İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsbaşkan Nevzat Şakar kendilerinin Arap takımıyla anlaştıklarını belirterek "Jaja'nın da anlaşacağına inanıyorduk. Jaja eğer bu takımla anlaşamazsa gitmek istemezse zorla gönderemeyiz.Ben yinede Jaja'nın Al Ahli takımıyla anlaşacağına inanıyorum.Anlaşamazsa tabiki Jaja bizim oyuncumuzdur." dedi.
Kalirsa büyük ihtimal yedek olur ve yine sorun olur bence...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94067
Burak röportajı. Yorumlarınızı merak ettim bu röportajla ilgili.
Burak'ın açıklamalarına gelirsek Bence bahsettiği istekleri para değil,arka sayfalarda da yazmıştım Burak sözleşmesine Serbest kalma maddesi koydurtmak isteyecektir,bunda da haklıdır..
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94067
Burak röportajı. Yorumlarınızı merak ettim bu röportajla ilgili.
2.Burak belli ki parasının arttırılıp yeni sözleşme yapılmasını bekliyor ve ben böyle de olacağını düşünüyorum...
Yorum
-
Hoş bir röportaj olmamış. Büyük takımlarda ya da Avrupa'da oynamak isterim diyor. Ne yani burada kastettiği büyük takımlar İstanbul takımları mı? Trabzonspor Selçuk'u çok arar cümleside olmamış malesef. En azından yönetim oraya transferleri yaptı gibisinden birşeyler de söyleyebilirdi.
Yorum
-
Jaja kendisinin hala Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu belirterek 'Menajerimin Brezilya dışında herhangi bir takımla anlaşma yetkisi yok.Ben kesinlikle bu fiyatlara bu takımda oynamam." dedi.
Jaja'nın bu şok açıklamaları büyük bir belirsizlik yaratırken Trabzonspor'un ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Jaja'yi ver Rusya, Ukrayna gibi bir ülkeye, yerine al tas gibi bir stoper.. Rusya'da her kulüp alir Jajayi..
Hatta Kankisi Eskisehir'e gitmisken pesinden yalan söylemim, Alper + Batuhan karsiliginda veririm.. Batuhan yerine Sezgin ve Volkan olabilir, o da 2 bekde alternatif saglar ve 11 de oynayabilecek kapasitede 2 bek..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'yi ver Rusya, Ukrayna gibi bir ülkeye, yerine al tas gibi bir stoper.. Rusya'da her kulüp alir Jajayi..
Hatta Kankisi Eskisehir'e gitmisken pesinden yalan söylemim, Alper + Batuhan karsiliginda veririm.. Batuhan yerine Sezgin ve Volkan olabilir, o da 2 bekde alternatif saglar ve 11 de oynayabilecek kapasitede 2 bek..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
.....
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo da "trabzonspora gitmekle hayatımın hatasını yaptım" gibi bir demeç vermişti futbolu bırakma noktasına gelmiş..
Yorum
-
Son günlerde Bursaspor cephesinde yaşanan olayların ardından Yeşil-Beyazlı ekibin başkanı İbrahim Yacısı ve bir çok yönetici göz altına alınırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da böyle bir kaos ortamında kendi geleceği ile ilgili kararı henüz vermediğini söyledi.
Bursaspor cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Turgay Bahadır’ın da bu belirsizlikten dolayı rahatsızlık yaşadığı ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum