Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsim olarak evet acik ara en iyi adamlar onlarda
      Siz kendi kendinize size verilecek cevabı vermişsiniz iyi forumlar
      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazi yerlerde luis schaubu aldigimiz söyleniyor doğru mu acaba
        oyuncuyla anlasılmıs gelmek istiyor belli ki ancak klubune yarına kadar sure verilmiş birde Turkiyeden baska bir klup araya girmis denmişti forumda

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Medjani gitmiyosa Burcu'nun yollanması gerek aytaç falan da var forma giyemez memleketine beleşe kiralansa da olur maaşını versinler yeter maaş yükünü hafifletmek lazım

soner ishak ve türevleri gitmiyorsa 1461e verilsin ama orada da yedekte oturtulsun (burada bile oynayamıyorsunuz izlenimi verilsin) insan gibi muamele edilmesin paraları da yatacak kulüp içinde çıkıntılık yapmasınlar yederli

gidecekler falan bi şekilde ayarlanıp şu kısıtlı zamanda yollanmalı bi şekilde elden çıkarılmalı

maddi açıdan kesinlikle bi planlama yapılması lazım
          Gidecek futbolcular konusunda acayip derecede gerçeklikten uzak yorumlar yazıyorsunuz

Bir futbolcu sana lazımdır diye para verip alıyorsun. Onların senelik alacaklarını da sen onaylıyorsun ve ımza atıyorsun. Kötüyseler( ki bunu öngörmen gerek)o paraları zamanında vermeyeceksin.

Herşeyin bir riski varsa, Tutmamaları da risktir. Yabancı oyuncuyu gönderirken tıpış tıpış alacaklarını ödüyorsan, yerlisini de istemiyorsan tıpış tıpış ödersin parasını gider. Profesyonellık se budur
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• inşalllah papy schaub olur.

schaub olursa cardozo ve ndoye den daha fazla faydalanacağız gibime geliyor. maaşının düşük ve genç olması da cabası.

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Çil @trabzondan
              Papy ile büyük ölçüde anlaşıldı ama sürprize de hazır olalım. Papy'den bile iyisi gelebilir
              papay idealdir iyisi ne dante falan olamaz. isme aldanmamak lazım. papy çok hızlı teknik stoper gelsin.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu gündemdeki transferler de tamamlansın, nedense aklıma şu geliyor:

hocam seni de heyecanlandırdıysa bu kadro, bu sene o sene
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• £3,728,762 yüzde 50 vergiye 1.850.000 .. 1 milyon Remy e artı imza parası öner. 2,850,0000 . 3 e kadar zorlarsın. Gelir N'doye yle bu takımı Şampiyon yapar. Parasınıda çıkartır.
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Medjani nin yedek kulubesinde olmasi demek oraya 1 kisi daha koyabilmek demek.

Adam hem stoper hem on libero yedegi olarak iyi bir yedek.
                    BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                    Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyordu
                      tüm parametreler schaub'a göre ayarlandı.
                      En son maydin tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 14:03.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şarjı forumda bitiriyorum cikamiyorum buradan arkadas işim gücüm var Douglas ve Papy birlikte geliyorlar Kap ı düşsün rahatlayayim gideyim. Zenciler imzalasinlar sonra dünya umurumda olmaz şu defans hattiyla ilerde Ali lukunku da oynasa bir şekilde yemeden gol buluruz. ))))

Bunlar gelirse ciddi ciddi takimda eksik bölge olmayacak, bu kadar iyi şey üst üste gelince bünye kaldiramiyor, Akhisar i da yendik mi iyice bir tarafimiz kalkar artik.
                        Köydeyim abi telefon şebeke arıyor sürekli
                        En sonunda amcamın evine bilgisayarla yerleştim
                        1 saat bakamayınca gelişmelere rahatsız oluyorum
                        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          papay idealdir iyisi ne dante falan olamaz. isme aldanmamak lazım. papy çok hızlı teknik stoper gelsin.
                          sürpriz falan istemiyoruz ya tutun kolundan getirin şu adamı yeter

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben ne yapiyim

valentino halen kiz gibi top oynuyor
                            sadece yeteneklen futbolcu olunmuyor
                            atanga gelip 2 günde formayi kapti elinden
                            benim sana yazdigim sabitzerda ayni formayi onun elinden almisdi
                            simdi leipzigde
                            red bull un lokomotifinde

sen en iyisi onu imzandan sil

ayrica 3 yildir inanilmaz formdayimoyuncu secmede farkindasindir
                            fuchsdan cacik olmaz dedim, kulübede cürüyor
                            junuzovic aynen öyle, bremen bin pisman su an kontrati uzattigina
                            jansen kendi futbolu birakti
                            vs vs
                            Ya selçuk kız gibi oynuyor dediğin adam schaub dan çok üstün bir oyuncu istesende alamzsın bu adamı adam 1500 dk oynadı geçen yıl hala formayı kaptırdı diyorsun, schaub Salzburg a gelsin formayı zor görür
                            sabitzere gelince
                            sabitzer kiralık değilmiydi zaten ???

formda halin bu mu fuckhs ler junuzovic ler zaten izlenen vasat oyuncular
                            bunlrı bilmek için alim olmaya gerek yok

waris alındığında yanlış yapılıyor demiştim accam ı alın demiştim. o parayı edecek adam değil demiştim ama forum abarttıkça abarttı gördük

sen formdaysan ben daha formdayım ona göre

bu arada ben beğendiğim adamı imzama yazarım cesaret burada 50 oyuncu söyleyip aralarından biri tutunca a ben söylemiştim demek istemiyorum

varsın valentino beni hayal kırıklığına uğratsın

(Not: Schaub kötü oyuncu demiyorum tabi fiyatı 1m üzerine çıkmayacaksa ondan iyi olanı beğenmediğin için bunlar )
                            En son special one tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 13:54.
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tüm parametler schaub'a göre ayarlandı.
                              Sana bir kırmızı yelek verip direk hava alanı iniş kalkış görevlisi yapmak lazım

Yorum

• Remy ve Joel Campell biri alınırsa artık stad dolar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X