İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesow olayına takılmayın arkadaşlar.... aynı şeyi bjk de yaptı... karşı kulüple anlaşıyorlar. 5 milyonu 10 milyon gösterip kulübe girdi sağlıyorlar. bu sayede gelir gider dengesini otutturmaya ve finansal fair play den ceza almamaya çalışıyorlar. olay bu kadar basit....Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiliyorsunuz artık başkanların veya yönetimlerin kafalarına göre kulüplere para vermeleri yasak. o açığı da el altından aldıkları paralarla tamamlıyorlar. amaç bu zaten. o paraları bir şekilde resmi gösterebilmek.... aklanacak olan paralar bu şekilde kulüp kasasına giriyor. bu arada para yiyen de çok oluyor tabi... örneğin o 5 milyon aslında 7 milyon olarak geliyor... gerisi cebe........
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen ben de sampıyonlar ligini deişmem Avrupa ligine sevmem de ama işte gruplar kuralar bır heyecan oluyor değeri bilinmee de ulke temsil edilior mac gunu formalar gıyılıyor filan güzel oluyordu hayırlısı artık
Katılıyorum size dediğiniz gibi hem ülke puanı hem de prestij ama tüm takım Şampiyonlar Ligi'ne odaklanıp 'takım' olabilirsek daha başarılı olabiliriz. A.Madrid'in şampiyon olduğu sezondaki gibi tüm sezona değil maçları tek tek bakıp her maçı final şeklinde oynamalıyız.
Yorum
-
T a r z
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik 13 milyon euro serbest kalma maddesi var. Açıkca bir iş var bu işin icinde.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 gösteriyorsan kasaya 10 girmek zorunda. Peki gösterdikleri 10 milyonun 5 milyonunu nerden buluyorlar ? Pislik orada. Sonuçta kulübün girdisi çıktısı kalem kalem yazılıyor.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerry nazikçe teşekkür etti. Dante zorlanıyor, Pato olmayacaktı zaten. Remy için sinerji oluşturalım. Muhammed, Deniz giderse. Cardozo, gitmem ama bir düşüneyim. Medjani, gitmem ama madem yer yok bana bende bir düşüneyim.
Tisikkirler superman karikaturu geliyor aklima...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsimlerle birlikte şu son bilgi kirliliğini giderelim öncelikle. Son bilgileri aktarıyorum.
Papy Trabzonspor nezdinde bitti. Transfer için ortada bir sıkıntı yok. Trabzonspor bugün istese Trabzon'a gelecek. Serhat Altıncı ile alakalı bir durum söz konusu. Dante ile anlaşmış. Ama kim anlaş dedi, bilinmiyor. Şöhretli bir isim en nihayetinde. Ama ücret tavanın boyutunu değiştiriyor. Terry ismi var ortalıkta, ama oldukça zor, epey, bayağı zor. Neden birden şöhretli isimlere dönüldü bilmiyorum.
Remy son dakikaya kadar olabilir, Pato menajer önerisi olarak gelmiş sanırım. Cardozo gidebilir. Bu genç forvet adayı transferi de bu yüzden, yalnız henüz ciddi bir atılım yok.
Takımın maaş yükü hayli fazla, sürpriz isimlerle yollar ayrılabilir. Her an her şey de olabilir. Şu iki gün çok hareketli olacak.
Papy için bir "tamamdır" lafı yeterli ama Douglas da problem var. En baştan beri bunu söylüyorum Douglas hala daha net değil.
Dante ile anlaşıldı. 3.5 Milyon Euro. Ama anlaşma kağıt üzerinde. O 3.5 Milyon Euro nasıl verilebilecek muamma. Birde imza parası kısmı var akıllara zarar. Olmayacak dua, net.
Terry nazikçe teşekkür etti. Adama stat bittiğin futbolu bırakacak, astronomik maddi bir teklif olmadığı sürece başarılı olacağız mottosuyla adamı ikna edemezsiniz.
Pato hakkında net bilgim yok ama menajer önerisiymiş sanırım. Olmadı, zaten olmayacaktı.
Remy için ben son ana kadar ümitliyim, orada başka bir iş var çünkü.
Muhammed Deniz'e bağlı. Şu genç çocuk haberide Deniz için sanırım. Bak seni düşünmüyoruz üçüncü forvet olarak bile. Ama Cardozo giderse o da olabilir.
Cardozo, şimdi olmadı sezon sonunu göremez yüksek ihtimalle. Toivonen bizi ancak bu kadar bekleyebilmiş.
Medjani gider.En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 17:23.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerry nazikçe teşekkür etti. Dante zorlanıyor, Pato olmayacaktı zaten. Remy için sinerji oluşturalım. Muhammed, Deniz giderse. Cardozo, gitmem ama bir düşüneyim. Medjani, gitmem ama madem yer yok bana bende bir düşüneyim.
Ha ister misin Remy i kiralıyalım o olur bakEn son Can tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 17:25.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarda yazdım...
Şb ninki Azizenin örgütten gelen paraları. Azize bir taşla iki kuş vuruyor.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Yarım saate kalmaz başlar, douglas geri dönüyor haberleri bol ünlemli olarak. Lan arkadaş nası bi transfer dönemi sıyırma yolunda ilerliyoruzOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik 13 milyon euro serbest kalma maddesi var. Açıkca bir iş var bu işin icinde.İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü totemi tekrar ediyorum.
Dün de bu saatlerde paydo edip çaşıda dolaşa dolaşa 7 gibi evde olmuştum o arada somut gelişmeler olmuştu.
Şimdi yine çıkıyorum. Allah'ım inşallah eve geldiğimde yine somut bir şeyler olur.
Amin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum