Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vat mı bir durum Yunus ?

Önümüzdeki 24 saat çok şeylere gebe

Yorum

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel kadro ama sadece erkan lazım jimmy ye gerek yok . Ayrıca erkan ve jimmy nin yerleri değişmeli yerleri yanlış .

Yorum

• Bu arada takimda deli, çirkef kontejani icin kim var su anda
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Güral'ı istiyordu sanki Ertuğrul sağlam bi ara... Emre güral+ 1 gereksiz oyuncu + biraz para vererek alınabilir aslında...
          Evet bende bundan bahsediyorum şu gereksiz adamlar Eskişehirde falan oynayabilir Kasımpaşa da keza Adem'i almak için.

Akhisar'da olabilir mesela Akbaş - Caner - Emre bunları verip Güray gibi kaliteli oyuncular alınabilir.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün çok talihsiz olaylar yaşadım kendi adıma ama önümüzdeki saatlerde keyiflenecez gibi
            Yunus sende varya köstebek gibisin topraktan bir an çıkartıyorsun kafanı lafı söylüyosun sora bırt diye tekrar toprağa kaçıyorsun
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• ay sonuna kadar forma satışında 100.000 i geçersek bu gelecek için transfer zamanında yönetimlere bir mesaj olur. Sen kaliteli topçuyu al taraftar parasını ödesin.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Soner Aydogdu, Bayern München ve Real Madridin de yaptigi gibi bir takima satilip 2 sene icinde belirledigimiz bir fiyata geri alma opsiyonlu satilabilir aslinda.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önümüzdeki 24 saat çok şeylere gebe
                  serdar taşcının oluru varmı abi acaba. Trabzonda oynamak istiyorum diye açıklama yapmıştı yanlış bilmiyosam . Belki alırlar diye ümit ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel kadro ama sadece erkan lazım jimmy ye gerek yok . Ayrıca erkan ve jimmy nin yerleri değişmeli yerleri yanlış .
                    5 değil mi?
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cardozo ve Constant dahil , transfer gelirleriyle , transfer harcamaları birbirine denk . Yani henüz topun altına girilmedi.

Bundan sora yapılacak transferler , zorlayıcı olacaktır.
                      Yıllık ücretler çok fazla.

5 Milyon TL üzerinde alan bir yığın adam oldu kadroda. Alışkın olduğumuz şeyler değil.

Cardozo 2.5-3 milyon euro
                      Onur - 2.5 milyon euro
                      Malouda - 2.5 milyon euro
                      Bosinga 2.1 milyon euro
                      Vahid Halilhodziç 1.8 milyon euro

Aykut Demir bile 1.3 milyon euro yıllık alıyor.

Öte yandan yerli çöpleri göndermekte sıkıntı çekmeyiz çoğu 100-200 bin tl civarında oynuyor

2x Zeki, 2x Kadir, Caner, Akbas vs

Yorum

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yunus sende varya köstebek gibisin topraktan bir an çıkartıyorsun kafanı lafı söylüyosun sora bırt diye tekrar toprağa kaçıyorsun

Zaman buldukça bakıyorum misafirlerim var

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bende bundan bahsediyorum şu gereksiz adamlar Eskişehirde falan oynayabilir Kasımpaşa da keza Adem'i almak için.

Akhisar'da olabilir mesela Akbaş - Caner - Emre bunları verip Güray gibi kaliteli oyuncular alınabilir.
                          ya yapmayın güray falan...anadolu'da gözümüze güzel görünüyor...güray için emre verilmemeli..
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 değil mi?

Evet 5 . Jimmy ismi biran yabancı geldi sonra gençlerbirliğindekini hatırladım o türk statüsünde

Yorum

• süprizden bi serdar taşçı çıksa yemin ediyorum İbrahimoviç gelmiş kadar sevinirim.

Yorum

• 100.000 forma pek inandırıcı gelmese de, 20 25.000 göreceğiz herhalde.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X