bi robinho sesi duydum ama ne kadar gerçek bilemiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın hala daha eksikleri var ama bu kadarına da şükür diyelim. Muhtemelen 1 transfer daha yapılarak transfer kapatılır, bu da hücum hattına olur ama kanatlarda ve stoperde kimlerin oynayacağını cidden merak ediyorum, isimlerin hepsi birbirine yakın.
Yorum
-
Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAytekin Abi diyorsa öyledir... Slimani de bitmiş;
http://www.tarafsizbolge.com/spor/sl...rda-h5287.html
Mirtoğlou ile ilgileniyoruz ama şu an için hoca onuda bekletiyor. Ayrıca Cardozo'yu gölgede bir transfer yapılacağı söylentisi şehir efsanesidir. Arkadaşlar , bırakında bu taraftar Cardozo'nun keyfini çıkarsın...
Şunuda pankart yapıp asalım tribünlere:
Fener borsaya bildirir,
Trabzonspor formasını GİYDİRİR!TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGanzilis yapmış =) http://www.youtube.com/watch?v=K-3K8N_23x4
ezikler sızdırmaz artık.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlimani yok kardeşim böyle bir şey...
Mirtoğlou ile ilgileniyoruz ama şu an için hoca onuda bekletiyor. Ayrıca Cardozo'yu gölgede bir transfer yapılacağı söylentisi şehir efsanesidir. Arkadaşlar , bırakında bu taraftar Cardozo'nun keyfini çıkarsın...
Fener borsaya bildirir,
Trabzonspor formasını GİYDİRİR!
Cardozoooooo...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
arkadaslar benim duyduklarimin hepsi gerceklesti slimani haric constant in ismini vermemislerdi ama yabanci orta saha soylemistim burda bende slimani haricinde isim yok baska bilmiyorum kimseyi de aramadim yeter daslimaniyi bekliyorum hala
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlimani yok kardeşim böyle bir şey...
Fener borsaya bildirir,
Trabzonspor formasını GİYDİRİR!
Slimani bence de gelmez, pek gelmek istemezTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi insallah, sen diyorsan vardir bir bildigin
Hala 6 tane iyi yerli cikaracak kapasite yok ama kadroda, 11'de direk katki yapacak yerli bulmamiz lazim.
Onur ve İshak dışındaki diğer 4 yerli kimler olacak?
Rakiplerimizin yerlileri çok iyi ve bu ligde yerli kadrosu iyi olan takım 1 adım öne geçiyor.
Yorum
Yorum