Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben mitroglu gelirse eşek gibi anırıcam dedim sözüm sözdür!
    Geldiğinde forma alırsan daha faydalı bir iş yapmış olursun bana sorarsan, anırmanın kimseye faydası yok
    .

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avrupa kadrosu
      __________onur
      boss__belkalem_medjani___ishak
      __________alex
      yusuf_____özer________kevin
      ____mitro_______oscar
      ..................gerard
      .....coutinho.............henderson
      ..................sterling
      ...........suarez.......sturridge

bana bu kadro yapısını hatırlattı.biz de o kadar tempolu oynayabilir miyiz acaba ? tabi ki oynayamayız.hoca biraz daha garanti bir kadro yapacaktır.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben mitroglu gelirse eşek gibi anırıcam dedim sözüm sözdür!
        keşke gelse o yaştaki bir yıldız bize gelmez.

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -8-

Trabzonspor Tv yi yerel basin istemiyodur yoksa 40 kere kurulmustu. Osmanlida hattatlar loncasinin maatbaya karsi cikmasi mantigi

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstanbul medyası, her zaman yedikleri nane. Trabzonspor TV kurulsa da bu dangalakları izlemek zorunda kalmasak. Yorum yaparken bile ıkına sıkıla yapıyor herifler.
            Valla keske ya.birileri on ayak olsa da duzgun haber izlesek
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• İtalya da ne yaptikta gundeme oturduk, kevin o kadar kaliteli bir isim miymis ?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• constant bize geçmiş transfermarttada 97 milyon olarak güncellenecek birazdan takım değerimiz.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mbia diyosunda bakalım vahid hoca istiuormu bende olsam istemem madem borceanu var mbia ne alaka ? medjani için istikrarsız demişsin ama bunu maçkolik yada transfermark mı daha iyi bilir yoksa vahid halilodzicmi ?
                  DK ya göre mi konusuyorsun sende ? adam orada milli mücadele veriyor canını dişine takıcak orda bizde takıcak mı ? taktıgı için mi bunca senedir kimse begenmedi takım değiştirip duruyor ? yazdıgımı iyi okumamıssın mbia gelirse alexide yollarsın dedim. cünkü mbia alexin 2 3 katıdır... kiii alex bana göre 1. devreyi kapatır adam 2 3 ay daha yok cünkü. vahid hocada Türk teknik direktörler gibi değil hazır olmayan adamı oynatmıyor fizik gücü düşük adamı.
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Belkalem ve Medjani transferlerinin yerine çok daha iyileri yapılabilirdi ama hoca istemişse yapacak bir şey yok, izleyip göreceğiz. Ama görünen o ki Mustafa reis yine oynayacak bu takımda.

Yorum

• İlk olarak tselamin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tövbee tövbee
                      sen hangi kafadasin

senin yazdiklarini pskopat bilen yazmaz
                      Adam yuzyilin esprisini yapmis sen ne diyorsun cocugum ?
                      Amca saka yapmis saka.

Yorum

• Sadri şener napiyor acaba şu an? Köpegi(cevat kol) afkurmayi kesti

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerden kalkıyor saat kaçta bulamadım bir zahmet yazar mısın tabiki gideceğiz askerden gelir gelmezde forma

Oscar Cardozo'yu karşılamaya gitmek isteyenler 20:30'da Trabzonlu Gençler derneğinde olsun. Gidiş-Geliş otobüsleri ücretsizdir.

Adres: Kemerkaya Mah. Balıkçılar Sok. No: 8 Trabzonlu Gençler - Tribün Cafe, Trabzon

tweetırda gördüm böyle bi yer varmı bilmiyorum ama
                          En son orti tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 19:03.

Yorum

• yekta ile kapatmak iyi olurdu...
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geldiğinde forma alırsan daha faydalı bir iş yapmış olursun bana sorarsan, anırmanın kimseye faydası yok
                              Forma zaten alıcam ama gelirse 2 adet daha alıcam bu onların dışında
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ah şimdi Trabzon'da olacaktım..
                                Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

Yükleniyor...
                                X