Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim gelecegi düsünecek halimizmi war biz sampiyon olmak istiyosak önce günümüzü kurtaralim

umuta sabir edecezde sakir sakir goller aticak 30 yasinda olsun da bitirsin isi ben sotayi umuta tercih ederdim sahsen

Yorum

• shota dan hala daha bise nasi bekliosunuz bence o nun isi bitti 2 sene öncesine kadar alsak iidi de simdi bence olmaz

Yorum

• Umut Bulut da tamam</font>

Trabzonspor, Ankaragücü'nün genç golcüsü Umut Bulut'u renklerine katti.
        Trabzonspor Yönetimi, Umut Bulut'un transferi konusunda Ankaragücü ile
        anlasma sagladi. Bordo-mavililerin, 23 yasindaki yildiz golcünün
        bonservisi için 2 milyon dolar arti Ömer Riza'yi sari-lacivertli kulübe
        verecegi ögrenildi. Karadeniz ekibinin, bu sezon ligde 16 gol atan Umut
        ile kisa bir süre içerisinde resmi sözlesme imzalayacagi kaydedildi.(YENISAFAK</span>)

Egerki baskanin gazetesinde de bu haber çiktiysa biz Umut'u aldik [img]smileys/smiley4.gif[/img] Ömer Riza'yi da verdik [img]smileys/smiley6.gif[/img] demektir.

<table style="border-collapse: collapse;" id="Aut&#111;number13" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="#808080" cellspacing="1" height="10" width="100%"><t><tr><td colspan="2" style="border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="34" width="100%"> AKIN'DA SON RAUNT</font></td>
        </tr>
        <tr>

<td style="border-right-style: n&#111;ne; border-right-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" width="42%"> </td>

<td style="border-left-style: n&#111;ne; border-left-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" valign="top" width="58%"><div align="justify">
        GÖRÜSECEKLER</span> Trabzonspor'un israrla kadrosuna katmak istedigi
        Besiktas'in yildiz oyuncusu Ibrahim Akin için Bordo-Mavili kulübün
        Baskani Nuri Albayrak ile Besiktas Kulübü Baskani Yildirim Demirören
        arasinda ikinci bir görüsme yapilacagi ögrenildi. Kisa bir süre önce
        iki baskanin telefonla bu konuyu konustugu, bugün veya yarin da bir
        araya gelerek konuyu netlestirecegi belirtildi.

UMUT VAR</span> Hem Ibrahim Akin'in, hem de ailesinin Trabzonspor'u
        istemesinin bu transferde belirleyici rol almasi beklenirken, genç
        yildizin futbola basladigi ilk günlerden itibaren yakin çevresine, "Bir
        gün Trabzonspor formasi giyecegim" dedigi ögrenild</font> i. Futbolcunun bu tavri ve Trabzonspor'un da israrli tutumu, transferin gerçeklesme ihtimalini artiriyor.(KARADENIZ GAZETESI</span>)
        </font></div></td></tr></t></table>

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Umut gerçekten çokyetenekli bir forvet ama bu kadar paraya deger mi bekleyip görecegiz. Umarim Jun'dan yedigimiz kazik gibi ikinci bir kazik yemeyiz. Ömer Riza zaten hiç bir maçta etkili olamamisti hele ki Antep maçinda oynadigi futbol akillara zarardi bence iyi oldu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• umut bulut için niye bekleyecekmisiz....klasi ortada..

Yorum

• Umut Bulut transferi dogruysa (ki baktigim bütün yayin organlarinda yaziyor) biraz da tanitici bazi yorumlarim olacak.Birincisi, bu adam topla dripling yapabilen (Kayseri'ye bu sene attigi bir gol var ki orta sahadan aldigi topla 3 Kayseriliyi geçip yayin üzerinden Ivankov'u avladi.Hatta golden sonra biz bu adami hayatta alamayiz dedim), kaleyi gördügü anda heryerden son derece sert sut atabilen, pres yapan komple bir forvet oyuncusu.Bence Gökhan Ünal'dan daha iyi.Gökhan sadece son vuruslarda daha etkili gibi geliyor bana.Yasinin genç olmasi da çok büyük avantaj.Haaa verilen para arti oyuncu degerlendirilmesine gelince.Ömer Riza yerine Mehmet Yilmaz verilse daha iyi olurdu gibi gözükse de Ibrahim Akin'i alirsak bence Ömer Riza gidebilir.

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
                <T>
                <TR>
                <TD vAlign=top>
                <TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                <T>
                <TR>
                <TD>Umut Bulut Trabzonspor?da </TD></TR>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD>Trabzonspor, Ankaragücü´nün golcü futbolcusu Umut Bulut için baskent kulübü ile 2 milyon dolar ve Ömer Riza karsiliginda anlasmaya vardi </TD></TR>
                <TR>
                <TD vAlign=bottom>
                <TABLE =PX11000000 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                <T>
                <TR>
                <TD>25.05.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Ankaragücü´nün golcü futbolcusu Umut Bulut´un, gelecek sezon Trabzonspor formasi giyecegi ögrenildi. AA muhabirinin aldigi bilgiye göre, bugün Ankara´da biraraya gelenAnkaragücü Kulübü Baskani Cemal Aydin ile Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, golcü futbolcunun transferi konusunda anlasti. Trabzonspor´un, Umut Bulut´a karsilik Ankaragücü Kulübü´ne 2 milyon dolar ve Ömer Riza´yi verecegi bildirildi.

kaynak:fanatik</TD>
                <TD vAlign=top width=10></TD>
                <TD vAlign=top width=122>
                <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=122 align=center>
                <T>
                <TR>
                <TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3></TD></TR>
                <TR>
                <TD width=1 bgColor=#aaaaaa></TD>
                <TD vAlign=center width=122>
                <T>
                <TR>
                <TD colSpan=3></TD></TR>
                <TR>
                <TD width=1></TD>
                <TD width=122>
                <T>
                <TR>
                <TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3></TD></TR>
                <TR>
                <TD width=1 bgColor=#e5e5e5></TD>
                <TD width=120 height=150></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Yaw çok güzel bir haber
                  Ben memnun oldum sahsen
                  ibrahim akinida bekliyorum

Fakat insallah hoca ile anlastik ve Transferler onun direktifiyle yapiliyordur
                  Yoksa durumumuzu hos görmüyorum

Yorum

• yönetim kendinden bekleneni yavas yavas gerçeklestiriyor..

umut bulut çok iyi transfer hayirli olsun ama ömer riza verilmesiydi daha iyi olurdu diye düsünüyorum..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bjk çagdasin parasini almayip üzerinde ibrahim akini verip + 2.5 milyon $ teklif ediyorlarmis fatih için, aslinda hazir dolar çikmisken düsünülebilir [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Yaw bu iç transferin hoca ile falan alakasi yok arkadaslar.Adam nerden taniyacak Ibrahim Akin'i çagdas'i veya Umut'u yabanci transferine yön verir.Zaten Türkiye'den alinabilecek adamlar belli.Yerli hoca da olsa bu adamlari isterdi zaten...

Yorum

• Umut Trabzonumuza hayirli olsun.Insallah umut ediyorum ki diger forvetler gibi fiyasko çikmaz.Ama çikmayacagini da düsünüyorum.Fatih'i çok seviyorum ama hep ona Umut baglamak olmuyor.Tekrar hayirli olsun
                          TRABZONIZM

Yorum

• Ömer Riza'ya nasil yazik oldu diyorsunuz anlayamiyorum. Bu sene oynadigi bütün maçlarda avni akerdeydim ve bütün tribünlere Mehmet Yilmaz'i bile aratti. Yani o derece kötü bir futbolcu. Belki 2.Lig de oynayabilir. O süratine ragmen daha bugüne kadar bir adam eksilttigini gören varmi? Zaten ilk spor dali karate idi ayni meslege bence devam etmeli. Ve yönetimi bu transferden dolayi tebrik ediyorum. Ayrica Umut'a tesekkür. Çünkü israrla Trabzonspor'u tercih etti.
                            Bordo Maviii

Yorum

• umut umut yararali bi transfer....

i akinda kalitekli ama çok egoist bi futbol oynuyor. pas vermeyi pek düsünmüyor. bu kötü huyunu birakabilirse yararli oalbilir.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                                shota dan hala daha bise nasi bekliosunuz bence o nun isi bitti 2 sene öncesine kadar alsak iidi de simdi bence olmaz

ya adam bu sene 30 dn fazla gol atti......

daha ne yapsn .... daha ne yapmasi gerekiyor ben anlamadim...

hiç oynamasa 45 dakikadami oynayamaz... m. yilmazdandami kötü bu adam.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X