İlk olarak maydin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu apaçık ortaya çıktı ki..Yeni stadın üzerine bir çok plan yapılıyor...Bir Ş.ligi çalışması yapılıyor gibi....Allah niyetleri kabul etsin..Rakiplere fırsat vermesin...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Douglası almısız. Insaallah pazartesıde papy alırız. Ve transferı kapatırız. Forumda bazı transfer jaberlerı yaonlara ıtıbar etmeyın. Daha 15 gun kadar once onur da ekıcı de satılıyor dıyordu aynı kısıler. Bu kadar cabuk unutmayın bazı seylerı. Klasık fuat avnı ıste. At at. Bırkacı tutar belkı.
Yorum
-
:d:d:d:d:d:d:d:dİlk olarak 61_hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi ilk defa mi gördün ? Yalnış anlaşılmasın dusuncene katılmıyorum sadece ilk defami gördün diye merak ettimIbrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
medjaniyi beğenmeyen arkadşalar var. Bu medjani liverpolda monacoda forma giymiş oyun bilgisi falan üst düzey çok iyi oyuncu. kajaer kalası medjaniden gelsin ders alsın. Kajaeri wolfsburgdan beri tanırım magath bunu kovdu hemde öyle böyle değil.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 lig maçında 0 gol 1 asist yapan forveti 4,5'e sattık.
30 lig maçında 7 gol 2 asist yapan ÖL/Stoper 4 etmez mi?“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetime ulaşma şansı olan varsa schaub için her şeyi yapsın . bu çocuk mbia gibi top class bir oyuncuyu geçersek sezonun transferi olur başka bir şey demiyorum. sağ kanada ambargo koyar.
Yorum
-
----------------------Onur
Cavanda - Douglas - Yumlu - Constant
--------------- M'Bia - Okay
Erkan---------------Ekici ------------ Marin
---------------------N'Doye"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeklif verildi... oyuncu tmm kulup pazara kadar sure istedi
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRemy Cardozo'dan daha mi iyi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum