önce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mission_61 tarafından gönderildiönce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyoinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
İlk olarak eren_61 tarafından gönderildiİlk olarak mission_61 tarafından gönderildiönce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyo
ne bu heycan ya duyan da ronaldoyu aldigimizi sanacak.ha unutmadan haber hala yönetim tarafindan dogrulanmadi.onun için fazla heycan yapmayalimİstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
Umut herhalde gelecek. Cok iyi bir transfer olur. Ve Ibrahim Akinin iside her an bitebilir, oda cok süper olur.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]
ONURLA KAZANILAN BIR YILDIZ,ONURSUZCA KAZANILAN YILDIZLARDAN BÜYÜKTÜR..
Yorum
-
İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bunlar güzel haberler.. (musa [img]smileys/smiley18.gif[/img]) Ama kaynak belirtmemissinizBORDO MAVİ
Yorum
Yorum