aslanim ibrahim akin sen gercek bir trabzonsporlusun helal olsun sana eziklerde oynayipta ben su su takimi tutuyorum diyen adama rastlanmaz ama o gercek bi trabzon sevdalisi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
<TABLE id=Autonumber10 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 height=221 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=224>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=30>taner demirbas</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=132 height=14>D.Yeri :</TD>
<TD vAlign=top width=92 colSpan=3 height=14>Trabzon / Arakli</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=132 height=14>D.Tarihi :</TD>
<TD vAlign=top width=92 colSpan=3 height=14>20 / 11 / 1978</TD></TR>
<TR>
<TD width=132 height=18>Boy :</TD>
<TD width=1 height=18></TD>
<TD width=93 colSpan=2 height=18>1.78 </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=132 height=14>Kilo :</TD>
<TD vAlign=top width=92 colSpan=3 height=14>78 </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=131 colSpan=3 height=3>O.Mevkii:</TD>
<TD vAlign=top width=93 height=3>Forvet </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=6></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>Futbola; Erdemir Ereglispor?da basladi.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>B.Merinos, Bursaspor,Erdemirspor,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>Adiyamanspor, Konya Endüstrispor,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>Adana Demirspor, MersinIdmanyurdu,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>Kayserispor, K.Erciyesspor?da oynadi.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>16 yasinda 2. Ligde 5 maçta 4 gol atti.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>3. ligde B.Merinos formasiyla 27,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>1. ligde Bursaspor adina 1 gol atti.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>2. Ligde Adiyaman?a 1,5 sezonda 33,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>A.Demirspor?a 3 sezonda 85,</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>M.Idmanyurdu?na 15 gol kazandirdi.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>Geçen sezon K.Erciyes formasiyla 23</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>tanesi ligde,2 tanesi kupada olmak</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=224 colSpan=4 height=12>üzere resmi maçlarda 25 kaydetti.</TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiYaw çok güzel bir haber!
Ben memnun oldum sahsen.
Ibrahim Akini da bekliyorum .
Fakat insallah hoca ile anlastik ve Transferler onun direktifiyle yapiliyordur.
Yoksa durumumuzu hos görmüyorum
Hani Anadolu'da: "Benden çok yasayacaksin." diye bir söz vardir ya tam o sözün kullanilacagi zaman. Aklimdan geçen her seyi yazmissin sevgili ironmaster. Ama ben uzun zamandir Trabzonspor'un basina gelen yönetimlerin üstüste iki dogru yaptigini görmedim. Insallah dedigin gibidir.
Yorum
-
Bu Taner denen adami biliyorum ben. Gerçekten çok etkili bir adam. 2. lig futbolcusu olarak bilinir hep. Kime giderse orada basarili olup gelmistir. Bursa macerasi biraz daha güzel olsaydi simdi el yakan bir futbolcu olurdu.
Yasi henüz geçmis degil. Çok pahali degilse alinabilir.
Yorum
-
Insallah Umut'u almisizdir.Bence G.Ünaldan daha iyi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bordo-Mavili yönetimin Ibrahim akin ve Besiktas yönetimi ile büyük oranda anlasma sagladigi ögrenildi...
<DIV id=1 style=": 1; LEFT: 692px; WIDTH: 179px; : ; TOP: 143px; HEIGHT: 20px">
< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> </></DIV>
ANLASMA SAGLANDI
BIR YANDAN hoca arayislarini sürdüren Trabzonspor yönetimi bir yandan da transfer çalismalarina devam ediyor. Bordo-Mavili yönetimin Çagdas?tan sonra Ibrahim Akin ile de büyük oranda anlasma sagladigi ögrenildi. Besiktas kulübü ve bu oyuncunun kendisi ile yapilan görüsmelerin olumlu sonuçlandigi ifade edildi.
ÖNCE HOCA GELSIN
BASKAN Nuri Albayrak?in, Besiktas yönetimi ile yaptigi son görüsmede anlasma saglandigi ögrenilirken, fiyat konusunda bilgi verilmedi. Bu transferin teknik direktör sorununun çözülmesinden sonra resmiyet kazanacagi dile getirildi. Ali Günes ve Okan için ise görüsmelerin devam ettigi kaydedildi
Yorum
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi
İlk olarak chovy tarafından gönderildibeyler biz bu umutu tribune nasil cagiracaz
fatih tekkeyi cagirdigimiz melodiyle....
lalalalalalalalalalalalalala UMUT BULUT
Beyler dereyi görmeden paçalari sivamayin keza böyle yapanlari görüyoruz. bkz:fenerbahçe cumhuriyeti)
Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
bence de gökhan'dan daha iyi.çünkü umut 2 sezondur ayni formunda.gökhan öylemi.nerdeydi geçen sezon.ayrica önümüzdeki sezonda da görecez ne yapacagini.o kayserililerin levent amcalari yok artik.neyse umut hayirli olur insallah dogruysa eger. ayrica benim burdan ilginç bir önerim var.belkide dünyada bir ilkdir. yönetimimiz kafalaina göre transferlerini yapsinlar.sezona hocasiz baslayalim.nasilsa kimseyi bulamayacaklar.hiç olmazsa bir iki iyi transfer yapsinlarda takim kendi kendine çalisip maçlara hazirlansin.nasilsa kendi aralarinda bir onbir kurup maça çikmayi becerirler.kafalarina göre oynarlar iste.hem bahaneleride kalmaz. yok taraftar baskisi yok hoca yanlis taktik verdi onu oynatmadi bunu oynatmadi diye.nasil olur arkadaslar ilginç degilmi...t.akyildiz
Yorum
-
fatih td lik sinavini vermisdi martta sanirim zamaninda viallide hatirlarsaniz hem oyuncu hemdetd olarak bayaga basarili olmusdu fatih saaten takimda en cok sayilan adam yeni bisey olur belki böyle basariyi yakalarik fatih icinde kalmak icinyeni bi neden olur [img]smileys/smiley4.gif[/img]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Naim
İlk olarak coach tarafından gönderildiİlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi
İlk olarak chovy tarafından gönderildibeyler biz bu umutu tribune nasil cagiracaz
fatih tekkeyi cagirdigimiz melodiyle....
lalalalalalalalalalalalalala UMUT BULUT
Beyler dereyi görmeden paçalari sivamayin keza böyle yapanlari görüyoruz. bkz:fenerbahçe cumhuriyeti)
ama kapak oldu eziklere
fakat umut isi bitti gibime geliyor yarin öbürgün imzalarlar
bence resmi imzayi basina göstermeden yapsinlar toplu bir imza töreni yaparlar yeni hoca ve diger Transferler geldikten sonra
Yorum
Yorum