Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2006-2007 l Transfer Dosyası

Ligde 2005-2006'da sadece 3.lük iddasi kalan takimimiza, özellikle Avrupa'da örnekleri görülen Mart-Nisan ayinda transferlerin bitirilmesi prensibinden de faydalanilarak katkilarin baslanmasi gerekmektedir.Bu asamada bu basligi açmayi dogru buldum.Ve ilk haberi de buraya ekleyelim...

Trabzon?dan erken atak

Ömür AVCI

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gelecek yilin takimini olusturmak için kollari erken sivadi. Iç ve dis tranfserde birçok ismi gündemine alan bordo mavili yönetim sezon bitmeden transferi tamamlayarak yeni oyunculari kampa yetistirmeyi hedefliyor.

Bordo mavililer ilk olarak Ankaraspor?un basarili sag kanat oyuncusu Musa Büyük?le söz kesti. Bu oyuncunun sezon sonunda kendisini Trabzonsporlu yapacak sözlesmeyi imzalayacagi belirtildi. F.Bahçe?de forma sansi bulamayan Mehmet Yozgatli ve sezon sonunda sözlesmesi bitecek Selçuk Sahin veMalatyasporlu Bilal?le görüsme karari alan yönetim, Isviçre?nin Zürih takiminda top kosturan 23 yasindaki Gineli forvet oyuncusu Alhassane Keita ile her konuda anlasmaya vardi.

Kaynak:Hürriyet
    Edited by: selçukabi

Bu demek oluyor ki transfer hakkindaki bu baslik 5000 sayfayi görür.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Saka bir yana bizzat transfer komitesinde görevli Haciosmanoglu'ndan radyo programinda duydum: ''Hocanin durumu netlesmeden transfer yapacak kadar cahil degiliz.''

Simdi böyle bir durumda da adama sormalilar: ''Baglayan mi var?Hocanla anlassana''.

Bana görebu transfer dedikodularisayfa doldurmak için yapiliyor.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

ben mehmet yozgatliyi Trabzonsporda görmek istemem...hatta fenerden hic bir futbolcuyu istemem[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Selcuk bu yaz doneminin muhtemelen en populer olmaya aday basligini sen actin. Tebrikler!
        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

güzel kardesim fatih akkel?bende son derece karsiydim,ama adamin Trabzonspora katkisini hayranlikla izliyorum.mehmet yozgatli türkiyede ortalari isabetli sayili sag kanat oyuncularindan,alinmasi zarar getirmez aksine faydali bile olabilir...

ama bence fener mehmet yozgatliyi birakmaz,sözlesmesi uzatilir.
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Desenize bizi uyutmak için erkenden ninni söylemeye basladilar eyvahlar olsun bütün yaz yine cin ali hikayeleri dinleyecegiz.
            .

Yorum

demek bu dosyayida açtik...

bu konu Allah bilir kaç sayfa kaç mesaj kaç tartisma kaç balon haber görecek?...

ama yalniz 4-5 transfer görecek!...

haydi hayirlisi....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

fazla abartmaya gerek yok ve bence bu sayfada öle sallama gazetelerinin haberlerini yayinlayi akil bulandirmaya da gerek yok. gerçekelr konusulsun yeter
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Haberler her ne kadar uydurma olasada Selçuk+Mehmet bence çok iyi olur.Dün mehmet oyuna girdikten sonra oyunun rengi nekadar degisti görmediniz herhalde ..... Yok istemeyüz devirleri geçti adam iyiyse trabznda her zaman oynar.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                  MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                  BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

yeni yönetim sikinti çektirmeyecek gibi görünüyor,devre arasinda mesaji verdiler zaten

Yorum

Ilk mesajda ismi geçenlerden Mehmet Yozgatli ve Bilal Kisa bizde faydali olabilecek isimler.

Bir de Kayserideki Mehmet Topuz'u alalim derim ben...
                      Derin Trabzonspor
                      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

bizde çok yanlis bi mantik var biz 3 ezikten futbolcu alamyiz diye böyle bi mantik varmi bize hangi futbolcu lazimsa nerde olacagi öneli eger alinabiliyorsa alinmalidir fatihi görüyosunuz adam suan takimda en çok mücadele eden futbolcu bu mantigi geçmeliyiz artik

önceki seneler oktay ve sergen de eziklerden gelmisti ve bu takima faydali olmuslardi

Yorum

ben transferlerin devre arasinda yapilmasindan yanayim

bkz: simek , stepanov , F. Akyel [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                          BMN Tsira TRABZON

Yorum

Hadi hayirlisi bakalim Transfer döneminin sonunda elde kac olacak...

Yorum

hem bence haber yalandir..Yönetim ilk önce Teknik Direktör sorununu halledecek..ancak ondan sonra Transfer haberleri gercekci olur
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                              X