Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş, Trabzonspor taraftarrı olmak hakikaten zor iş.
Resmen sevinmeyi unutmuş camia...
Takıma Oscar Cardozo ve Kevin Constant gibi iki rüya katılmış,
Türkiye'nin geleceği en parlak beklerinden biri ishak alınmış,
Defans göbeğine kötünün iyisi de olsa gerekli takviyeler yapılmış.
Hala bir yada iki nokta transferden bahsediliyor...
...vs
...vs
...vs
ve bizim forumda bir Yasin'di Engin'di muhabbetidir gidiyor."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
ya su Transfer yapilabiliyordu da neden kampdan önce yapilmadi neden hocanin aciklanmalari beklendi. Bu transferler daha önce yapilsa hem kompine batlamasi ve formasi olurduYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkalemi alacaklarini Kolo Toureyi alsaydilar keske. Toure-Medijani göbegi daha iyi olurdu( ゚д゚)
Yorum
-
maluda ve colman gider artık@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
celuska, bamba
maluda ve colman gider artık@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesmeye hazırlanıyorum kardeşim
etme la boyle laflarBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan delimisin
etme la boyle laflar
Tamam reis etmem daha canını yerim eyvallahS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesmeye hazırlanıyorum kardeşim
sen hangi kafadasin
senin yazdiklarini pskopat bilen yazmaz
Yorum
Yorum