Umutun isi bitti. Almiyoruz iste! Zaten olumlu gelisme olsa sasardim. Dedigim gibi formamizla FB'ye gol atana kadar transfer edildigine inanmam. Çagdas, Okan Buruk gibi dökündüler söyleniyorsa kesin dogrudur. Artik sikti. Hüsn-i zan edecek bir bahaneye ihtiyacim var ama nerede?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Birader sen bu haberleri nerden aliyosun.. hayret valla.. bi söylesen...Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
Geçen yil bize çok gerekli olan forvet transferini 20 küsür temmuzda yapmistik,cl ön elemelerinde bileoynayamamisti jun efendi.ona da transfer denirse.
Su anda henüz mayisin 25 i,haziran bile gelmedi.Ne bu sabirsizlik,adamlar halledecez diyor.Geçen sene siz kulubü nasil basmadiniz merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
Geçen yil bize çok gerekli olan forvet transferini 20 küsür temmuzda yapmistik,cl ön elemelerinde bileoynayamamisti jun efendi.ona da transfer denirse.
Su anda henüz mayisin 25 i,haziran bile gelmedi.Ne bu sabirsizlik,adamlar halledecez diyor.Geçen sene siz kulubü nasil basmadiniz merak ediyorum.
gecen sene yasadiklarimizdan sonra eger sen hala erken diyosan ben bisey demiyorum.uefa ön elemesinede junla çikariz artik.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=9813
bu baskan ve yonetimin hiçbisey yapacagi yok biz burda bosuna kendimizi kandiriyoruz
Yorum
-
yaw bu umut nie veto yedi ki tamam belki ömer+2 milyon dolar etmez ama gelse iyi olurdu ya umutu alacaksin ya fatihi yollamiyacaksin
bu durumda yönetim fatihi yollamiyacak cünkü bunlarin 2 tane yabanci forvet alma ihtimali yok gerci 1 tane de alacaklarini zannetmiyorum ya neyse
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildibu sartlar altinda bu transferin yatmasina sevindim..zaman gectikce ankaragücü geri atim atacaktir. cok iyi bir forvet ama fiyati en fazla 1 mil eder oda tas catlasa..
Mehmet Yilmaz'i veririz bak[img]smileys/smiley2.gif[/img] söylemedi deme [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildibu sartlar altinda bu
transferin yatmasina sevindim..zaman gectikce ankaragücü geri atim
atacaktir. cok iyi bir forvet ama fiyati en fazla 1 mil eder oda tas
catlasa..
Mehmet Yilmaz'i veririz bak[img]smileys/smiley2.gif[/img] söylemedi deme [img]smileys/smiley4.gif[/img]
umarim yapmazlar..mehmet yilmazda lazim bize..öyle bi kadro olmaliki
yedek klübesinde oturmak bile basari sayilmali futbolcular icin..bize
ömer riza daha cok lazimdi..bu sartlar altinda transferin yatmasi daha
iyi. belki öyle olacak mehmet yilmaz takas edilecek ama öyle olursa
ankaragücüne arti para verilmemeli..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum