Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancilarda nokta atisi yaptigimizi gören federasyon,
    yabanci kuralini gözden geçirmesin.
    Bunlardan beklenir.

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şotaya ne olursa olsun tam destek olalım.
      Sonuclar ne olursa olsun.
      Ama bizim Taraftar 2-3 macda Adama istifa diye bagrirlar.

Yorum

• Lige rakiplerden ıyi bir başlangıç yapmışken, ıyi kötü bir hava yakalamışken Cardozo satılsın demek hatadır. Bence Cardozo kalsın Muhammet'i de alalım

Yorum

• Coolank

Ama Gs bugun itibariyle serdar'i ister. Serdar da hayallerinin takimina gider 3 yil sonra istegine kavusur. 3 yil once Gs'ye transferi son anda olmamisti. Hoca izin vermemisti. )

Yorum

• Marin HO. Adam orta açmayı biliyor, yani normal bir futbolcu gibi olağan bir durum gibi biliyor yani.

Beyler stoper gelmedi mi? Hala daha stoperi yok, stoperi olmayan takım olur mu beyler? Stoper kim gelecek ?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cardozo tarzı pivot santrfora kesinlikle ihtiyacımız olacak . geçen sene 0-0 biten fb maçlarında adamların emenikesi yerine CARDOZO su olsaydı abartısız 5 yemiştik.

Geçen sene attığımız kafa gollerini medjani mükemmel bir hava hakimiyeti olduğundan atmadı , o pozisyonlarda 3 adam Cardozo yu tutuyordu.Sonuç olarak nankörlüğe gerek yok , o bize lazım.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Isimlere takılmamak lazım

Onur ve ekici Takımı'n önemli ve değerli Oyuncuları

Ama cardozo medjani ve benzer oyunculara iyi bir teklif gelirse

Satmak gerekir .. Unutmayın bu işler para ile oluyor

Yerine oyuncu bulunur

Ama cardozo yu göndermezsiniz çok zor

31 Mayıs 2017 o zaman gider
                Rasim dün GS Trabzonspor'a Onur için 8 milyon euroluk teklif yaptı.Taraftar Onur'u sahiplenince transfer iptal oldu dedi.Doğrumu bilgin var mı ?

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle bir sistem başarılı olabilir belki...

Olmaz
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• marin gülüyor ama bizim süper ligin kasaplarıyla tanışmadı daha!
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• portekiz twitter hesaplarinda Rolando zu Trabzonspor twitleri cogaliyor. Varmi bir gerceklik payi?

Ben Papy ve Douglas ikilisinden fazlasiyla memnumum, bir birine cok iyi uyarlar.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• koskoca podoslki ne hallere düşmüş ya kıyasıya mücadele ediyor osmanlıspor bekleriyle.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          portekiz twitter hesaplarinda Rolando zu Trabzonspor twitleri cogaliyor. Varmi bir gerceklik payi?

Ben Papy ve Douglas ikilisinden fazlasiyla memnumum, bir birine cok iyi uyarlar.
                          Rolando'yu Hürriyet yazdı bugün,sonra baya yayıldı.
                          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• rolandoyu bilmem de bizim acilen yatabare ve serdardan da kurtulmamız gerekli.

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rolando'yu Hürriyet yazdı bugün,sonra baya yayıldı.
                              hürriyeti sonradan gördüm. Bir anda portekiz twitler cogalinca noluyor lan dedim. Papy ve Douglas'den sonra Rolando beni birazcik hayal kirikligina ugratirdi.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Topyekün alacak bir kulüp yok mu?

Yeniçeri ocağı Osmanlıspor'a yollasak?

Yemez mi?

Soner Aydoğdu
                                Fatih Atik
                                İshak Doğan
                                Musa Nizam
                                Mustapha Yatabare
                                Fatih Öztürk
                                Serdar Gürler
                                Uğur Demirok
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X