Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orada da Yemek sepeti varsa yollayayim
    hay aklınla bin yaşa başkan .... yemeksepeti candır canandır )

ulan iHO ne hallere soktun beni akıl makıl kalmadı ....

Birde yapılacak şeymi lan bu daha yeni bozdum tecili askere gidecem kasımda .... senin kurduğun kadroya bak ... ben daha ne diyem ya ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödenecektir.

Bedavaya adam aliyruk
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• alın erkan zengini bitirin transferi başlasın şov
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fm ozeliklerine bakarsak Atiba'dan daha iyi bir adam aldik.
          fm özelliklerine bakarsak ben bu adamı kesinlikle takıma almam abd den inanılmaz genç yetenekler çıkıyor gerçekte olduğu gibi abd yi yeni futbol canavarı yapmışlar ordan genç bir oyuncu almayı tercih ederim

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kevin Costner orta saha oynar sol bekte İshak olur
            Maykıl Daglıs'ı da ikinci santrafor olarak alalım.

Kevın Kostnır ile Maykıl Daglıs bir araya gelince, zaten doğal olarak;

"and the Oscar goes to Trabzonspor..."
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Yabanci oyuncu oynatma sayisini dusuren Tff'yi sovguyle aniyorum.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                normal şartlarda oynama şansı sıfır , sakatlık ceza vs olursa belki ?

Arkadaşlar gidecek oyunculara dikkat ediniz
                ben Mustafa Yumlu'yu beğeniyorum hava topuna sıçrayışına biraz karizma katması gerekiyor kalça çıkık , göz kapalı olmuyor

Yorum

• İkincisi bomba olmuş
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• KAP'a bir bilgi daha mi gelicek Dostlar?

Yorum

• arkadaşlar forma satışıyla ilgili bir tweet vardı bir yöneticiden. hangi yöneticiydi o? o tweeti bulabilr misiniz?

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yumlu bu takımın değişmeyecek 2 3 oyuncusundan biridir bence
                        2-3 değilde 4-5 oyuncusundan biri olduğuna katılıyorum.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Son transferlerden sonra 1-2 ekleme ile birde ben bir kadro yapayim,

---------------------------------------Onur--------------------------------------------

Bosi------------------Basa----------------------Yumlu(Musa)--------------------İshak

--------------------------------------Bourceanu/Mbia------------------------------------

Özer-----------------------------------Constant-----------------------------Jimmy Durmaz

--------------------Mevlüt--------------------------------Cardozo-------------------------

bu kadro baya baya lige ambargo koyar.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Constant sağlam adam güvenenilirsiniz.Emerson'u boşverin alakası yok.Emerson topla beraber koşamayan kazmanın teki

Yorum

• Serdar Taşçı, Gökhan İnler, Emrah Başsan ve Mitroglou bunların hepsi gelse keşke
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kevin Costner orta saha oynar sol bekte İshak olur

Brad Pitt .d
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Yükleniyor...
                                X