Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halilhodiz o kadar adam aldirirken cezayirli Riyad Mahrez i getiremez miydi bize adam ilk 3 haftada dokturdu Leicester City de. Hem de bu kadar sag acik ihtiyacimiz varken Robben etkisi olurdu...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben mi yanlis duydum yada rizede gercekten sovalye diye bir oyuncu mu var ��
      http://www.transfermarkt.com.tr/tedd.../spieler/57514
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• eto atıyormuş vs.adamın attığı gol de tek katkısı son vuruş.ah şu bizim skor taraftarımız yok mu.duyanda eto golü 3-4 kişi çalımlayıp attı sanacak.cardozoya laf çakmak için kendinizi küçültmeyin
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Allahim ne guzel bir hafta pazartesi sendromu bile hissetmiyorum tesekkurler Trabzonsporum cok sukur Rabbim

Yorum

• Fenerbahçe haftaya Antalya ile oynuyor bir terslik daha yaşayabilirler.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence kesin verirler. Hatta transfer sezonu başında verildiği iddaa edildi. Papy nasıldır bilmiyorum ama konuşulan bonservis çok yüksek bunu biliyorum.
              Bilmediğin oyuncuya bonservisi nasıl yüksek diyebiliyorsun?
              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halilhodiz o kadar adam aldirirken cezayirli Riyad Mahrez i getiremez miydi bize adam ilk 3 haftada dokturdu Leicester City de. Hem de bu kadar sag acik ihtiyacimiz varken Robben etkisi olurdu...

Transfermarkt degeri 7 milyon euro gozukuyor 500 bine alinmis Le Havre'den. Ve 91 dogumlu

Yorum

• Bugun Dzsudzsaki izleyen oldu mu nasildi ?
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam maçı izledin mi ? Etrafındaki oyuncularn kötü oynadığını yada iyi oynadığını neye göre karar verdin. Gekas ve Eto'nun maçlarını izledin mi bugün ?

Fenerbahçe maçının ilk yarısında Fernandao topa 1 kez deyemedi. O didinen arayan Fernandao'ya bitmiş derdiniz heralde. Fernandao ve Cardozo ofansif futbol oynayamayan takımlarda böyle göze rezil gelir. Eto ve Gekas çok farklı tip forvetler. Elma ile Armut'u kıyaslıyorsun.
                    işte bende bize cardozo değil etoo lazım diyorum yani birazda kendi yaratacak golü golcu dedigin

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben mi yanlis duydum yada rizede gercekten sovalye diye bir oyuncu mu var ��
                      chavelier diye biri var şovalye gibi okunuyor
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugun Dzsudzsaki izleyen oldu mu nasildi ?
                        İlk maçına göre iyiydi. Gol bulabilirdi daha maçın başında. Haftalar ilerledikçe katkı sağlayacaktır.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Douglas Papy gelsin ve omurgayi karalayalim..Marin yerine koşu özelliği olan biri alsak daha iyi olurdu sanki ama bizim Marin gibi birebir de etkili bir adama da ihtiyacimiz vardı. .İnsallah fiziksel manada eksikliği yoktur..

Yorum

• Etoo ile Cardozo ayni sevideye degil-di. Cardozo bir tik altı Etoonun.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Kjaer'i 1m€ ya satamaz Fener. Rıdvan Dilmen dalga geçiyor Kjaer ile "Adım atacak hali yok felaket ağır hamlesi çok çok ağır.Hem zamanlaması hatalı, hem ağır, hem..."
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Nani en son 7 kisiyi calimliyordu Barcelonaya karsi ne oldu bitmedimi calimlari
                                sahada 5-6 Kişiyi Peşinde sürüklediği söyleniyor

şaka maka bu sene o sene, her maça final Havası ile çıkmalıyız ve maçları kazandıkça taraftarın da artık kendine düşen görevi yapacağından takım iyice şampiyonluk için kenetlenecektir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X