Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=636>
    <T>
    <TR>
    <TD>LIG A?da sampiyon olarak Turkcell Süper Ligi?ne çikan Bursaspor?un oyuncularina transfer teklifleri yagmaya devam ediyor. Trabzonspor?un Yesil Beyazli takimin basarili file bekçisi Yavuz Eraydin ile savunma oyuncusu Ömer Aysan Baris?i transfer listesine aldigi ögrenildi. </TD></TR>
    <TR>
    <TD></TD></TR>
    <TR>
    <TD =D2>
    <DIV id=metin>

2 yil aradan sonra tekrar Süper Lige çikan Bursaspor?un oyuncularina Süper Lig?in büyük takimlari talip oluyor. defans oyuncusu Egemen Korkmaz?i Galatasaray transfer etmek isterken, Yavuz Eraydin ile Ömer Aysan Baris?i ise Trabzonspor?un transfer etmek için harekete geçtigi ögrenildi. Iki basarili oyuncu yaptiklari ortak açiklamada Trabzonspor gibi büyük bir takimin transfer listesinde yer aldiklari için onur ve mutluluk duyduklarini belirterek, "Hayirlisi ne ise o olsun" dediler.

1976 Trabzon dogumlu olan basarili file bekçisi Yavuz Eraydin, 1.86 boyunda, evli ve üniversite mezunu. 1994 yilinda profesyonel olan Yavuz, simdiye kadar Trabzon Telekom, Edirnespor, Istanbulspor, Adanaspor, Istanbul Büyüksehir Belediye, Sekerspor, Sivasspor ve Bursaspor?da forma giydi. Bursaspor?un savunmadaki basarili ismi Ömer Aysan Baris ise 1982 Izmit dogumlu ve lise mezunu. 2000 yilinda profesyonellige Kocaelispor?da adim atan Ömer Aysan, simdiye kadar Gölcükspor, Kocaelispor ve Bursaspor?da forma giydi.</DIV></TD></TR></T></TABLE>
    :::TS:::

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
      <T>
      <TR bgColor=#ffffff>
      <TD vAlign=top align=left width=276>LEE ILE YOLLAR AYRILDI.. LAZAROV IÇIN HAREKETE GEÇILDI
      </TD></TR>
      <TR>
      <TD vAlign=top align=left width=276>Trabzon, gelecek yil Türk vatandasligi hakki kazanabilecek olan Bulgar Lazarov için israrli. Bordo-Mavililer, Gaziantepli stara yilik 1 milyon dolar teklif etti. Öneriyi olumlu karsilayan Lazarov?un cevabini birkaç güne kadar vermesi bekleniyor. Istanbul Belediyesporlu Murat Ocak?in Milli Takim?dan döndükten sonra imza atmasi bekleniyor. Faruk için de Gaziantep ile pazarliklar sürdürülüyor. Öte yandan Trabzon, Koreli Lee ile yollarini ayirdi.</TD></TR></T></TABLE>
      :::TS:::

Yorum

• lee ayrildigi icin hem sevindim hem üzüldüm simdi biz bu adamin yerine baska birinide alamayiz haa
        !

Yorum

• he he[img]smileys/smiley2.gif[/img] fotosporu okudum cok guldum trabzon gokhan unali almis bide rui costayla anlasmis hocayi bekliyomus imza icin he he
          yaw bu haberlerin dogru olmadigini bilmesine biliyom ama yine cok hosuma gidiyo yalanda olsa transfer haberi duymak cok gusel usaklar
          !

Yorum

• yaf kiralik oyuncularimizi secmek icin bunlar diye bu yil kamp yapacakdilar hani 1 hafta oldu lig biteli bizimkiler ne transferde ne hoca isinde 1 adim öne atabildi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• rui costa kimmis baba ya bizim baskan en kralini getirir merak etmeyin

Yorum

• bu arada sozlesmesi bu sene biten lyonlu wiltordla gorusmelere baslanmi bu ytransfer hem cok guzel olur hemde gercekci olur digerlerine gore

kaynak:internetspor

Yorum

• TRABZON

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>

<T>

<TR>

<TD vAlign=top align=left></TD>

<TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>

<TR>

<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>

<T>

<TR>

<TD></TD></TR>

<TR>

<TD vAlign=top>Wiltord geliyor</TD></TR></T></TABLE>

Besiktas'tan sonra Trabzonspor da Wiltord'un pesine düstü. Bordomavili yöneticilerin, 10 gün önce Lyon'un yildizi ile görüstükleri belirlendi. Yillik 3.5 milyon euro isteyen Wiltord'a Arsenal da talip.

<DIV align=center>***</DIV>
                  Wiltord atagi

Bordo-mavililer, Lyon ile sözlesmesi bitecek olan 31 yasindaki golcü için 3.5 milyon euro fiyat aldilar.

Menajer devrede
                  Gelecek sezon sampiyonluga oynayan bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, Besiktas'in da talip oldugu Lyon'un golcüsü Sylvain Wiltord'un pesine düstü. Lyon ile bu sezon sonu sözlesmesi bitecek olan 31 yasindaki tecrübeli golcünün Dünya Kupasi öncesinde baska bir kulübe gitmek istedigini açiklamasi Trabzonspor'u harekete geçirdi.

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right>

<T>

<TR>

<TD>

< = =text/>

<!--

if (!document.sbnr_used) document.sbnr_used = ',';

document.write ("<" + " ='' ='text/' src='");

document.write ("http://ads1.sabah.com.tr/adserver/sbnr.ads?");

document.write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");

document.write ("&amp;exclude=" + document.sbnr_used);

if (document.referer)

document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referer));

document.write ("'><" + "/>");

//-->

< = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&amp;excl ude=," =text/>

<NO></NO></TD></TR></T></TABLE>Bordo-mavililerin geçen hafta, Wiltord'un Fransiz menajeri ile temasa geçtigi ve yillik 3.5 milyon euro'ya futbolcunun 'evet' diyebilececegi ögrenildi.

Ikna edilecek
                  Trabzonspor'un, Fransiz golcü için menajerden süre aldigi dile getirildi. Besiktas Teknik Direktörü Tigana'nin bu futbolcuyu israrla istemesi Trabzonspor için büyük engel teskil etse de Hodziç'in bu oyuncuyu yakindan tanimasi ve Trabzon'dan ayrilsa bile transfer için yardim sözü vermesi bordo- mavili yöneticileri umutlandirdi. Wiltord'un menajerinin Türkiye'yi düsünmeyen Wiltord'u ikna etmeye çalistigi ve 15 Mayis'a kadar bordo-mavililer için bir kez daha golcüyle görüsme yapacagi söyleniyor.

Yorum

• Besiktas yine yigmaya baslamis hehe....20 futbolcudan fazlasi yalan...Tabi bizim gibi 11-12 futbolcuyla oynamak da.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bjk gene dedgin gibi takimi doldurmaya dewam ediyor son 2 senedeki gibi ama ortada bisey yok

Yorum

• Türkiyede 5 yil oynayan yabancilarin yerli statüsünde oynamasiyla ilgili yasa kabul olursa alinmasi gereken ilk adam Lazarov'dur.

BORDO MAVİ

Yorum

• yerel basina göre ortada ciddi bisey yok [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• vallah syzmeki gonderirsek isimiz bitti. durmadan oyle kotu transferler yaptik ki halimize bak. oyuncular alti ay kaliyor, sonradan hemen gonderiliyorlar. trabzonun bukadar amatorce yonetilmesi beni sinir ediyor. bu oyunculari hic kimse seyretmiyomu da gidip dunya kadar parayi veriyoruz?

Yorum

• Bence Milan Stefanov ve Yattara disinda bütün yabancilari gönderelim.

Yorum

• @Gülcan ve Berat;

Atladiginiz bir nokta var, Yeni teknik direktörümüz muhtemelen yabanci, diyelim ki Santini.Yerli piyasadan da hiçbir oyuncuyu tanimiyor.Yani bu adamin çiplak gözle oyuncu izleme sansi da yok.Fahri, Umut, Gökhan, Hayrettin, Yildiray gibi isimlerin almak için hocayi beklemeye hacet yok diyorum.Yabanci transferini hoca yapar zaten.Adamla anlasana kadar ati alan üsküdari geçebilir.

------------------------------------------------------------ ------

aynen[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X