Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyo
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
      önce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyo
      valla çok güldüm.dogru agustine gol kraliydi jun gol kraliydi langeler bilmem neler hepsi hava civa oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
        İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
        önce bi gol atsinda tezahuratini sora düsünürüz[img]smileys/smiley4.gif[/img] malesef bize gelen golculer sapitiyo
        valla çok güldüm.dogru agustine gol kraliydi jun gol kraliydi langeler bilmem neler hepsi hava civa oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

ne bu heycan ya duyan da ronaldoyu aldigimizi sanacak.ha unutmadan haber hala yönetim tarafindan dogrulanmadi.onun için fazla heycan yapmayalim
        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• ibrahim akin ne alemde acaba
          BORDO MAVİ

Yorum

• umut bence çok fayadali olacak bir transfer eger alindiysa emegi geçen herkese çok tesekkürler
            22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Umut herhalde gelecek. Cok iyi bir transfer olur. Ve Ibrahim Akinin iside her an bitebilir, oda cok süper olur.
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]

ONURLA KAZANILAN BIR YILDIZ,ONURSUZCA KAZANILAN YILDIZLARDAN BÜYÜKTÜR..

Yorum

• İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi

arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bunlar güzel haberler.. (musa [img]smileys/smiley18.gif[/img]) Ama kaynak belirtmemissiniz
                  BORDO MAVİ

Yorum

• musayi bende duymustum yönetimin pesinde oldugunu ama sezon bitiminden önce galiba olacak ama sükür derim çünkü 2-3 sezon oldu adamin pesinden gideli
                    [ille d' 7]

Yorum

• BEYLER DEVRANI ALABILIRIZ HAZIRLIKLI OLUN

KALBINIZE INMESIN TGRT HABERDE DUYDUM

BENCE HIÇ GEREK YOK

Yorum

• ÖMER RIZA'ya ÇOK YAZIK OLUR..

onun gibi yirticibir FORVETI kullanamadan YOLLAMAK çok YAZIK..
                        TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
                        TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

• insallah sampiyonluga oynayan bir transferler yapilir bu taraftarin hasretini sona erdirirler allahim sen bize seneye trabzonspor sampiyon göster yüce rabbim

Yorum

• BASKAN UMUT TRANSFERINI VETO ETMIS NE YAPMAYA ÇALISIYO BU BASKAN YA BELKI DE DAHA UCUZA KAPATABILIRIZ DIYE UGRASIYODUR AMAN BU TRANSFERI DE ELIMIZE GÖZÜMÜZE BULASTIRMAYALIM YARIN UMUT BJKDE DIYE BI HABER ÇIKSA SASIRMAM HEMEN BITIRSINLER SU ISI

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]oyun oynuyolar bunlar

Yorum

• yalan haberdir maraton.com tr verdi onu
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X