Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umutun isi bitti. Almiyoruz iste! Zaten olumlu gelisme olsa sasardim. Dedigim gibi formamizla FB'ye gol atana kadar transfer edildigine inanmam. Çagdas, Okan Buruk gibi dökündüler söyleniyorsa kesin dogrudur. Artik sikti. Hüsn-i zan edecek bir bahaneye ihtiyacim var ama nerede?

Yorum

• umut transferi sadece palavraci istanbul basininda çikmadi.ülkemizde az da olsa güvenilir medya da var.haber ntvmsnbc'de de yayinlandi.bence o is tamam...

Yorum

• İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi

arkadaslar ibrahim akin ankaragucunden umut ankaraspordan musa buyuk GELECEK SEZON BIZDE YAZIN BI KENARA goreceksiniz bu haberlar kesin olan haberlar birde bizim yonetim elestirdigimiz yonetim saman altindan su yureterek bi yiuldiz futbolcuyla buyuk olasilikda anlasmis adini bilmiyorum ama aldigim istihbaharatlara gore biriyle anlasmislar sadece 26 yasinda oldugunu biliyorum adini ogrenemedim bence bu yonetim biseler yapacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Birader sen bu haberleri nerden aliyosun.. hayret valla.. bi söylesen...
        Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• hyret yaaa 79 sayfa ve elde var çagdasss[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Allah ede deyarin, öbür gün ... sayfa elde var Çagdas, Okan Buruk, Devran, Emre Asik...falan demesek. Edited by: Poetricus

Yorum

• Geçen yil bize çok gerekli olan forvet transferini 20 küsür temmuzda yapmistik,cl ön elemelerinde bileoynayamamisti jun efendi.ona da transfer denirse.

Su anda henüz mayisin 25 i,haziran bile gelmedi.Ne bu sabirsizlik,adamlar halledecez diyor.Geçen sene siz kulubü nasil basmadiniz merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

Geçen yil bize çok gerekli olan forvet transferini 20 küsür temmuzda yapmistik,cl ön elemelerinde bileoynayamamisti jun efendi.ona da transfer denirse.

Su anda henüz mayisin 25 i,haziran bile gelmedi.Ne bu sabirsizlik,adamlar halledecez diyor.Geçen sene siz kulubü nasil basmadiniz merak ediyorum.

gecen sene yasadiklarimizdan sonra eger sen hala erken diyosan ben bisey demiyorum.uefa ön elemesinede junla çikariz artik.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• erken demiyorum ama panik yapacak,öldük bittik diyecek bi durum da yok ortada.jun a da kalmayiz merak etme.

Yorum

• http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=9813

bu baskan ve yonetimin hiçbisey yapacagi yok biz burda bosuna kendimizi kandiriyoruz

Yorum

• yaw bu umut nie veto yedi ki tamam belki ömer+2 milyon dolar etmez ama gelse iyi olurdu ya umutu alacaksin ya fatihi yollamiyacaksin

bu durumda yönetim fatihi yollamiyacak cünkü bunlarin 2 tane yabanci forvet alma ihtimali yok gerci 1 tane de alacaklarini zannetmiyorum ya neyse

Yorum

• bu sartlar altinda bu transferin yatmasina sevindim..zaman gectikce
                        ankaragücü geri atim atacaktir. cok iyi bir forvet ama fiyati en fazla
                        1 mil eder oda tas catlasa..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yonetim'e bir tavsiem var[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Sezon kapanmisken stad koltugu imal eden firmalar indirime gidiyor.Ucuzken bol bol alsinlar 2. 3. aftadan sonra fiyatlar yukselebilir. Art-Talep meselesi

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                            bu sartlar altinda bu transferin yatmasina sevindim..zaman gectikce ankaragücü geri atim atacaktir. cok iyi bir forvet ama fiyati en fazla 1 mil eder oda tas catlasa..

Mehmet Yilmaz'i veririz bak[img]smileys/smiley2.gif[/img] söylemedi deme [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                              bu sartlar altinda bu
                              transferin yatmasina sevindim..zaman gectikce ankaragücü geri atim
                              atacaktir. cok iyi bir forvet ama fiyati en fazla 1 mil eder oda tas
                              catlasa..

Mehmet Yilmaz'i veririz bak[img]smileys/smiley2.gif[/img] söylemedi deme [img]smileys/smiley4.gif[/img]

umarim yapmazlar..mehmet yilmazda lazim bize..öyle bi kadro olmaliki
                              yedek klübesinde oturmak bile basari sayilmali futbolcular icin..bize
                              ömer riza daha cok lazimdi..bu sartlar altinda transferin yatmasi daha
                              iyi. belki öyle olacak mehmet yilmaz takas edilecek ama öyle olursa
                              ankaragücüne arti para verilmemeli..

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hoca almadan futbolcunun alinmasi bana biraz saçma geldi açikcasiEdited by: mrblacksea

Yorum

Çalışıyor...
                                X