Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünkü totemi tekrar ediyorum.

Dün de bu saatlerde paydo edip çaşıda dolaşa dolaşa 7 gibi evde olmuştum o arada somut gelişmeler olmuştu.

Şimdi yine çıkıyorum. Allah'ım inşallah eve geldiğimde yine somut bir şeyler olur.

Amin.
    Amin
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Anlaşılan Hurma defans oyuncularına fazla para vermek istemiyor.Hücum oyuncuları geldikten sonra hemen kap gelirken defans futbolcularinda bunu göremedik

Yorum

• şikecilerin ülke şartlarında lig için çok güç kaybettiklerini düşünüyorum

emre gibi vurup kırıp maç aldıran gitti yerine ne olduğu belli olmayan milyonlar dökülen souza geldi topalı da harcayacaklar

kuyt da aynı şekilde ve egemen

nani ve markovic krasiçleşebilecek kapasitedeler

vebo sov emenike gitti

van persie ve fernandao geldi bence burda da kayıptalar

(selçuk şahin ve bekir i saynıyorum bile )

cincom bu kadroyla ve hocayla bırak üç kulvarı ligi bile götüremez (normalşartlarda)

bjk soru işareti

bursa toparlayacak ve güçlü adaylardan olacaktır Allahtan erkendn oynadık yendik

bu sezona kadro olarak tam olmaya bu kadar yaklaşmışken bitirelim artık şu işi
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Terry nazikçe teşekkür etti. Dante zorlanıyor, Pato olmayacaktı zaten. Remy için sinerji oluşturalım. Muhammed, Deniz giderse. Cardozo, gitmem ama bir düşüneyim. Medjani, gitmem ama madem yer yok bana bende bir düşüneyim.

Yorum

• Bjk' yi yendik diye kadro yeterli kafası var forumda. Yusuf ve Erkan' ı yeterli görenler var. Kapanan Akhisar savunmasında kaybolacaklar. Hep beraber izleyeceğiz. Bjk açık futbol oynadığı için Yusuf ve Erkan vasatın üzerine çıkabildiler. Yinede Yusuf tek adam geçemedi. Erkan düzgün pas atamadı. Sadece attığı gol iyiydi. Zaten Erkan kanat bile değil. 10 numarada daha faydalı olur ama yine yetersiz. Şb 5-6 attığı hafta biz Sivasa Eskişehire yenilince çok geç olacak. Tek umudum Marin. O da kiralık kiralık kafasıyla oynarsa yandık.

Ortasahası iyi olan takım büyük maçları kazanır ama forvet arkası kötü olan takım küçük maçlarda çok puan kaybeder. Maç zaten rakip yarı sahada oynanacak. Ortasaha üstünlüğünü Ayraç ile de kurarsın ama 10 kişilik savunmayı çözecek beyinler bilekler lazım. O da bizde yok işte. Tek umudum Ekici-Marin ikilisi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 17:14.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim fikstür ile şikebahçe başlasaydı ve aldığımız sonuçları alsaydı şimdiden şampiyon ilan edilirlerdi herkes tarafından.yani bizim de havaya girmemiz çok n ormal.geçen sene iki galibiyeti 9.hafta almışız.şimdi ise 2 de 2.biz havaya girmeyelim de kim girsin.daha ekici,marin,ve stoperlerimiz bile oynamadı.bnce artık havaya girme zamanımız geldi.
              Bjk'nin orta sahası öndeki dribblingcileri taşımıyor. Ve orayı doldurmaları da zor gözüküyor. Defansları yavaş, takviye olarak yine yavaş olan Doria'yı getirdilet.

Fb çok kötü top oynuyor. Ama federasyon ve medya destekleri fazlasıyla ellerinde olucak. İkinci yarı bu destek daha da artacak. Ligin ilk yarısını en az 5 puan önde kapamamız lazım ki bizi yakalamaları mümkün olmasın.

Gs zaten konuşmaya gerek yok. Kaosa doğru sürükleniyorlar. Bir sürpriz olmazda bu seneleri gitti. Bence bir sonraki sezonları da gidicek. Bu sezonu Bursa'nın altında bitirirlerse şaşırmam.

Biz de aldık havayı arkamıza çıktık yola. Hava şampiyon yapar çok önemlidir.
              İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl girmemiştik Transferler bir bir gelince iyice coşmuştuk sonra fos.
              Çok iyi hatırlıyorum o dönemi. Şampiyonluk yarışının sonuna kadar gitmekti hedefimiz, şampiyonluk düşünen kişi sayısı çok azdı. Hepimiz takımın uyum sağlayıp bu sene şampiyon olmasını bekledik. Hoca gitti, başka hoca geldi, sonra o da gitti falan karıştı tabi işler.

Yorum

• sow olayına takılmayın arkadaşlar.... aynı şeyi bjk de yaptı... karşı kulüple anlaşıyorlar. 5 milyonu 10 milyon gösterip kulübe girdi sağlıyorlar. bu sayede gelir gider dengesini otutturmaya ve finansal fair play den ceza almamaya çalışıyorlar. olay bu kadar basit....

Yorum

• İlk olarak mrckl61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayra yormak şu şekilde bardağa dolu tarafından bakmak diyelim. Gönül ister üç kulvarda da mücadele edecek bir takım kupalara talip bir takım ama olmuyor ne yazık ki.

aynen ben de sampıyonlar ligini deişmem Avrupa ligine sevmem de ama işte gruplar kuralar bır heyecan oluyor değeri bilinmee de ulke temsil edilior mac gunu formalar gıyılıyor filan güzel oluyordu hayırlısı artık

Yorum

• cumartesi ve pazar günleri kap gelebiliyormu,24 saat aktif mi kap bildirimleri.transferin son günü pazartesi gece 24.00 mı.transfer sezonu bitse de rahatlask.

Yorum

• İlk olarak katip143920 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saçma gibi ama öyle duruyor...
                      Güzel bence 2.5 tarifesinden bıkmıştık kırsınlar kaçırmadan adamları ne kadar kırabiliyorlarsa
                      Zaten papy douglas ikisi de genç kar da edebiliriz
                      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Şu takımı dünya gözüyle Şampiyonlar Liginde bir kez daha seyredelim arkadaş çok mu şey istiyoruz yahu...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Terry nazikçe teşekkür etti. Dante zorlanıyor, Pato olmayacaktı zaten. Remy için sinerji oluşturalım. Muhammed, Deniz giderse. Cardozo, gitmem ama bir düşüneyim. Medjani, gitmem ama madem yer yok bana bende bir düşüneyim.
                          Douglas Papy cepte yani Douglas hala kesin değil mi her duyumcuya teker teker soruyoruz Yumlu beni bu kadar korkutuyor işte
                          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şikecilerin ülke şartlarında lig için çok güç kaybettiklerini düşünüyorum

emre gibi vurup kırıp maç aldıran gitti yerine ne olduğu belli olmayan milyonlar dökülen souza geldi topalı da harcayacaklar

kuyt da aynı şekilde ve egemen

nani ve markovic krasiçleşebilecek kapasitedeler

vebo sov emenike gitti

van persie ve fernandao geldi bence burda da kayıptalar

(selçuk şahin ve bekir i saynıyorum bile )

cincom bu kadroyla ve hocayla bırak üç kulvarı ligi bile götüremez (normalşartlarda)

bjk soru işareti

bursa toparlayacak ve güçlü adaylardan olacaktır Allahtan erkendn oynadık yendik

bu sezona kadro olarak tam olmaya bu kadar yaklaşmışken bitirelim artık şu işi
                            Su taraftarin objektifliğine bayiliyorum
                            Bize gelse su topcular ne methiyeler dizerdik varyaaaa
                            Hadi kadro uyum sağlayamaz teknik direktorleri kotu desen eyvallahta su kadro turkiyeye gelmis acık ara en iyi kadro...
                            fenere gram saygı duymam , ama Van Persie ye duyarım...
                            Bu yaz fener yerine Real Madride gitse kimse sasirmaz neden demezdi

Yorum

• hurma kayserili kurnazlığı yapıp ikili oynayarak nantes başkanı ile douglasın menejerini birbirine kırdırıyor heralde.
                              iç ses :douglas samba gibi dönecek papy pzt imzalayacak başkada transfer olmayacak
                              ayrıca papy+mustafa tandemi saatli bomba olur papyde tam hızlı atletik ama tahta ayak zenci stoper tipi var douglas daha bi ayağına hakim gibi duruyor
                              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sow olayına takılmayın arkadaşlar.... aynı şeyi bjk de yaptı... karşı kulüple anlaşıyorlar. 5 milyonu 10 milyon gösterip kulübe girdi sağlıyorlar. bu sayede gelir gider dengesini otutturmaya ve finansal fair play den ceza almamaya çalışıyorlar. olay bu kadar basit....

5 mılyon acıgı ne yapıyolar peki kasadan
                                ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X