Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala lafımın arkasındayım. Özer'le olacak iş değil. K.paşa'dan Scarione'yi almalıyız.

Stoper ve kanat Bjk maçına takımda olmazsa işimiz sıkıntı.

Kanat tercihim Marko Marin biraz beyin lazım takıma. E bizim kanatlarda da yok ne yazık ki.
    Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Ayrıca kanatlarda erkanı ve yusufu izleyeceğime şu beğenilmeyen Constant var ya ilaç gibi gelir gözüme.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Papy mutlaka alınmalı .
        Papy-Mustafa ikilisi ile sezonu götürürüz bir şekilde .
        Bir tane sağ kanat oyuncusu mutlaka alınmalı !
        Ahhh Yattara Ahhhhh
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Dun serhat altinci haciosmanoglu ve hurma ile oturup konusma firsati buldum serhat abi guzel bi insan baskan da yaptigi olumsuz islere ragmen insan olarak iyi gibi ama hurmanin ne kadar egosit bi insan oldugunu 10 dk da anladim herseyin en iiisini o bilir mbia cavanda n doye iyi transferler ama bu takimdan herkes gidebilir onu anladim ben

Yorum

• İlk olarak hacka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erkan ile ilgili övgülü cümlelerden kusma geldi. Biz hangi maçı izledik!
            Erkan 2.yari iyiydi ilk yarida da kimse defansa gelemezken o surekli geri kostruo durdu ama dogru gene calim atamadi yaw☺

Yorum

• Macin en kotusu gol atana kadar erkandi.her topu ezdi kaybetti.balik bir gol atti sonra biraz toparladi oz guven geldi en kotusu yusuf cardozo ve erkandi .n doye belli cok yararli olucak oyunu geriye gelip cok iyi aciyor.

Bize acil sag acik lazim.saglam bir sag acik ile hem yusufu kazanabiliriz sola cekip.
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Evet bir futbolcu oynadığı süreye göre maaş alsa gerçektende çok adil olur.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dun serhat altinci haciosmanoglu ve hurma ile oturup konusma firsati buldum serhat abi guzel bi insan baskan da yaptigi olumsuz islere ragmen insan olarak iyi gibi ama hurmanin ne kadar egosit bi insan oldugunu 10 dk da anladim herseyin en iiisini o bilir mbia cavanda n doye iyi transferler ama bu takimdan herkes gidebilir onu anladim ben
                  Onu anlamayan kalmamış Dünya da zaten yanılmamışız.Transferle ilgili bilgi alabildin mi ? Formalarla ilgili şikayetleride dile getirseydin keşke.
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak hacka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erkan ile ilgili övgülü cümlelerden kusma geldi. Biz hangi maçı izledik!
                    Bende beğenmedim ama golden sonra adam'a özgüven geldi sanki kardeşim

Yorum

• eto'nun golleri..

#

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu toplar bu pozisyonlarda Cardozaya gelse o da yazar emin olun
                        İSTANBULU EZE EZE ,
                        EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Kazıklanmadan alalım işte şu adamları hadi be. Bugünde ses yok..
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Maçın özeti: Yusuf'a beyin nakli şart.

Bir insan yeteneklerine potansiyeline bu kadar ihanet eder mi ? "Pas" diye bir kavram hiç mi duymamış hayatında. Cavanda'ya N'Doye'ye atmadığı topları görüp anlayana kadar maçı tekrar tekrar izlemeli.
                              En son muratt tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 10:53.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düne kadar medjaniyi kadroma yazardım ama daha yazmam hele hele stopere asla ve asla yazmam direkten dönen topta çok büyük hatası var.Mustafa yı hiç sevmem ve hiç yeterli bulmam ama dün kat kat iyiydi medjaniden.Bosingwa Papy ikilisi nasıl olur abi?
                                Mevcut savunma tandeminden kat kat iyi olacaktır. Bazı haber sitelerinde adı geçen Polonyalı stoper Bartosz Salamon fena oyuncuya benzemiyor. Papy işe zora girmişe benziyor. Akşam 1-2 maçını bulursam indirip izleyeceğim..
                                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X