Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Genç oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok

Geceden beri yani öncesinden de yazdıgım hala aynı noktadayım

Ben medjani ve cardozo nun son dk durumlarını Merak ediyorum

Genç oyuncu için şöyle tahminim var

Eğer bonservisi 1 milyon gibi ise 300 e filan alırlar olabilir

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjk orta alan merkezi onarmadan , yorumlamaya değer bir takım olarak görmüyorum. Biz kendi işimize bakalım kıymetli kardeşim.
      Bjk dağınık, Gs kaosa sürükleniyor, Fb oyun oynayamıyor. Şampiyonluk istiyorsak ligin ilk yarısını en az 5 puan önde kapamak lazım.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Genç oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok

Geceden beri yani öncesinden de yazdıgım hala aynı noktadayım

Ben medjani ve cardozo nun son dk durumlarını Merak ediyorum

Genç oyuncu için şöyle tahminim var

Eğer bonservisi 1 milyon gibi ise 300 e filan alırlar olabilir
        Cardozo Remy'e bağlı.

Yorum

• Beyler Doria'nın durumu farklı.

Bielsa dünyanın en manyak hocalarından biri.Doria'yı başkan transfer etti diye oynatmadı adamın bonservisine yanılmıyorsam 8m euro vermişti Marsilya.Doria fiziğine rağmen gayet hızzlı oyuncudur alan takıma kesinlikle faydası olur.

bize sol bek lazım constantla koca sezon yürümez.

Yorum

• defans falan almasınlar remy gelsin. neden mi? geçen sene demba ba nın formu düşmese şampiyondu. bence bu ligde atan kazanıyor. Bütün parayı Remye versinler. cArdozyuda satsınlar.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cardozo Remy'e bağlı.
              Hay ağzın bal yesin
              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Toıvonen 1 yıllığına Sunderland'a kiralanmış...
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.61saat.com/futbol/sota-si...r-h227585.html

Sonuna kadar okumak lazım, adam camiada eksik olan sevgiyi tamamlaya çalışıyor...
                  Efsane röportaj olmuş helal olsun. Adam çok iyi konuştu dinlerkrn hayran kaldım

İnşallah böyle olur. Ama fark ettiyseniz bence seçimle gidebileceğini işaretliyor ("çok uzun burda kalirim umarım"... Akyazi soru üzerisine "burda olurmuyum bilemem")

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Botafogo, hiç kimsenin maaşını ödeyemediği dönem bütün oyuncuları serbest kalıyordu. Bir tek Doria'nın maaşı ödenmişti, serbest kalmasın diye. Bildiğim kadarıyla Marsilya'ya da 8-9 milyon euro'ya transfer yaptı. Geçen sezon oynamamasının sebebi ve ardından kiralanmasının sebebi çok farklıydı. Transferi başkan yaptı diye Bielsa, Doria'yı hiç kullanmıyordu. Brezilya'dayken büyük kulüplerin talip olduğunu biliyorum. Hiç izlemedim ama yaşına rağmen Brezilya Liginin en iyi stoperlerinden biri olduğunu söylüyorlardı. Ama aklımda kaldığı kadarıyla uzun boylu yavaş bir stoperdi. Bu da işte Bjk için sıkıntı.
                    2014 ün 9. ayinda 5 milyon Euro ya Transfer olmus Marsilya'ya. tam 5 ay sonra MArsilya'da hic oynamadan Sao Paulo ya kiralanmis. orada 60 küsür maca cikmis ve bu yaz basinda da Marsilya'ya geri dönmüs. brezilya da 60 küsür mac oynayan adami MArsilya tekrar neden kiralasin potansiyeli yüksekse demek ki asi tutmadi, brezilya da oynacak kapasitesi var dedigin gibi fakat fransada yok. gecen sene Detinho yu kiralamisti 8tas Shaktar dan o da fos bir oyuncu mesela.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      11.08.2015 tarihli özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere;

Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye kesin transferi konusunda yapılan anlaşma ,
                      oyuncu ile 1299 Osmanlıspor A.Ş. arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle iptal edilmiştir.

Devam eden müzakereler sonucu yapılan yeni anlaşmaya göre;

Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar
                      bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
                      Peskes cekilmis resmen uguru 250bin avrodan kiralik listesine koysak kim almazdi super ligden soruyorum simdi 1 galibiyet parasi bile degil ..aldigi yillik ucrette 2 galibiyet parasi..tamamen siyasi bi transfer olmus basindan beri osmanliya yamamaya calistilar adami..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cardozo Remy'e bağlı.
                        Remy Cardozo ya bagli olmasin hocam.
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• En cok merak ettigim konu özerle birlijte 2+1 görünen orta saha memoyla neler yapar , mehmetsiz 2 mac kazandık , mbiaya tav olduk , okaysa genel hatlarıyla ümit verdi , hatta garanti oynamak adına kendisini bicok kez frenledi ,

Mbia farkını gösterdi ama okay onun kadar curetkar olamadı , onu deki ozerden fayda saglayamadı , zaten ozer de pek faydalı olmadı ,

Mehmeti en cok bu yuzden bekliyorum , okayı nası kullanıcak merak ediyorum

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=j73E...ature=youtu.be izlemekte fayda var
                            ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2014 ün 9. ayinda 5 milyon Euro ya Transfer olmus Marsilya'ya. tam 5 ay sonra MArsilya'da hic oynamadan Sao Paulo ya kiralanmis. orada 60 küsür maca cikmis ve bu yaz basinda da Marsilya'ya geri dönmüs. brezilya da 60 küsür mac oynayan adami MArsilya tekrar neden kiralasin potansiyeli yüksekse demek ki asi tutmadi, brezilya da oynacak kapasitesi var dedigin gibi fakat fransada yok. gecen sene Detinho yu kiralamisti 8tas Shaktar dan o da fos bir oyuncu mesela.
                              Dediğim gibi kiralanma olayı çok farklı. Bielsa, oyuncuyu başkan aldı diye inada bindirdi işi önce oynatmadı sonra kiraladı. Bu sezon neden kiralanıyor onu hiç bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En cok merak ettigim konu özerle birlijte 2+1 görünen orta saha memoyla neler yapar , mehmetsiz 2 mac kazandık , mbiaya tav olduk , okaysa genel hatlarıyla ümit verdi , hatta garanti oynamak adına kendisini bicok kez frenledi ,

Mbia farkını gösterdi ama okay onun kadar curetkar olamadı , onu deki ozerden fayda saglayamadı , zaten ozer de pek faydalı olmadı ,

Mehmeti en cok bu yuzden bekliyorum , okayı nası kullanıcak merak ediyorum
                                Bu denklemde artık Marko da var.
                                Ve tamda bu tercih nedeniyle iyi bir sol stoper alıp kanat beklerin oyun genişliğini sağlayan çizgi oyuncuları olarak daha fazla öne hamle yapması gerekliliği ortaya çıkıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X