Allah askina duyanda Ömer Riza her 90 dakika oynadi sanir!!! Vahid hoca 5 veya 10 dakika kala alirdi yinede iyi oynardi bari kosuyodu...Kendini fazla gösteremedi, bence çok iyi bir futbolcu verilmesinden yana diyilim [img]smileys/smiley7.gif[/img]Gökdeniz dururken, bizim için önemlil olanlari verirseler yaziklar olsun[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sevgili arkadasim GÖKDENIZ le ömer riza yi bir tutmakla futbol adina biraz ihanet etmis oluyosun bence.Gökdeniz onca olay yasadi ( ha dersenki kendi etti kendi buldu o konuda sonuna kadar ayni fikirdeyim.)çiktigi 9 maçta 6 gol atti.Yani mehmet yilmaz in1/3 kadarmaç oynadi onun kadar gol atti belki daha bile fazla.Lütfen elestirilerimizi geçmisle baglantili olarak gerçeklestirmeyelim. Edited by: lazutlarliveraMİMOZA
Yorum
-
Çok büyük bir aksilik çikmazsa Umut Bulut Trabzonspor'da..
Transferin maliyeti bana da biraz fazla geldi. Umut gelecek vaad eden bir futbolcu. Trabzonspor'a hizmet ettikten sonra Avrupa kapilarina dayanir oda Fatih Tekke gibi.
Fatih Tekke kulüpten ayrilmaz sag ve sol kanata birer tane yerli kanat oyuncusu alinir, en kisa sürede Trabzonspor'a yakisan hocayi takimin basina getirilip 3 tanede kaliteli yabanci transfer edilirse uyum sorununu en kisa sürede halledilir yeni hocanin oyun sistemini futbolcular benimserse seneye lafta degil gerçekten çok güçlü bir kadromuz olur...Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Umut süper...süper...
Iki gosünü hatirliyorum..
Orta sahadan çikiyor..Pele nin ZAFER e KAÇIS filfin nde yaptigi gibi önüne geleni çalimliyor..karsi karsiya kaleci ile ...golü yapiyor..iki gol atti böle..bu çocu SÜPER::ÜPER...
Ibrahim AKIN...hosgeldin Büyük ORHAN....
nasil bilirdiniz ORHAN i...Süper...süper..
iBrahim da öl...
sevdim bu transferleri..insallah Ibrahim de olur..
Bi de OLCANvar febeli...milli...o da süper...gerçi gazeteler 3 yillik imza atti diyorlar Fene r e ama ..yine ayni gazetelerin yazdigina göre FAtih e karsilik Olcan + 3 futbolcu demisler...mis...mis...
biraz yorum oldu.....olsun artik........................Celliac ..................
Yorum
-
Eger Umut transferi dogruysa ki insallah dogrudur.Kaliteli ve genç bir golcü kazanmis oluyoruz.
Her ne kadar hoca belli olmadan yapilan bir transfer olsa da hiçbir hocanin bu kalitede birine hayir diyecegini sanmiyorum.Ayni sekilde daha önceden tesbit edilmis eksiklerimiz yurt içinden alinabilecek oyuncularda hoca gelmeden alinabilir.Eger yabanci hoca gelecekse Türkiye'deki takimlari seyretmeden nasil karar verebilir yerli transfere ?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Trabzonspor'un yerli teknik direktör adaylari arasinda adi ilk sirada geçen Giray Bulak'in, Karadeniz ekibini çalistirdigi dönemde Fatih Tekke, Gökdeniz ve Hüseyin'le sikinti yasamasi yönetimin hizini kesti.
Tecrübeli hocayla masaya oturmaya hazirlanan yönetim, bu gelismeler nedeniyle takim içinde Bulak için nabiz yoklama karari aldi. Futbolcularin ise Samet Aybaba ismine sicak baktigi bildirildi.
Bordo-mavililerin, Vestel Manisaspor'la sözlesmesi süren Ersun Yanal'la da ilgilendigi, ancak tazminati nedeniyle somut adimlar atamadigi ögrenildi. Denizlispor ile ekim ayina kadar mukavelesi bulunmasina ragmen menajer olarak düsünülen Can Çobanoglu'nun ismi de gündemdeki sicakligini koruyor.
superspor....................Celliac ..................
Yorum
-
Arkadaslar umutu almak tamam iyi güzelde ömer rizayi vermenin ne anlami var anlayaniyorum. Adam uyumu halletti bu sezon bana göre patlama yapacak. Yetenekli bir oyuncu. Fatih giderse forvette 2. isim olarak oynayacak adam bence mehmet yilmazdansa ömer rizadir.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
Ankaragucunden umut Ankaraspordan musa buyuk besiktasadan ibrahim akin tamam arkadaslar buyuk bi olasilikla onumuzdeki sezon bizde olacaklar bugun aldigim haberlere gore
Yorum
Yorum