Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası -8-

Bu gunun son aciklamasi geldi mi yaa ben mi kacirdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TopTrends ITALIA ‏@TopTrendIT 1 dk.
      TT ITALIA 17:49
      7.#Universo
      8.Trabzonspor
      9.Shadowhunters
      10.Turchia

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu saatten sonra bomba patlarsa Türk olur.
        ( ゚д゚)

Yorum

• şu futbolcu karşılamaları hiç yapılmasa keşke
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İçten içe bende aynı şeyi düşüyorum. Kendime bile söylemeden

Düşünsene

Onur
            Bosi
            Serdar
            Medjani
            İshak
            Alex
            Constant
            Yusuf
            Özer
            Erkan
            Cardozo

Cok iyi ya Serdar in hasta Trabzonsporlu oludugunu biliyorum, bizzat babasi demisti. Ama yönetimin aklinda varmidirki Serdar? Tahmin etmiyorum..
            Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ntvspora bakiyorum simdi.bu ne yandasliktir ya.onemli transfer basligi altinda yasin oztekini verdiler.orda bjknin feyenord macina gectiler.ordan da şbye diegonun katkilarina gectiler.smdi de baskete gectiler.Trabzon tek tek hepsine cakarken bkalm ne haber yapcaklar
              Kevin Constant, Oscar Cardozo, Medjani transferlerini incelediler.
              İstatistik bilgileri vs..
              Kaçırmışsın galiba.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ntvspora bakiyorum simdi.bu ne yandasliktir ya.onemli transfer basligi altinda yasin oztekini verdiler.orda bjknin feyenord macina gectiler.ordan da şbye diegonun katkilarina gectiler.smdi de baskete gectiler.Trabzon tek tek hepsine cakarken bkalm ne haber yapcaklar
                İstanbul medyası, her zaman yedikleri nane. Trabzonspor TV kurulsa da bu dangalakları izlemek zorunda kalmasak. Yorum yaparken bile ıkına sıkıla yapıyor herifler.
                .

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya senin niye zoruna gitti? Seni kesicek degil ya Saka'dan anlamayan insanlardan Nefret ederim
                  sakaninda bir siniri vardir

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim fikrim şu yönde.
                    medjaninin gecmisine bakarsan her zaman farklı takımlarda oynamıs üstelik son sene devre arasında kiralandıgı takımdan yollanmıs baska takıma kiralanmıs... yabancı hakkını bununla neden doldurasın ? qpr den serbest kalan mbia yı alsan mesela medjaniden daha kötü mü performans sergiler adamın degeri 9 milyon euro iken.... üstelik alexe sağ ayakkabısını bile bırakmaz. serdar tasciyi hem iyi hemde türk statüsünde oldugu için yazdık. yabancı transferlere bakarsan
                    cardozo 2.forvet boss costant 4 etti
                    sen bu 5. hakkını ya stoperden yana kullancaksın yada orta sahadan.
                    diyelim stoperden yana kullandın. o zaman defansif orta sahan kim olcak ?
                    diyelim defansif orta sahadan kullandın o zaman stopere kim gelcek ?
                    en mantıklısı defansif orta saha alıp stopere serdar tascıyı cekmek o yüzden bu isimleri telafuz ettik
                    mbia diyosunda bakalım vahid hoca istiuormu bende olsam istemem madem borceanu var mbia ne alaka ? medjani için istikrarsız demişsin ama bunu maçkolik yada transfermark mı daha iyi bilir yoksa vahid halilodzicmi ?
                    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak orti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trabzondaysan gitmemezlik yapma ücretsiz servis kaldırıyolarmış
                      Nerden kalkıyor saat kaçta bulamadım bir zahmet yazar mısın tabiki gideceğiz askerden gelir gelmezde forma

Yorum

• Arkadaslar mitro ne oldu cevap versenize yahu
                        TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

• Ben mitroglu gelirse eşek gibi anırıcam dedim sözüm sözdür!
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Kévin Constant ➤ Gine'den eski futbolcu ➤ Sol Bek ➤ Son kulüp: Tractor Sazi FC ➤ * 10 May 1987, Fréjus, Fransa

Yorum

• italya da tt olmuşuz adamlar mutlular gitmesinden. Korkutucu
                              Bence 2. bir orta saha daha gelebilir. Türk olur belkide.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu saatten sonra bomba patlarsa Türk olur.
                                daha dur mitroglou veya slimani var duyumcular öyle dedi
                                arif abi slimani
                                emre ayaz ise mitroglou

bunun dısında serdar tascı jem karacan erkan zengin tolgay arslan gelsin ucarımda bakalım....
                                inleri yazmıyorum adam için bayagı isterler
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X