Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..

Yorum

• Brendán MacFarlane ‏@IsMiseBrendan 1 sa.1 saat önce East Wemyss, Scotland
      According to Foot Mercato, FC Nantes and Trabzonspor have reached an agreement for Papy Djilobodji's transfer to Turkey.

Anlaşma sağlandı diyor

Yorum

• Douglas ın elinde benim en az 5 -6 aylığına bir yere giderken yanımda göturecegim boyutta valiz vardı. Bence gelmeden anlaştılar bir iki günlük valiz değildi o

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          avrupadan elenmemizi hayra yormak ilginç ordan aldığımız puanlar sayesinde hep dandik takımlar cektık toulouse Liverpool gruplara kalmak bile hayaldi

şimdi gene elendik eger seneye 2.olupta şampıyonlar ligine gdersek gene fener gibi kazık bi takım çıkacak tek kaygım bu

Hayra yormak şu şekilde bardağa dolu tarafından bakmak diyelim. Gönül ister üç kulvarda da mücadele edecek bir takım kupalara talip bir takım ama olmuyor ne yazık ki.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu zamanlarda girmedik, Gs galibiyeti sonrası neden olmasın durumuna geldik. Bjk maçıyla söndük.

Bu sene çok iyi başlangıç, rakiplerin karışık durumları, teori de eksik bölgeleri de doldurduk. Havaya girmemiz çok normal. Zaten hava şampiyon yapıyor. Benim için önemli olan ilk 7 haftadan neredeyse hasarsız çıkmak. Eğer bunu başarırsak ligin ilk yarısında kesin olarak lideriz diye bilirim.
            Nasıl girmemiştik Transferler bir bir gelince iyice coşmuştuk sonra fos.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Douglas ın elinde benim en az 5 -6 aylığına bir yere giderken yanımda göturecegim boyutta valiz vardı. Bence gelmeden anlaştılar bir iki günlük valiz değildi o
              ön anlaşma olmuştu biz zaten çakallık yapıyoruz

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                konu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..
                Oyunda bile bu hamleleri yapsan yönetim engelliyor ne yapıyorsun diye... Bu Arap kulüplerine Süleyman Hurma' yı sportif direktör cavcavı başkan olarak göndersek adamlara taparlar herhalde.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..
                  Üstelik 13 milyon euro serbest kalma maddesi var. Açıkca bir iş var bu işin icinde.
                  8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs bir forvet alacaktır son dakika.
                    Fener Sow'u gönderdi Markovic'i aldı .

Bizim 3. forvet Yatabare idi gitti.
                    Bence Deniz'in mevcut koşullar içerisinde yeni bir ivme kazanması güç ...

Zaten bizim santraforda 3 numaraya değil , 1 numaraya yatırım yapıp transferi sonlandırmamız gerektiğinden yanayım.

Örneğin Remy.

Muhammet Beşirde U21 takımın santraforu olarak sürekli olarak A takım antremanlarında yer almalı ki gelecek yıl 1 üst sıraya çıkma şansı olsun .

Muhammet Demir şu an çok pahalı .
                    Açıkçası nasıl olur , hangi kaynakla alınır tahmin edemiyorum .
                    Gelecek yıl şartları daha uygun olabilir. Şayet illaki bir yerli santrafor isteniyorsa.
                    Remy konusundan bahsetmiyorum abi o konuda da sana hak veriyorum. Takımın atlet hücum oyuncusu yok. Ben de sene başından beri Campbell'i istiyorum atlet olarak.

Benim dediğim Cardozo-N'Doye-Muhammet üçlüsünü tek bölge için istemek çok lüks oluyor. Milletin doğru düzgün yedeği bile yok biz 3 iyi forvet istiyoruz. Biraz aç gözlülük oluyor bence.

Yorum

• @hasantuncel61: Erling Moe: Fenerbahçe hakkında bildiğim tek şey birkaç yıl önce şike yaptıkları. Zorlu bir grup olacak.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cardozo bir yere gitmiyor sinirlenme 6 milyon Euro rakamları var ortada

Trepazunt ciddi teklif diyor benim ise çok ciddi kuşkularım var

olablir mi evet olabilir ? şahsi fikrim zor olacagı konusunda

medjani satılırsa bence iyi olur 4 milyon euro iyi rakam

Mustafa konusuna girme Trabzonsporun Başkanı olan kişi diyor ki ben varken

daha takıma giremez ...bakıyorum şimdi , Trabzonspor Başkanı mı değişti

yoksa Mustafa başka takımda mı ?

ALLAH ALLAH ikisi de malesef aynı yerde . bir tuhaflık var gibi

çok sinirlenme
                        Bizim oralılar gittiyi ciddi olarak telafuz ediyorlar ben ona istinaden söyledim farz etsek mi

Varsın dönsün dünya. Ha şimdi ha yarın ne fark eder. Ama 2017 uzak tarih hocam.

Yorum

• Dünkü totemi tekrar ediyorum.

Dün de bu saatlerde paydo edip çaşıda dolaşa dolaşa 7 gibi evde olmuştum o arada somut gelişmeler olmuştu.

Şimdi yine çıkıyorum. Allah'ım inşallah eve geldiğimde yine somut bir şeyler olur.

Amin.

Yorum

• Valla Ben para islerine hic takilmiyorum bu kluplerin batcagi yok nasi olsa.. fener de isterse 100milyona satsin alabilcekleri adamlar ortada zaten sow u satmadan van persieler naniler geldi.

İsteyen istedigini alsin satsin biz takim olalim hepsini tokatlariz besiktasla bursayi tokatladık bile

Bu sene tokat manyağı yapcaz milleti
                            En son Poor tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 17:07.

Yorum

• @libero

Siz duyumcular olarak olarak bir whatsapp grubu kurup orda muhabbet dondurun, son bilgileri bize verirsiniz.boyle okey masasindaki yanci gibi hissediyoruz, dislanmis degersiz hissediyoruz.biraz anlayisli olun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X