Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman al sana kızılcık çubuğu...
    şerefe diyorum

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeş ben emin değilim ya.burakın sağ kanatta oynadığı bir takımda jaja da olunca defansif anlamda sıkıntı oluyor.akıllanacak yedek kalmayı da sorun yapmayacaksa buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var.ama giderse de dünyanın sonu değil takım oyunu oynayacağız savaşan bir takım olacağız,daha iyi olacak..
      600 Bin aliyorsa kalsin yedek Alani yollasinlar.Jaja 30 dakikada cok mac kurtarir bizim icin.Zaten paralari savurduk 600 binden mi ölecegiz.Bizi Gruplara tasisin CL/UEFA o 5 mio birazi cikar.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor is My Life |
        Jaja Transferi Kabul Etmiyor ! Sizce Kalmalımı ?

facebookk sayfasında yazıldı
        bunu demişse slip mayo giyer yüzerim o derece yani.

ben onun kadar kro,görgüsüz,yetenekli,alemci adam görmedim.

Trabzonspor umrunda değil herifin he kalırsa yok demem ayrı.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslinda Colman ile Zokora icinde alternatif gerekli...
          Barış Özbek ve Sercan var.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Barış Özbek ve Sercan var.
            Sercan Kayanin Pozisyonu farkli.Orada oynayamaz ki.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeş ben emin değilim ya.burakın sağ kanatta oynadığı bir takımda jaja da olunca defansif anlamda sıkıntı oluyor.akıllanacak yedek kalmayı da sorun yapmayacaksa buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var.ama giderse de dünyanın sonu değil takım oyunu oynayacağız savaşan bir takım olacağız,daha iyi olacak..
              Eğer hoca 4-3-3 ya da diğer bir değişle 4-6-0 düşünüyorsa aklı futbolda bir Jaja kilit adamı olur o sistemin...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4-3-3 düşünüyorsak orta sahada oynar.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sercan forvet arkası yani jajanın oynadıgı mevkiinin topçusu eger jajada kalırsa adrian ve jajanın arkasında formayı hiç alamaz (adrian sol açıkta oynayabiliyor)
                  TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Ben Jaja konusunda bizden çok kendisine üzülüyorum. Hayatımda izlediğim en yetenekli oyunculardan. Top sürüşü, oyun stili, vuruşu hepsi kendine has çok önemli bir yıldız. Eğer biraz akıllı olsaydı tüm Dünya'nın tanıdığı bir oyuncu olabilirdi. Ancak gidişata göre biraz para stoğu yapıp 30'un da futbolu bırakacakmış gibi bir havası var.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bunu demişse slip mayo giyer yüzerim o derece yani.

ben onun kadar kro,görgüsüz,yetenekli,alemci adam görmedim.

Trabzonspor umrunda değil herifin he kalırsa yok demem ayrı.
                      Usta o sayfanın adı
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Aslında seneye şunu istiyorum.

En kötü UEFA'da gruplara kalıp 5-6 tane Avrupa maçımızı izleyelim.

Ardından ligde 3. 4. sıralarda olup, stresten uzak, maçlarımızı rahat rahat izleyelim.

Güzel futbol, pozitif futbol izleyelim.

Ama lig başladı mı beklentim artıyor İlk 2 benim için kafidir.

Yorum

Aslında seneye şunu istiyorum.

Ardından ligde 3. 4. sıralarda olup, stresten uzak, maçlarımızı rahat rahat izleyelim.

Açıkçası ŞL uzak bir ihtimal zaten İlk turu geçip ikinci turda elensek bile Avrupa Liginde direk gruplara kalmak lazım
                          Ayağa KALK!

Yorum

Aslında seneye şunu istiyorum.

Evet en kötü gruplara kalsak süper oradan alacağımız puanlar genel puanımızı arttıracağından büyük ihtimalle sonraki seneler seri başı oluruz...İşallah dek bir takım gelir...

Yorum

• Jaja gitmiyorsa gelsin Hugocan'la takas yaparız
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jaja olayı traji-komik bir hal almış. Ne olacak şimdi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X