Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut bulut'un transferinden umudu kestiğim için ondan daha iyi nasıl faydalanırız diye düşünmüşümdür uzun zaman ..sonunda buldum..Bence umut bu takımda sağ bek oynamalı ..iyi bir kademe anlayışı kazandırılabilirse bindirmeleriyle,hızıyla,mücadelesiyle 10 sene sağ bek aramayız

Sesli düşündüm..Çok mu cesurca oldu acaba???? ne dersiniz renktaşlar???
    Türkü bilmeyen Türk'ü bilemez...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ?

Ertuğrul sağlam golcüydü be üstad ...

Kalsın dağınık istemem ...

Stoperden ileriye pres yapmaya kalkar maazallah ...

Kalbim dayanmaz ...
      Bizim sahada koyacak yer bulamadıgımız bir adama Fransızlar sağlam para veriyor , şu futbol çok garip oyun...

İnşallah forumda gezinen Fransızlar yoktur....

Zamanında Seric transferinden sonra panathinakos sitesine giren besıktaslılarla yunanlar arasında gecen bı dıyalog geldı aklıma...

Beşiktaşlılar: Seriç artık bizde uzgunuz....

Yunanlar : Oyle bır kazmayı bızden aldıgınız ıcın cok tesekkurler...

Besiktaslılar : İbrahım Uzulmez ' ı tanısaydınız bızım mutlulugumuzu anlardınız......

Şimdi aklıma şu geliyo ; bu Fransızların forvetı nasıl bı mahlukat?

Yorum

• jaja gitti kabullenin artik!
        esyalarini toplayip gitti hemde!

gs´nin yaptigi transferlerde müthis....dogruya dogru....reyes, forlan gibi adam yok bizim ligde!
        ama q7 ve simao gibileride yoktu....

takim oyunu oynayan zirvede olur!

Yorum

• Ben Malik'i pek tutmuyorum . Yani Piotr varken sürekli 11 oynar diyebileceğim bir isim değil .

Ama işte futbol bu , kağıtta yazdığın gibi sahada durmuyor .

Yorum

• Benim Listem:

Gidecekler: Cale, Umut, Engin, Colman, Sezer, Ferhat

Gelecekler: Alper Potuk, Tolga Ciğerci, Olcan Adın, Malik Fathi, Yabancı Çok Kaliteli Sol Stoper, Gurbetçi Genç Golcü, Gurbetçi Genç Sağbek
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Geçen sezon bizi önemli maçlarda ortasahamız yaktı.febe deplasmanında ortasahamız,Jaja hariç, felaketti.Kayseri ile oynadığımız maçta da ortasahamız kötüydü.Bu sene direncimiz en az iki kat aratcak gibi.Pres karşısında bocalayan bir takım görmeyeceğiz artık.
              Sağlam bir stoperle işimiz çok kolylaşır, gol nasılsa gelir.
              Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• -------------onur---------------
                serkan---giray----heinze---fathi
                ----zokora----tolga--------
                burak----colman------adrian
                ------paulo--------------

bence tas gibi takım..
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://video.fanatik.com.tr/Bu-adami...546.htm?auto=1

bu tosic bizim ilgilendigimiz tosic degil mi?
                  Bizimki solbek ...

Hani Cale'nin 3 senedir uğraşıp da yapamadığı bölge ...

Bu Zoran Tosic-CSKA Moskova ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Vandersar - Seedorf- Rejkard -finidi - deboer- Blind Oturan- Litmamen- hatırlayamadım -Davids-Overmars - Deboer hey gidi efsane takım
                    Michael Reiziger'e benzettim.

Hey gidi Ajax.Orta okulda takımımdı.

Yenildiğinde ağlardım,o derece
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      jaja gitti kabullenin artik!
                      esyalarini toplayip gitti hemde!

gs´nin yaptigi transferlerde müthis....dogruya dogru....reyes, forlan gibi adam yok bizim ligde!
                      ama q7 ve simao gibileride yoktu....

takim oyunu oynayan zirvede olur!
                      fb yi nasil iteklediler gs yi de ayni sekilde itekleyecekler..orasi kesin..el atindan lig tv gs ye para da aktariyor olabilir..hic belli olmaz..

gs daha sinsi daha pislik bir camia..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Renkdaşlar yandık ki ne yandık bilica bizim paulo henriqe nin köylüsüymüş
                        iskefiyeli

Yorum

• Mierzejewski, Engin Baytar, Eren Albayrak, Alanzinho, Paulo Henrique ve Piotr Brozek. Hepsi bir şekilde sol ön için alternatif oluşuturabilecek oyuncular. Halen bu bölgeye transfer konuşuluyor olması aklıma yatmıyor bir türlü. Hatta gündemdeki isimlerden Olcan Adın'ın bu mevkiden farklı bir pozisyon için düşünüldüğüne inanıyorum.

Savunma hattındaki sıkıntıyı doğru isimlerle gidermek şu aşamada herşeyden önemli benim için. Misal olası bir Gabriel Heinze transferi hepsinden değerlidir gözümde.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• Ula alun heinzeyi şu ntvspordaki eleman bi morarsın...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Vandersar - Seedorf- Rejkard -finidi - deboer- Blind Oturan- Litmamen- hatırlayamadım -Davids-Overmars - Deboer hey gidi efsane takım
                              Hatırlayamadıgın reiziger sonradan barcelonaya gitti...

Yorum

• İlk olarak ayhanözkan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut bulut'un transferinden umudu kestiğim için ondan daha iyi nasıl faydalanırız diye düşünmüşümdür uzun zaman ..sonunda buldum..Bence umut bu takımda sağ bek oynamalı ..iyi bir kademe anlayışı kazandırılabilirse bindirmeleriyle,hızıyla,mücadelesiyle 10 sene sağ bek aramayız

Sesli düşündüm..Çok mu cesurca oldu acaba???? ne dersiniz renktaşlar???
                                O kanat hallaç pamuğuna döner, umut hiçbir mevkide oynayamayacak bir oyuncu. Sal onu sahaya koşsun dursun

Yorum

Çalışıyor...
                                X