Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Di Marzio sessiz, ilerleyen saatlere doğru bir bomba bırakırsa cümbüş var .
    .

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neden medjani yada belkalemi istemiyosununz vaihd hocadan dahamı iyi tanıyosunuz tourenin yada tascının bubnlardan daha verimli olabileceğini vahid hocadan dahamı iyi biliyosunuz
      benim fikrim şu yönde.
      medjaninin gecmisine bakarsan her zaman farklı takımlarda oynamıs üstelik son sene devre arasında kiralandıgı takımdan yollanmıs baska takıma kiralanmıs... yabancı hakkını bununla neden doldurasın ? qpr den serbest kalan mbia yı alsan mesela medjaniden daha kötü mü performans sergiler adamın degeri 9 milyon euro iken.... üstelik alexe sağ ayakkabısını bile bırakmaz. serdar tasciyi hem iyi hemde türk statüsünde oldugu için yazdık. yabancı transferlere bakarsan
      cardozo 2.forvet boss costant 4 etti
      sen bu 5. hakkını ya stoperden yana kullancaksın yada orta sahadan.
      diyelim stoperden yana kullandın. o zaman defansif orta sahan kim olcak ?
      diyelim defansif orta sahadan kullandın o zaman stopere kim gelcek ?
      en mantıklısı defansif orta saha alıp stopere serdar tascıyı cekmek o yüzden bu isimleri telafuz ettik
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ben hala Serdar Tasci hayalini kuruyorum
        Trabzonspor 1967

Yorum

• Vahid Halilhodzic : Saat 12 ye kadar 1 yabancı 3 türk oyuncu alınmazsa giderim...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• TopTrends ITALIA ‏@TopTrendIT 1 dk.
            TT ITALIA 17:49
            7.#Universo
            8.Trabzonspor
            9.Shadowhunters
            10.Turchia
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak tselamin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cocugumu kesecem diyipde gülücük isareti koysa ne yazar bide ilk kez degil

allah akil fikir versin

bi zamanlar duyumculukda yapmisdi
              milleti dinden imandan cikarmisdi

Sana Allah akıl fikir versin yapacak deyilim herhalde şaka takılıyorum....
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• kaldı 4.

tarık,serdar,samed,erkan.

hani mitroğlu diyenler çıkar şimdi.o kadar yüklenmeyelim yönetime

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vahid Halilhodzic : Saat 12 ye kadar 1 yabancı 3 türk oyuncu alınmazsa giderim...
                  Oyuncuları elleri ve gözleri bağlı şekilde Taksim meydanına mı bırakalım?
                  .

Yorum

• malouda sezon sonunda gitcem diiyp tutturdu ya sorun falan cıkarmıstı hani sezon sonuna doğru. Sadri reyizde gelip ben yıldız gelmez demedim ki yararlı yıldız gelmez dedim demişti vede burda cogu kişi sadri seneri övmeye baslamıstı. ben bu kadar pişkin bir adam görmedim...
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben hala Serdar Tasci hayalini kuruyorum
                      İçten içe bende aynı şeyi düşüyorum. Kendime bile söylemeden

Düşünsene

Onur
                      Bosi
                      Serdar
                      Medjani
                      İshak
                      Alex
                      Constant
                      Yusuf
                      Özer
                      Erkan
                      Cardozo

FxY

Yorum

• avrupa kadrosu
                        __________onur
                        boss__belkalem_medjani___ishak
                        __________alex
                        yusuf_____özer________kevin
                        ____mitro_______oscar
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler yok mu cardozoyu karşılama organizasyonu felan bir kişi bilmiyor mu
                          trabzondaysan gitmemezlik yapma ücretsiz servis kaldırıyolarmış

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Malouda iyi bir takimda yardirir
                            ..
                            Canı isterse !!!
                            zira şüphe yok ki bu ligin en kaliteli 5-10 futbolcusundan biridir.
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• AW: Transfer Dosyası -8-

İlk olarak tselamin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cocugumu kesecem diyipde gülücük isareti koysa ne yazar bide ilk kez degil

allah akil fikir versin

bi zamanlar duyumculukda yapmisdi
                              milleti dinden imandan cikarmisdi
                              Ya senin niye zoruna gitti? Seni kesicek degil ya Saka'dan anlamayan insanlardan Nefret ederim

Yorum

• Ntvspora bakiyorum simdi.bu ne yandasliktir ya.onemli transfer basligi altinda yasin oztekini verdiler.orda bjknin feyenord macina gectiler.ordan da şbye diegonun katkilarina gectiler.smdi de baskete gectiler.Trabzon tek tek hepsine cakarken bkalm ne haber yapcaklar
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X