Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kolay olmuyor böyle transferler...Fener bayağı bir kara para aktardı...

Serdar Kesimal'e 3 futbolcu+para...

Sezer Öztürk'e 3 futbolcu+para...

Vay yavrum vay sanki ronaldinho mübarek...Şimdi daha iyi anlıyorum Emenike bizim ilk maçta sakatlanmasına rağmen kendini parçalamıştı devam etmek için...

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gabrıcın mevkısı sag acık deıl sol acık ....adamı asıl mevkısınde oynatmazsak ne kadar verım alabılırız .dıyeceksın kı gecen sene ank sag acık oynadı ıyıdı ama ne olursa olsun asıl mevkısınde oynaması lazım.. onun yerıne sag acıga burakın yerıne ıyı bı yerlı alternatıf dusunulmesı lazım...
      Gabriç sağ açık oynamak istiyor
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kolay olmuyor böyle transferler...Fener bayağı bir kara para aktardı...

Serdar Kesimal'e 3 futbolcu+para...

Sezer Öztürk'e 3 futbolcu+para...

Vay yavrum vay sanki ronaldinho mübarek...Şimdi daha iyi anlıyorum Emenike bizim ilk maçta sakatlanmasına rağmen kendini parçalamıştı devam etmek için...
        fb demeyin bana kriz geciriyorum...

Yorum

• Su Bursaya yaptiklari operasyonu bizede yapsalar bir zahmet...transfer falan istemiyorum ben.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zokora,henrique,adrian 3 ü de iyi transfer 3 ü de muhakkak katkı verecektir..ancak bu şekilde sadece gidenlerin yeri doldu,biri çok sağlam bir stoper olmak üzere en az 3 kaliteli daha adama ihtiyacımız var....yabancı transferi şuan için düşünülmüyor,yerlide de düşünüllen bursasporun oyuncuları kulubün durumundan dolayı imkan dahilinde gözükmüyor..sessiz bir dönem bizi bekliyor.
            Ben bursaspordan gündemdeki oyuncular değil Serdar Aziz alınırsa transferin kapanması kanaatindeyim. Kapanmasada alternatif oyuncularpeşinde olunmalı.. Gereksiz para harcamaları ilerde karşımıza fazlasıyla çıkar
            DRAGO GABRIC

Yorum

• Aslinda Colman ile Zokora icinde alternatif gerekli...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gabrıcın mevkısı sag acık deıl sol acık ....adamı asıl mevkısınde oynatmazsak ne kadar verım alabılırız .dıyeceksın kı gecen sene ank sag acık oynadı ıyıdı ama ne olursa olsun asıl mevkısınde oynaması lazım.. onun yerıne sag acıga burakın yerıne ıyı bı yerlı alternatıf dusunulmesı lazım...
                Gabric alındığı sırada askerdeydim dolayısıyla o dönem yapılan açıklamaları çok takip edememiştim. Şenol Hoca'nın açıklamalarından sonra bu adamın sağda oynama arzusu acaba bize geldikten sonra mı ortaya çıktı diye merak ettim. Resmi sitedeki Trabzonspor Tv bölümünde o dönem Sadri Şener'in Gabric'in transferiyle ile ilgili yaptığı yorumu izledim. Başkan "Gabric sol ayaklı ama sağ kanat oyuncusu" ifadesini kullanıyor. Yani Gabric bize sol kanat oyuncusu olarak alınmadı. Bu durum alenen biliniyordu...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su Bursaya yaptiklari operasyonu bizede yapsalar bir zahmet...transfer falan istemiyorum ben.
                  Hayırdır, Sadri Şener'in zimmetine para geçirdiğini mi düşünüyorsun?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslinda Colman ile Zokora icinde alternatif gerekli...
                    Ah o Türbülent varya Türbülent...

Alper Potuk geleceğedi ne güzel...

Yorum

• Bursadan 20 milyon tl acik ciktiysa bizden 20 milyon eurodan fazla cikar muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslinda Colman ile Zokora icinde alternatif gerekli...
                        Baris Özbek.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Konuyla alakasız ama Tuncay Bekiroğlu'nun imza törenindeki konuşmasını izliyorum da gerçekten kendinden emin, güleryüzlü ve çok düzgün konuşuyor.Açıkçasi böyle bilgili ve görgülü yönetici çok hoşuma gitti

Yorum

• Bence de gelenler ancak gidenlerin yerlerini doldurmak üzere yapılan transferler.
                            Şenol hoca'ya olan inancımdan gidenler konusunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.
                            Ancak Umut'un durumu muaallak, geçen yılın eksikleri aynen duruyor.
                            Kadro bu haliyle bir Süperlig için zirveyi zorlar gözükse de, daha büyük hedefler için ilk onbir seviyesinde en az 3 oyuncuya ihtiyaç var gibi gözüküyor!..
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırdır, Sadri Şener'in zimmetine para geçirdiğini mi düşünüyorsun?
                              bir cok insanin menejerler araciligi ile zimmetine para gecirmis olabileceklerini dusunuyorum.

elbet ortaya cikacak bursadaki gibi hafif atlatilmayacak ama.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bursaspordan gündemdeki oyuncular değil Serdar Aziz alınırsa transferin kapanması kanaatindeyim. Kapanmasada alternatif oyuncularpeşinde olunmalı.. Gereksiz para harcamaları ilerde karşımıza fazlasıyla çıkar
                                kardeş serdar aziz transferi cenk transferinden çok çok daha zor,serdar milli takım alt yaş kategorilerinde kaptanlık yapmış geleceği çok parlak bir oyuncu ve bursadada el üstünde tutuluyor,oyle bir ihtimal anlayacağın yok..alternatif oyuncu zaten elimizde fazlasıyla mevcut mevzu alternatif oyuncuların kalitesini artıtıp şenol hocayı alternatif oyuncuları oynatmak zorunda bırakmak..

Yorum

Çalışıyor...
                                X