İlk olarak cubido tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun için kadronun uyum süreci içersinde aldığı malubiyetlerden dolayı takıma kızar söversek işler alt-üst olur...
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartiyorum mu bilmiyorum fakat benim gozume carpan sanki cogu insan formasiz gelmis oraya.
Sagolsunlar gelmisler fakat soyle tam kadro olarak formalari giyip gelseler daha guzel bir goruntu cikar ortaya.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılamaya giden taraftarlar düzgün davransın. Cardozo'nun koluna girmesinler, Cardozo'ya yaklaşmasınlar, Cardozo'ya atkı takmak için yarışmasınlar. Özellikle Jan Mari ve arkadaşlarına söylüyorum.
Düzgün bir manzara göreceğimizle ilgili içinde en ufak bir umut taşıyan var mı?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi seni seviyorum
seninle bir muhabbetim olmasada yorumlarin yeter
Orda bir koy var uzakta sarkisini sana bestelicem
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle valla %70 formasız gelmiş
Ben mesela hollanda maclarina baktigim zaman butun stad turuncu renginde oldugunu gorunce acaip hoslaniyorum o goruntuden.
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle valla %70 formasız gelmiş
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'dan sonra çok bozduk.
Cardoza, Kosntan, Batalli
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak 61ALANZINHO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel'in verdiği bilgiye göre Islam Slimani, yarın kiralanacak.
umarim opsiyonu ile beraberForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
Yorum