arkadaslar su borowski haberinin kaynagi nedir ve siz gerçekten alman milli takiminin ön liberosunun almanya da degil de rize de oynayacagina inaniyormusunuz. Champions yapma allah askina. klavyeye basarken harcadigimiz enerjiye degmeyecek yalanlikta bir haber. borowski gitmek istese bu yasiyla herkes ona talip olur. Filika aramiza geri gelmene sevindim. Allah bagislasin. Anali babali büyümeyi nasip etsin. Hala nerden geldigini bilmedigim (inatçilik[img]smileys/smiley4.gif[/img]) damarim basiyor ve transfer istemiyorum paramizi çöpe atmayalim diyorum. altyapiya bu parayla yatirim yapalim. Ama popülist bir yaklasim olmadigi için bari iyi transfer yapalim diyorum. su ankaragüçlü Augustin e gelince adam bize imza attiktan sonra Anne ve babasi vefat etti. bir ay sonrada kardesi vefat etti. Klübe gelip antremanlara çiktigi için bile tesekkür etmeliyiz bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak onrky tarafından gönderildiarkadaslar su borowski haberinin kaynagi nedir ve siz gerçekten alman milli takiminin ön liberosunun almanya da degil de rize de oynayacagina inaniyormusunuz. Champions yapma allah askina. klavyeye basarken harcadigimiz enerjiye degmeyecek yalanlikta bir haber. borowski gitmek istese bu yasiyla herkes ona talip olur. Filika aramiza geri gelmene sevindim. Allah bagislasin. Anali babali büyümeyi nasip etsin. Hala nerden geldigini bilmedigim (inatçilik[img]smileys/smiley4.gif[/img]) damarim basiyor ve transfer istemiyorum paramizi çöpe atmayalim diyorum. altyapiya bu parayla yatirim yapalim. Ama popülist bir yaklasim olmadigi için bari iyi transfer yapalim diyorum. su ankaragüçlü Augustin e gelince adam bize imza attiktan sonra Anne ve babasi vefat etti. bir ay sonrada kardesi vefat etti. Klübe gelip antremanlara çiktigi için bile tesekkür etmeliyiz bence.
yaw sacmalamayin ne borowski rize gibi takima gelir nede rize onu alabilir nede bremen onu verir bu adam gelecegin ballack gözüyle bakiyor almanlar bugün ballack sakat oldugu icin onun yerinde oyniyacak lütfen her seye inanmayin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Trabzonspor yönetimi, transferde sol gösterip sag vurdu. Breziyali Richardinho ve Marcelinho ile görüsmelerini devam ettiren Bordo-Mavili yönetim, Kostarika Milli Takimi'nin 1.93 metre boyunda, 30 yasindaki forveti Paulo Wanchope'yle ön protokol imzaladi.
Bir dönem Ingiltere'nin Manchester City takiminda da oynayan Wanchope'yle Kostarika'nin Dünya Kupasi finallerinde elendigi an 3 yillik sözlesme imzalanacagi kaydedildi.
BU arada Jefferson, Szymek, Tomas Jun, Eller, Yattara, Stepanov ve Djokaj'i kadrosunda bulunduran Trabzonspor, bu isimlerden ikisini gönderecek.
Richardinho'nun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferin simdilik kaydiyla askiya alindigi ancak Herta Berlinli Marcelinho transferinin ise bitme asamasinda oldugu kaydedildi.
Öte yandan Bordo-Mavili takimin renklerine baglamak istedigi Istanbul Büyüksehir Belediyesporlu Murat Ocak için Fenerbahçe de devreye girdi.
Kaynak: Aksamsürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim
Yorum
-
Trabzonspor'un Samsunsporlu Adnan Güngör ile 1 trilyon liraya el sikistigi ögrenildi. Samsun'da yapilacak olan kongre nedeniyle genç futbolcunun transferi simdilik büyük bir gizlilikle yürütülüyor. Yeni yönetim belirlenince Adnan'in transferi de açiklanacaksürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim
Yorum
-
Umut haberi hemen hemen her yerde var. Insallah takima katki saglar. Borowski haberinin gerçek oldugunu sanmiyorum. Borowski Rize'ye giderse 4 büyük takim ligden çekilsin. Marcelinho ve Ricardinho tamam demis 'star gazetesi.' 2'si fazla kaçar. Biri olsa öpüp basimiza koyalim[img]smileys/smiley4.gif[/img]- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=760>
<T>
<TR>
<TD =crumbtrail vAlign=center bgColor=#ccccff colSpan=3>You are in:Team Pages: Costa Rica: Squad </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=right>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=120>
<T>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Front Page</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Statistics</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ccccff>Team Pages</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Features</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Other News</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Sports Talk</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyleTight align=right bgColor=#ffffff>TV/Radio Coverage</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Photo Galleries</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Venues Guide</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyleTight align=right bgColor=#ffffff>Matches Wallchart</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyleTight align=right bgColor=#ffffff>World Cup Greats</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>History</TD></TR>
<TR>
<TD =sectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Quiz</TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=right>
<T>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD></TD>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD></TD>
<TD vAlign=center align=right>Mini Motty</TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR><!--<TR><TD>
</TD>
<td valign="middle" align="right">Fantasy Golden Boot</TD>
</TR>-->
<TR>
<TD></TD>
<TD vAlign=center align=right>Fantasy Golden Boot</TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD></TD>
<TD vAlign=center align=right>World Cup Warrior</TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></TABLE>
</DIV>
<DIV align=right>
<BR clear=all></DIV>
<DIV align=right>
<DIV align=right>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=100 align=right>
<T>
<TR>
<TD></TD>
<TD></TD>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#cccccc rowSpan=4></TD>
<TD align=right bgColor=#6699cc>SERVICES</TD>
<TD bgColor=#cccccc rowSpan=4></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#ffffff></TD></TR>
<TR>
<TD align=right bgColor=#ffffff>
<DIV =servicesnav>Daily E-mail</DIV>
<DIV =servicesnav>News Ticker</DIV>
<DIV =servicesnav>News for PDA</DIV>
<DIV =servicesnav>Interactive TV</DIV>
<DIV =servicesnav>Text messaging</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV =servicesnav>Feedback</DIV>
<DIV =servicesnav>Help</DIV>
<DIV></DIV></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=bottom bgColor=#ffffff></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=3></TD></TR></T></TABLE></DIV><BR clear=all>
<DIV =servicesnav>Text Only </DIV></DIV>
<BR clear=all>
<DIV align=right>Click on a name for more detailed team information:</DIV><BR clear=all>
<T>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Argentina</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Belgium</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Brazil</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Cameroon</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>China</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ccccff>Costa Rica</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Croatia</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Denmark</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Ecuador</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>England</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>France</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Germany</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Italy</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Japan</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Mexico</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Nigeria</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Paraguay</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Poland</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Portugal</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Rep of Ireland</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Russia</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Saudi Arabia</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Senegal</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Slovenia</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>South Africa</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>South Korea</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Spain</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Sweden</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Tunisia</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Turkey</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>USA</TD></TR>
<TR>
<TD =subSectionStyle align=right bgColor=#ffffff>Uruguay</TD></TR></T></TABLE><BR clear=all></TD>
<TD></TD>
<TD vAlign=top colSpan=3>Tuesday, 9 April, 2002, 11:33 GMT 12:33 UK
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=625>
<T>
<TR>
<TD></TD>
<TD></TD>
<TD></TD>
<TD></TD>
<TD></TD>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=center colSpan=3><A href="http://news.bbc.co.uk/sport3/worldcup2002/hi/team_pages/costa_rica/default.stm" target="_blank">Costa Rica</A></TD>
<TD align=right></TD>
<TD rowSpan=3></TD>
<TD vAlign=top rowSpan=3>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=170>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<DIV =aitem>Alexandre Guimaraes</DIV>
<DIV =greytext>Goalkeepers:</DIV>
<DIV =aitem>Erick Lonnis</DIV>
<DIV =aitem>Alvaro Mesen</DIV>
<DIV =aitem>Lester Morgan</DIV>
<DIV =greytext>Defenders:</DIV>
<DIV =aitem>Carlos Castro</DIV>
<DIV =aitem>Pablo Chinchilla</DIV>
<DIV =aitem>Jervis Drummond</DIV>
<DIV =aitem>Luis Marin</DIV>
<DIV =aitem>Gilberto Martinez</DIV>
<DIV =aitem>Juan Jose Rodriguez</DIV>
<DIV =aitem>Daniel Vallejos</DIV>
<DIV =aitem>Harold Wallace</DIV>
<DIV =aitem>Mauricio Wright</DIV>
<DIV =greytext>Midfielders:</DIV>
<DIV =aitem>Steven Bryce</DIV>
<DIV =aitem>Walter Centeno</DIV>
<DIV =aitem>Rodrigo Cordero</DIV>
<DIV =aitem>Wilmer Lopez</DIV>
<DIV =aitem>Mauricio Solis</DIV>
<DIV =greytext>Forwards:</DIV>
<DIV =aitem>Rolando Fonseca</DIV>
<DIV =aitem>Ronald Gomez</DIV>
<DIV =aitem>Hernan Medford</DIV>
<DIV =aitem>Winston Parks</DIV>
<DIV =aitem>William Sunsing</DIV>
<DIV =aitem>Paulo Wanchope</DIV>
<DIV =aitem>Official team website</DIV>The BBC is not responsible for the content of external internet sites.<BR clear=all></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=4></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>
<DIV =inlineimage></DIV>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=150>
<T>
<TR>
<TD colSpan=2>
Career
</TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#999999 colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>DOB:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>31.07.76</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Caps:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>53</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Goals:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>35</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD vAlign=top colSpan=2>
World Cup 2002
</TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Appearances:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>3</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Goals:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>1</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Bookings:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>0</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD =arrow vAlign=top bgColor=#cccccc>Sendings off:</TD>
<TD vAlign=top>
<DIV =paddingleft>0</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#999999 colSpan=2></TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD></TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>
<DIV =text>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=285>
<T>
<TR>
<TD></TD>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2>Paulo Wanchope</TD></TR>
<TR>
<TD =proitemtitle>Club:</TD>
<TD =proitem>Manchester City</TD></TR>
<TR>
<TD =proitemtitle>Position:</TD>
<TD =proitem>Forward</TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></TABLE>
Paulo Wanchope will forever be remembered in England for the remarkable goal he scored on his debut for Derby County against Manchester United in 1997.
A magnificent solo run and cool finish summed up the very best elements of one of the game's most erratic performers.
Wanchope can inspire and frustrate in equal measure. After leaving Derby in a £3.5m move to West Ham he went through the most frustrating period of his career.
His inconsistent performances at Upton Park led to him being booed by sections of the Hammers support.
A move to Manchester City followed, where earlier this season he played his part in the Blues' promotion to the Premiership.
He has been sidelined with a knee injury since March but he is aiming to to be fit for the World Cup.
</DIV></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Umut gelirse çok iyi olur.Ömer Riza takas olarak kullanilmamis galiba.
[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Borcumu ödeyecegim </TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Gökdeniz Karadeniz, kendisine en sikintili anlarinda sahip çikan Trabzon camiasina en büyük sevinci yasatmak için çalisacagini belirtti </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=bottom>
<TABLE =PX11000000 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>09.06.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD vAlign=top width=10></TD>
<TD vAlign=top width=122>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=122 align=center>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3></TD></TR>
<TR>
<TD width=1 bgColor=#aaaaaa></TD>
<TD vAlign=center width=122>
<T>
<TR>
<TD colSpan=3></TD></TR>
<TR>
<TD width=1></TD>
<TD width=122>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3></TD></TR>
<TR>
<TD width=1 bgColor=#e5e5e5></TD>
<TD width=120 height=130></TD>
<TD width=1 bgColor=#e5e5e5></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3></TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD width=1></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=3></TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD width=1 bgColor=#aaaaaa></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center>?Yurt disi planlarim vardi ama hepsini erteledim. Sampiyonlugu burada tatmak istiyorum?
Giresun Yeniyolspor?da oynarken belki de bugünlere gelecegini, Türkiye?nin önde gelen yildizlarindan biri olacagini düsünmüyordu. Çünkü bölgenin en güçlü takimi, dördüncü büyük Trabzonspor?da forma giymek o zaman için sadece bir hayaldi. Ama kisa sürede Bordo-Mavili izleme ekibinin agina takildi. Kisa sürede A takima girdi, milli oldu. Tam Avrupa ve diger yurt içi teklifler derken adi talihsiz bir olaya karisti. Aslinda çabuk atlatti, toparlandi. Alti aylik bir aradan sonra Galatasaray maçiyla sahalara döndü. Zordu ilk maçlar, bazen gücü yetmedi, kimi zaman asiri konsantrasyon Gökdeniz?i görmemizi engelledi. Ama onun performansi giderek yükseldi, morali düzeldi. Milli Takima da çagrilmasi açtigi beyaz sayfaya iyi bir baslangiç oldu.
Istanbul?da stres atiyor
Iste Trabzonspor?un vazgeçilmez yildiziyla tatil öncesi Istanbul?da bulustuk. Kucaginda daha 2 yasini bulmamis bebegi ve ailesiyle geldi. Minik Karadeniz uyuyordu. O sirada yattan 2. baskan Ibrahim Haciosmanoglu indi bizi ve Gökdeniz?i karsiladi. Önce fotograflar çekilecekti. Hazirlikli gitmistik, kurgumuz vardi. Gökdeniz gelecek sezon futbolla costurmaliydi Trabzonlular?i. Topu ve kemençenin yayini görünce hemen espriyi patlatti: ?Seneye horon da kemençe de benden. Alin size baslik.?
Basligimizi da verdi
Aslinda böyle bir yildiz bunu söyledikten sonra gerisine gerek yoktu ama sohbet giderek koyulasti. Konusmaya önce gündemdeki konudan basladik, ?Galatasaray yine talip olabilirmis? sana diye sorumuzu sorduk. Biz noktayi koyar koymaz, Gökdeniz yanitini verdi. ?Düsünürüm, konusuruz, kulüp menfaatleri? demedi çok net fikrini belirtti: ?Benim Trabzonspor?a borcum var. Hayatim en kötü zamanlarinda camiam yanimda oldu. Hem de sadece yönetimi ya da taraftari degil. Bir sehrin arkamda oldugunu görmek inanilmaz güç verdi bana. Uzun bir aradan sonra ilk olarak Avni Aker?deki Galatasaray maçinda sahaya çiktim. Tribünlerden yükselen sevgi tezahüratlari, yöneticilerimizin ve takim arkadaslarimizin ilgisi beni çok duygulandirdi. Tribünlerin beni affettigini o an anladim. Artik dedigim gibi bu camiaya borcumu ödeme zamani geldi. Aslina bakilirsa bu borcu ödemek hiç kolay degil ama elimden geleni yapacagim...?
?Yeni hoca heyecandir?
Gelecege iliskin hedefleri hakkinda da bilgi veren Gökdeniz Karadeniz sunlari söyledi: ?Dedigim gibi çok ciddi Avrupa teklifleri ve hayallerim vardi. Fakat bu kadar yürekten bana inanan güvenen kisilerle sampiyonluk yasamak için bu planlarimi erteledim. Sampiyonluk hiç de ulasilamayacak bir hedef degil. Bundan önceki sezonlarda ligi iki kez 2. sirada bitirdik. Hatta Istanbul?daki Fenerbahçe maçini berabere tamamlasak hasreti noktalayabilirdik. Önemli olan Trabzonspor?un o havayi yakalamasidir. Bu sezon da herkes ayni yönde hedef birligi yapti. Su an itibariyla sampiyonlugun en ciddi adayinin Trabzonspor oldugunu düsünüyorum. Yeni bir hoca yeni heyecan demektir. Aramiza katilacak arkadaslar da eksiklerimizi giderecektir...?
Taraftarlara mesaj?
?Trabzonspor her zaman pozitif anlamda isigi olan bir takim. Motivasyon burada belirleyici faktör olur. Taraftarimiz bize inanmali, güvenmeli. Bana verilen destek aslinda neler yapabileceklerini gösterdi. Takimlarini da böyle sahiplenirlerse isimiz çok kolay olur. Ben kendi adima üzerime düseni yapacagim. Sikintilarimdan büyük ölçüde arindim. Aslinda lig bitene kadar bunlari atlatmak hiç kolay olmadi. Hep kafamin bir yerlerinde vardi ve milli takimda da kendimi tam manasiyla gösteremedim. Fakat simdi tatile çikacagim ve kendimi yeni sezona hazirlayacagim. Kötü bir sezonu UEFA sansiyla kapatmis olma firsatini iyi degerlendirip yükselise geçecegiz.?</DIV>
<DIV align=center>[img]smileys/smiley32.gif[/img]</DIV>"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
<DIV style="FONT-SIZE: 24px">Wanchope: "Gruptan çikacak güçteyiz"</DIV>
7 Haziran, 2006 15:53:00 (TSI)
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=230 align=right>
<T>
<TR>
<TD width=10></TD>
<TD width=220>
<DIV style="PADDING-BOTTOM: 10px" align=right>
<DIV =cnnTurkStoryCaption align=left>Paulo Wanchope (sagda) Kosta Rika'nin kupadaki en büyük kozu olacak </DIV></DIV></TD></TR></T></TABLE><B style="FONT-SIZE: 14px">Kosta Rika tarihinin en golcü oyuncusu Paulo Wanchope, gruptan averajla elendikleri 2002 Dünya Kupasi'ndan daha iyi durumda olduklarini söyledi.
[/B]Dünya Kupasi'nin açilis maçinda cuma günü evsahibi Almanya ile karsilasacak olan Kosta Rika'nin 29 yasindaki forveti Wanchope, Ekvator ve Polonya'nin da bulundugu gruptan çikacak güçte olduklarini söyledi.
2002 Dünya Kupasi'na göre daha organize bir takim olduklarin belirten Wanchope, "savunmamiz daha güçlü, iyi futbol oynuyoruz ve gol atabiliyoruz. Ilerde tek forvet biraksak bile bu iyi futbol oynamadigimiz anlamina gelmez" dedi.
Kosta Rika dört yil önceki kupada Çin'i yenip Türkiye ile berabere kalmis, son grup maçina Brezilya'ya 5-2 yenilince averajla Türkiye'nin gerisinde kalip elenmisti.
Milli takimda 69 maçta 43 golü bulunan, elemlerde de sekiz gol kaydeden Wanchope, 2002'den daha iyi performans göstereceklerine ve gruptan çikacaklarina inandigini söyledi.
Kariyerini tehdit eden dizindeki sakatligin tamamen geçtigini ve Almanya maçina yüzde 100 hazir oldugunu belirten deneyimli forvet, basarili bir Dünya Kupasi'ndan sonra Avrupa'ya geri dönmeyi istedigini de ifade etti.
Ingiltere'de Derby County, West Ham, Manchester City ve Ispanya'da Malaga'da oynayan Wanchope kariyerine basladigi Kosta Rika'nin Herediano ekibinde forma giyiyor.
BU AKSAM ANLARIZ
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
<T>
<TR>
<TD =hBaslik colSpan=2>Fatih'e göre Lazaroni, Daum'dan iyi...</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=250></TD>
<TD vAlign=top width=220>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
<T>
<TR>
<TD =txtKucuk>09 Haziran 2006 10:00
</TD></TR>
<TR>
<TD =hSpot>F.Bahçe'de çalistigi Daum'un idman ve taktik çalismada zayif kaldigini belirten Fatih, Lazaroni'nin Trabzon'da çok iyi isler yapacagini söyledi. Iste haberin ayrintilari...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD =txt colSpan=2>
Trabzonspor'un basarili savunma oyuncusu Fatih Akyel, geçmiste yerli ve yabanci birçok hocayla çalistigini, yeni hocalari Sebastiao Lazaroni'nin Christoph Daum'dan daha kaliteli oldugunu söyledi. Daum'un yaptirdigi antrenman ve taktik çalismalarin yeterli olmadigini söyleyen Fatih, "Daum'un yaptirdiklari futbolculari tatmin etmiyordu" dedi. Gelecek yil sampiyonluk yarisinin zevkli ve çekismeli geçecegini belirten Fatih Akyel, sampiyonluktaki en büyük rakiplerinin G.Saray ve F.Bahçe olacagini söyledi.
TÜMER'IN YAPTIGI NORMAL
Iki sezondur bazi sikintilar yasayan Besiktas'in bu sezon da yaris disi kalacagini söyleyen Fatih, "G.Saray, F.Bahçe ve Trabzon çekisme içinde olur. Kayserispor'da çikisini sürdürmek isteyecek. UEFA Kupasi'nda mücadale edecekleri için onlar da kadrosunu bozmamak için çalisiyor. Kayseri'nin de ciddi isler yapacagini düsünüyorum" dedi. Fatih, Besiktas'tan olayli bir sekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer için de, "Büyütülecek bir sey yok. Profesyonel her futbolcu bunu yapabilir" yorumunda bulundu.
SANSSIZLIGI DA YENDIK
Trabzonspor'un geçen sene çok sanssizlik yasadigini dile getiren Fatih Akyel, "Sanssizliklar her sene olmaz. Bu sene yapilacak bir iki yeni transfer ile çok daha iyi olacagiz. Çünkü Trabzon'da basari potansiyeli var. Seyircimiz çok iyi. Buraya gelen yerli ve yabanci takimlar Trabzonspor'dan çekiniyor. UEFA'da da basarili olacagiz" seklinde konustu. Henüz 28 yasinda oldugunu ve kulübüyle 1 yil daha sözlesmesi bulundugunu söyleyen Fatih, "Sonra ne olacagini bilemem. Ama Trabzon'da çok mutluyum" diye devam etti.
Kaynak: Yenisafak</TD></TR></T></TABLE>"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Konusmaya önce gündemdeki konudan basladik, ?Galatasaray yine talip olabilirmis? sana diye sorumuzu sorduk. Biz noktayi koyar koymaz, Gökdeniz yanitini verdi. ?Düsünürüm, konusuruz, kulüp menfaatleri? demedi çok net fikrini belirtti: ?Benim Trabzonspor?a borcum var. Hayatim en kötü zamanlarinda camiam yanimda oldu. Hem de sadece yönetimi ya da taraftari degil. Bir sehrin arkamda oldugunu görmek inanilmaz güç verdi bana.
bunlari kendisi sölemisse gerçekten gökdenizde gelisme var hade bakalim gökdeniz görelim seni bu sene.BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)
BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI
Yorum
Yorum