Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen hafta attığı ilk golü izle kaç kişiyi calimlamis
    hocam öncelikle yapılan tüm yorumlar bu haftaki golüne yönelik.bu haftaki golüde tamamen bizim kastettiğimiz kanatların hazırlayıp santraforun gol atmasıdır ki cardozoya bu toplar gelmiyor.
    ikincisi zaten cardozo ile etonun forvet olarak yapıları,oyun sitilleri aynı değil kıyaslamak baştan yanlış olur.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Erken havaya girmeyelim. .Akhisar maçı çok kritik....
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antalya'nın stoperleri baskıya dayanamaz. 4-5 bile olur o maç hiç şaşırmam. Stoper konusunda sıkıntısı var Antalya'nın.
        Rizespor Fenerbahçe'ye karşı son derece dirençli bir oyun sergiledi. FB'nin ilk dakikalarda yiyeceği bir gol konsantrasyonu yıkar ve oyunu umduğumuz çizgiye getirir.

Antalyaspor'da Eto'o inanılmaz bir form tutmaya başladı ben açıkçası ondan bu minvalde bir parlama beklemiyordum.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalan adama Medjani + 3 milyon veriyoruz. Ve bu gayet normal karşılanıyor, şaşırtıcı. Medjani'nin bonservisi zaten en az 3-4 milyon. Daha sezon başı Liverpool ve Wolfsburg'un istediği söyleniyordu. Yani sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan adama 6-7 milyon düzeyinde teklif yapıyoruz. Ligue 1'in en iyi stoperi seçilen Chedjou 6,5 milyona, Kjaer 7 milyona geldi ve ikisinin de sözleşmelerinin son yılı değildi. Demek ki Papy'nin sözleşmesinin son yılı olmasa 20 milyon verirdik.
          Bu bahsettiğin adamlar o kadar ediyorsa Papy de eder merak etme
          İSTANBULU EZE EZE ,
          EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu kjaer midir nedir
            geçen yabancı maçta adam arkasında geldi golü attı
            bugün kendi kalesine
            bunun neresine o kadar para verdiler
            Çok çok kötü gerçekten hani vasat bile değil, bu adamın koşu hızı herhangi birinin yürüme hızına eşit zaten.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erken havaya girmeyelim. .Akhisar maçı çok kritik....
              Kesinlikle bi aksilik çıkmaması lazım nede olsa Trabzonspor pek güvenemiyorum

Yorum

• Adem Yiğit ‏@cezasahasi 11 dk
                @yunusemresel abi TRANSFER???????

Yunus Emre Sel @yunusemresel
                @cezasahasi salı :-)
                Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Gaziantepsspor çok ters geliyor buyuk takimlara
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Şimdi bizimkiler Papy-Douglas-Marin'mi yapacak yoksa stopere sadece bir oyuncu mu alacağız?

Keşke Bir stoper bir sol bek birde Marin olsa... Bir sen bir ben birde bebek gibi oluruz vallahi...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok hocam Fransızca'da Şövalyie diye okunur o
                      hmm anladim, tskler..
                      HY67...

Yorum

• fener tam bir cadı kazanı olmuş
                        bu kadar yıldızı yabancı bir adam gelip takım yapamaz
                        işleri zor
                        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Busene yapilan transferlerde hic karavana attikmi hepsi cuk oturdu tam isabet marin isteniyorsa kesinlikle oda katki yapacaktir bizde arapas atma konusunda sikintilari marin giderebilir.
                          Medjani yi de okdr kafaya takmayin gecen sene gs ye goller atti diyebukdr buyuk sevgi var yoksa ondan defans olmaz

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam öncelikle yapılan tüm yorumlar bu haftaki golüne yönelik.bu haftaki golüde tamamen bizim kastettiğimiz kanatların hazırlayıp santraforun gol atmasıdır ki cardozoya bu toplar gelmiyor.
                            ikincisi zaten cardozo ile etonun forvet olarak yapıları,oyun sitilleri aynı değil kıyaslamak baştan yanlış olur.
                            Görüşlerine sonuna kadar saygı duyuyorum Renkdas ama bir etooyu tercih ederdim cardozoya

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adem Yiğit ‏@cezasahasi 11 dk
                              @yunusemresel abi TRANSFER???????

Yunus Emre Sel @yunusemresel
                              @cezasahasi salı :-)
                              Yarın Kaplar gelsin, Sali oyuncular

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi bizimkiler Papy-Douglas-Marin'mi yapacak yoksa stopere sadece bir oyuncu mu alacağız?

Keşke Bir stoper bir sol bek birde Marin olsa... Bir sen bir ben birde bebek gibi oluruz vallahi...
                                Sol bek alaydık Constantı önde de değerlendirebilirdik, 2 transfer yapmış gibi olurduk.Çünkü Constant şimdilik bekte sırıtmasa da oyun içinde bulunduğu mevkide mutsuz gözüküyor.İlerde sorun çıkartabillir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X