Di Marzio sessiz, ilerleyen saatlere doğru bir bomba bırakırsa cümbüş var .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden medjani yada belkalemi istemiyosununz vaihd hocadan dahamı iyi tanıyosunuz tourenin yada tascının bubnlardan daha verimli olabileceğini vahid hocadan dahamı iyi biliyosunuz
medjaninin gecmisine bakarsan her zaman farklı takımlarda oynamıs üstelik son sene devre arasında kiralandıgı takımdan yollanmıs baska takıma kiralanmıs... yabancı hakkını bununla neden doldurasın ? qpr den serbest kalan mbia yı alsan mesela medjaniden daha kötü mü performans sergiler adamın degeri 9 milyon euro iken.... üstelik alexe sağ ayakkabısını bile bırakmaz. serdar tasciyi hem iyi hemde türk statüsünde oldugu için yazdık. yabancı transferlere bakarsan
cardozo 2.forvet boss costant 4 etti
sen bu 5. hakkını ya stoperden yana kullancaksın yada orta sahadan.
diyelim stoperden yana kullandın. o zaman defansif orta sahan kim olcak ?
diyelim defansif orta sahadan kullandın o zaman stopere kim gelcek ?
en mantıklısı defansif orta saha alıp stopere serdar tascıyı cekmek o yüzden bu isimleri telafuz ettikManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
TopTrends ITALIA @TopTrendIT 1 dk.
TT ITALIA 17:49
7.#Universo
8.Trabzonspor
9.Shadowhunters
10.TurchiaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak tselamin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecocugumu kesecem diyipde gülücük isareti koysa ne yazar bide ilk kez degil
allah akil fikir versin
bi zamanlar duyumculukda yapmisdi
milleti dinden imandan cikarmisdi
Sana Allah akıl fikir versin yapacak deyilim herhalde şaka takılıyorum....S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahid Halilhodzic : Saat 12 ye kadar 1 yabancı 3 türk oyuncu alınmazsa giderim....
Yorum
-
malouda sezon sonunda gitcem diiyp tutturdu ya sorun falan cıkarmıstı hani sezon sonuna doğru. Sadri reyizde gelip ben yıldız gelmez demedim ki yararlı yıldız gelmez dedim demiştivede burda cogu kişi sadri seneri övmeye baslamıstı. ben bu kadar pişkin bir adam görmedim...
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala Serdar Tasci hayalini kuruyorum
Düşünsene
Onur
Bosi
Serdar
Medjani
İshak
Alex
Constant
Yusuf
Özer
Erkan
Cardozo
FxY
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler yok mu cardozoyu karşılama organizasyonu felan bir kişi bilmiyor mu
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalouda iyi bir takimda yardirir
..
zira şüphe yok ki bu ligin en kaliteli 5-10 futbolcusundan biridir..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
AW: Transfer Dosyası -8-
İlk olarak tselamin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecocugumu kesecem diyipde gülücük isareti koysa ne yazar bide ilk kez degil
allah akil fikir versin
bi zamanlar duyumculukda yapmisdi
milleti dinden imandan cikarmisdi
Yorum
-
Ntvspora bakiyorum simdi.bu ne yandasliktir ya.onemli transfer basligi altinda yasin oztekini verdiler.orda bjknin feyenord macina gectiler.ordan da şbye diegonun katkilarina gectiler.smdi de baskete gectiler.Trabzon tek tek hepsine cakarken bkalm ne haber yapcaklar30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
Yorum