Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sadece kişisel varsayım...
    İlk hamle Yabancı sayısına ayar vermek ikincisi Hiddink'in durumu olacak diye düşünüyorum...
    Tahmindir bu yanılırım....Duyum demedim...Arkadaşım arka masadan duydu bende ondan duydum da demedim

Sadece tahmin...
    Ben duyumcusun demedim ki zaten abi
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Emre gungor gokdeniz olcan cenk gokhan suzen cem karacan

Bu adamlar alinsa ligi gectim avrupayida inletiriz

16-17 milyn tutsa umutu sat 4 e 13 milyon euroya ligi inletiriz 3-4 sene

Yorum

• İlk olarak anıl.kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Szymek'e "şimek" diyorduk... Mzymek'e de; "Mijmek" mi diyeceğiz ki ?

Bence "Adrian" candır!
        Mercimek olsa ?
        Mirosław Szymkowiak -7-
        -BMN Bursa-

Yorum

• Böyle bir zamanda Bursa dan topçu istemek olmaz...Hiç yakışık almaz...Bu durumda da Antep e gün doğar...Gerçi yeniden toparlanabilmeleri için bence kadroda kan değişikliğine gitmeleri lazım...Ama teklif onlarda gelmeli artık....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak delpatino161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabahtan beri Cenk Cenk Cenk... Bitiremedik. Bi tane stoper transferiyle tranferi kapatsalar bile olur. Takım şuan oturdu. He bi yerli transferi kötü olmaz aslında ama lütfen burda Cenk'i tartışmayalım. Sanmıyorum cenkin bize geleceğini..
            Cenk'i istemiyorum ben açıkçası iyi futbolcu olabilir ama istemiyorum kardeşim

Bir stoper bir sağ veya sol bek,eğer Umut satılırsa yerine de bir forvetle bu iş tamamdır.

Yorum

• Andreas Granqvist Genoa'ya gitmiş..

Yorum

• Ben hiç bir yerli stoperin işimizi göreceğini düşünmüyorum. Gerekirse mevcutlardan biri gitmeli stoper yabancı olmalı....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben hiç bir yerli stoperin işimizi göreceğini düşünmüyorum. Gerekirse mevcutlardan biri gitmeli stoper yabancı olmalı....
                  heinze olayı neydi..
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emre gungor gokdeniz olcan cenk gokhan suzen cem karacan

Bu adamlar alinsa ligi gectim avrupayida inletiriz

16-17 milyn tutsa umutu sat 4 e 13 milyon euroya ligi inletiriz 3-4 sene
                    Burada Emre Güngör'ü akla getiren bir tek sen oluyorsun Ben de o zaman hatırlıyorum harbiden böyle bir adam vardı diye, bak cidden şu Emre'yi de Olcan-Cenk paketine dahil edip bir şekilde alalım al sana Forlan-Reyes-Ujfalusi etkisi
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• imza töreni NTVSporda....

Yorum

• Glowacki gönderilip yerine iyi bir yabancı stoper ve onun yanına da Kemal Tokak tarzı bi eleman daha alınabilinir.

Yorum

• Paulo Henrique Ligtv de

Yorum

• Şu Sadri Şener nerdeyse çıksın ortaya artık..
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              heinze olayı neydi..
                              Bence yönetimi yıpratma operasyonu...Henize teklif edildi almadılar....Ama bu benim yorumum...Anlarız yakında...

Yorum

• Ntvspor'u canlı , kesintisiz izlemek için..

Yorum

Yükleniyor...
                                X