Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Mehmet Ali Aydınlar konusunda + bi daha kulüpler birliği toplantısına katılmam diyip ardından toplantıya katılarak şov yapıyor zaten)
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma bir Alex değilTövbe ya Rabbi
Nasılsa çok yönlü bir oyuncu
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyonluk yarisinda bütün söyledikleri elinde patladi su 70% olayi zaten kraliydi,Selcuk olayi orda fazla suc bulmuyorum adam kafasina koymus.Birde yaris zamani 2 günde bir demec vermiyormuydu.Simdi ortalikta yok.
%70 dedi. Kamp başlamamış transferlerin %70'i gerçekten yapıldı. Onu da geçiniz.
E Selçuk olayını kendin söylemişsin zaten. Geçtikkkk...
Demeç muhabbeti de başkanın tarzı. Elde patlamalık bir durum yok. Geçtik, geçtik, geçtik...
Elde patlayan Hes'tir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Halen Jaja konusu, yahu adam istemiyorum diyor...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Mehmet Ali Aydınlar konusunda + bi daha kulüpler birliği toplantısına katılmam diyip ardından toplantıya katılarak şov yapıyor zatenForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
jaja kalsın kalmasın önemli değil..bu sene derbilerde 6 da 5 yapıp şampiyon olamayan bir takımız,gelecek sene içinde şampiyonluk için çok büyük beklentiler içersinde değilim,sadece ve sadece keyifli futbol oynayan,sahada her yerde rakibine basan ısıran keyif veren,deplasmana giden taraftara sonuç ne olursa olsun iyi ki gelmişiz helal olsun çocuklara çok iyi mücadele ettiler dedirtecek bir trabzonspor izlemek istiyorum...böyle bir takım olma yolunda barış özbek transferi bile beni memnun edebiliyor..inşallah yönetim de üzerine düşeni yapıp kaliteli 3 takviye daha yapar ve ligde bu sefer hakiki bir karadeniz fırtınası estiririz..
Yorum
-
Asbaşkan Nevzat Şakar kendilerinin Arap takımıyla anlaştıklarını belirterek "Jaja'nın da anlaşacağına inanıyorduk. Jaja eğer bu takımla anlaşamazsa gitmek istemezse zorla gönderemeyiz.Ben yinede Jaja'nın Al Ahli takımıyla anlaşacağına inanıyorum.Anlaşamazsa tabiki Jaja bizim oyuncumuzdur." dedi.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum