Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saglayacagı artı degeri düşün
    Düşünüyorum da takımın başka eksikleri de varken bir stopere 6-7 milyon düzeyinde teklif yapmak yanlış. Eğer Medjani'yi düşünmüyorsan 1 ay önce satsaydın, daha makul bir fiyata hem stoper alırdın hem kanat transferi yapardın. Bu adamın kalitesini bilmiyorum ama bu piyasa da çok para.

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haftaya liderlik koltuğuna otururuz ama sonrası ne olur bilemem
      Lig sonuna kadar böyle gider

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eto atıyormuş vs.adamın attığı gol de tek katkısı son vuruş.ah şu bizim skor taraftarımız yok mu.duyanda eto golü 3-4 kişi çalımlayıp attı sanacak.cardozoya laf çakmak için kendinizi küçültmeyin
        Gecen hafta attığı ilk golü izle kaç kişiyi calimlamis

Yorum

• Kim Olursa Olsun Adam Gecsin 10 Asist yapsin bana yeter
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Evet bu. Spiker kesin yanlis telafüz etti oyuncunun adini
            HY67...

Yorum

• Takımı gençleştiriyor olmamız güzel

Afrika kupası 2017 de yaz ayında mı? Kesin mi?
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmediğin oyuncuya bonservisi nasıl yüksek diyebiliyorsun?
                Oyuncuyu bilmiyorum, piyasayı biliyorum.

Yorum

• Erken havaya girme ve gaza gelme merasimleri başlamış.

Önce bismillah 5. Haftayı bir görelim...

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte bende bize cardozo değil etoo lazım diyorum yani birazda kendi yaratacak golü golcu dedigin
                    Ben bizim ofansif futbola ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 4-5 yıldır ofansif futbol seyretmiyoruz. Ersun'un 2-3 haftalık fantazi futbolu hariç.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçe haftaya Antalya ile oynuyor bir terslik daha yaşayabilirler.
                      Antalya'nın stoperleri baskıya dayanamaz. 4-5 bile olur o maç hiç şaşırmam. Stoper konusunda sıkıntısı var Antalya'nın.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Trt spor altyapıda bile şikecilerden bahsetmiyor. Skor yok.bu şikeciler anlaşmalı olarak fb yi NTV ye bırakmışlar.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Düşünüyorum da takımın başka eksikleri de varken bir stopere 6-7 milyon düzeyinde teklif yapmak yanlış. Eğer Medjani'yi düşünmüyorsan 1 ay önce satsaydın, daha makul bir fiyata hem stoper alırdın hem kanat transferi yapardın. Bu adamın kalitesini bilmiyorum ama bu piyasa da çok para.
                          En büyük eksiğimiz stoper ve sağ kanat. Birini hallediyoruz işte. Kaliteli oyuncuya para vermekten çekinme, yeterki çöp olmasın

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyuncuyu bilmiyorum, piyasayı biliyorum.
                            Valla anlayamadım renktaş demek istediğini bu adam seni şampiyon yapabilecek kalitede bir defans mı değil mi bilmiyosun ama bonservisi yüksek diyosun ilginç

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet bu. Spiker kesin yanlis telafüz etti oyuncunun adini
                              Yok hocam Fransızca'da Şövalyie diye okunur o
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu kjaer midir nedir
                                geçen yabancı maçta adam arkasında geldi golü attı
                                bugün kendi kalesine
                                bunun neresine o kadar para verdiler
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X