Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demek remy
    Sen yatağı balkona at.

Yorum

• Şu apaçık ortaya çıktı ki..Yeni stadın üzerine bir çok plan yapılıyor...Bir Ş.ligi çalışması yapılıyor gibi....Allah niyetleri kabul etsin..Rakiplere fırsat vermesin...
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• platonik aşkımız Adebayor'dur o uğraştıkları.

Yorum

• Valencia gelsin remy den daha faydalı olur sağ açıkta,,,

Yorum

• Douglası almısız. Insaallah pazartesıde papy alırız. Ve transferı kapatırız. Forumda bazı transfer jaberlerı yaonlara ıtıbar etmeyın. Daha 15 gun kadar once onur da ekıcı de satılıyor dıyordu aynı kısıler. Bu kadar cabuk unutmayın bazı seylerı. Klasık fuat avnı ıste. At at. Bırkacı tutar belkı.

Yorum

• Remy Cardozo'dan daha mi iyi?

Yorum

• :d:d:d:d:d:d:d:d
                İlk olarak 61_hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                harbi ilk defa mi gördün ? Yalnış anlaşılmasın dusuncene katılmıyorum sadece ilk defami gördün diye merak ettim
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• medjaniyi beğenmeyen arkadşalar var. Bu medjani liverpolda monacoda forma giymiş oyun bilgisi falan üst düzey çok iyi oyuncu. kajaer kalası medjaniden gelsin ders alsın. Kajaeri wolfsburgdan beri tanırım magath bunu kovdu hemde öyle böyle değil.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    18 lig maçında 0 gol 1 asist yapan forveti 4,5'e sattık.
                    30 lig maçında 7 gol 2 asist yapan ÖL/Stoper 4 etmez mi?
                    Pekiyi,bu adam bu sezon 12 gol + 4 asist ile oynarsa bu fiyata satarmisin?
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• haşimdi remyi kim attı gene ortaya...ne alaka....papy,remy bide o uşak varya adını yazamayrım rapidli diyonuz..kaç kişi 15 kişimi olacak uçtunuz iyice..doymaysınız arkadaş
                      Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Yıldız gelecekse kanada gelsin kanaatindeyim.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetime ulaşma şansı olan varsa schaub için her şeyi yapsın . bu çocuk mbia gibi top class bir oyuncuyu geçersek sezonun transferi olur başka bir şey demiyorum. sağ kanada ambargo koyar.
                          teklif verildi... oyuncu tmm kulup pazara kadar sure istedi

Yorum

• ----------------------Onur

Cavanda - Douglas - Yumlu - Constant

--------------- M'Bia - Okay

Erkan---------------Ekici ------------ Marin

---------------------N'Doye
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              teklif verildi... oyuncu tmm kulup pazara kadar sure istedi
                              Şaka ?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Remy Cardozo'dan daha mi iyi?
                                an olarak Kweuke bile Cardozodan iyi ama tabi kariyer başka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X