İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya liderlik koltuğuna otururuz ama sonrası ne olur bilemem
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeto atıyormuş vs.adamın attığı gol de tek katkısı son vuruş.ah şu bizim skor taraftarımız yok mu.duyanda eto golü 3-4 kişi çalımlayıp attı sanacak.cardozoya laf çakmak için kendinizi küçültmeyin
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHY67...
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmediğin oyuncuya bonservisi nasıl yüksek diyebiliyorsun?
Yorum
-
Erken havaya girme ve gaza gelme merasimleri başlamış.
Önce bismillah 5. Haftayı bir görelim...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bende bize cardozo değil etoo lazım diyorum yani birazda kendi yaratacak golü golcu dediginEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe haftaya Antalya ile oynuyor bir terslik daha yaşayabilirler.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünüyorum da takımın başka eksikleri de varken bir stopere 6-7 milyon düzeyinde teklif yapmak yanlış. Eğer Medjani'yi düşünmüyorsan 1 ay önce satsaydın, daha makul bir fiyata hem stoper alırdın hem kanat transferi yapardın. Bu adamın kalitesini bilmiyorum ama bu piyasa da çok para.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncuyu bilmiyorum, piyasayı biliyorum.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu. Spiker kesin yanlis telafüz etti oyuncunun adiniEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum