Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim olarak evet acik ara en iyi adamlar onlardaiyi forumlar
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazi yerlerde luis schaubu aldigimiz söyleniyor doğru mu acaba
Yorum
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani gitmiyosa Burcu'nun yollanması gerek aytaç falan da var forma giyemez memleketine beleşe kiralansa da olur maaşını versinler yeter maaş yükünü hafifletmek lazım
soner ishak ve türevleri gitmiyorsa 1461e verilsin ama orada da yedekte oturtulsun (burada bile oynayamıyorsunuz izlenimi verilsin) insan gibi muamele edilmesin paraları da yatacak kulüp içinde çıkıntılık yapmasınlar yederli
gidecekler falan bi şekilde ayarlanıp şu kısıtlı zamanda yollanmalı bi şekilde elden çıkarılmalı
maddi açıdan kesinlikle bi planlama yapılması lazım
Bir futbolcu sana lazımdır diye para verip alıyorsun. Onların senelik alacaklarını da sen onaylıyorsun ve ımza atıyorsun. Kötüyseler( ki bunu öngörmen gerek)o paraları zamanında vermeyeceksin.
Herşeyin bir riski varsa, Tutmamaları da risktir. Yabancı oyuncuyu gönderirken tıpış tıpış alacaklarını ödüyorsan, yerlisini de istemiyorsan tıpış tıpış ödersin parasını gider. Profesyonellık se budurYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Çil @trabzondan
Papy ile büyük ölçüde anlaşıldı ama sürprize de hazır olalım. Papy'den bile iyisi gelebilirhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu gündemdeki transferler de tamamlansın, nedense aklıma şu geliyor:
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyorduEn son maydin tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 14:03.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞarjı forumda bitiriyorum cikamiyorum buradan arkadas işim gücüm var Douglas ve Papy birlikte geliyorlar Kap ı düşsün rahatlayayim gideyim. Zenciler imzalasinlar sonra dünya umurumda olmaz şu defans hattiyla ilerde Ali lukunku da oynasa bir şekilde yemeden gol buluruz.))))
Bunlar gelirse ciddi ciddi takimda eksik bölge olmayacak, bu kadar iyi şey üst üste gelince bünye kaldiramiyor, Akhisar i da yendik mi iyice bir tarafimiz kalkar artik.
En sonunda amcamın evine bilgisayarla yerleştim
1 saat bakamayınca gelişmelere rahatsız oluyorumOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepapay idealdir iyisi ne dante falan olamaz. isme aldanmamak lazım. papy çok hızlı teknik stoper gelsin.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ne yapiyim
valentino halen kiz gibi top oynuyor
sadece yeteneklen futbolcu olunmuyor
atanga gelip 2 günde formayi kapti elinden
benim sana yazdigim sabitzerda ayni formayi onun elinden almisdi
simdi leipzigde
red bull un lokomotifinde
sen en iyisi onu imzandan sil
ayrica 3 yildir inanilmaz formdayimoyuncu secmede farkindasindir
fuchsdan cacik olmaz dedim, kulübede cürüyor
junuzovic aynen öyle, bremen bin pisman su an kontrati uzattigina
jansen kendi futbolu birakti
vs vs
sabitzere gelince
sabitzer kiralık değilmiydi zaten ???
formda halin bu mu fuckhs ler junuzovic ler zaten izlenen vasat oyuncular
bunlrı bilmek için alim olmaya gerek yok
waris alındığında yanlış yapılıyor demiştim accam ı alın demiştim. o parayı edecek adam değil demiştim ama forum abarttıkça abarttı gördük
sen formdaysan ben daha formdayım ona göre
bu arada ben beğendiğim adamı imzama yazarım cesaret burada 50 oyuncu söyleyip aralarından biri tutunca a ben söylemiştim demek istemiyorum
varsın valentino beni hayal kırıklığına uğratsın
(Not: Schaub kötü oyuncu demiyorum tabi fiyatı 1m üzerine çıkmayacaksa ondan iyi olanı beğenmediğin için bunlar)
En son special one tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 13:54.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm parametler schaub'a göre ayarlandı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum