Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hakikaten ha;

RİBERY

ADRIAN
    Ama bir Alex değil Tövbe ya Rabbi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan Mehmet Ali Aydınlar konusunda + bi daha kulüpler birliği toplantısına katılmam diyip ardından toplantıya katılarak şov yapıyor zaten
      renkdaş imzanı güncelle bence )

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama bir Alex değil Tövbe ya Rabbi
        Saçları vur sıfıra al sana Alex.

Nasılsa çok yönlü bir oyuncu

Yorum

• Mahir Saglik St Paulide.En az 15 Gol atar diyorum Deniz Nakiyi de Kayserispor istiyormus.Kayseri bütün Gurbetcileri topluyor.
          Nadir Ciftciyi biz almaliydik.Neyse Seneye 6 Milyon Euroya almak isteriz Kayseriden.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bence adrian simon pegg'e daha çok benziyor

Yorum

• Bu Adrian'ın 2 ayağını da kullanması sevindirici bence, aslen solak ama sağ ayağıyla birçok golü ve asistleri var...

Biz bu adamı 2012 Avrupa şampiyonasından sonra pazarlarız kesin...Aha da yazıyorum buraya...

Yorum

• Burak röportajı. Yorumlarınızı merak ettim bu röportajla ilgili.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• jajanın kalmasını çok isterim ama gitti gibi duruyor
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sampiyonluk yarisinda bütün söyledikleri elinde patladi su 70% olayi zaten kraliydi,Selcuk olayi orda fazla suc bulmuyorum adam kafasina koymus.Birde yaris zamani 2 günde bir demec vermiyormuydu.Simdi ortalikta yok.
                    Şampiyonluk yarışında herkes konuştu alakalı alakasız geçiniz.

%70 dedi. Kamp başlamamış transferlerin %70'i gerçekten yapıldı. Onu da geçiniz.

E Selçuk olayını kendin söylemişsin zaten. Geçtikkkk...

Demeç muhabbeti de başkanın tarzı. Elde patlamalık bir durum yok. Geçtik, geçtik, geçtik...

Elde patlayan Hes'tir.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Halen Jaja konusu, yahu adam istemiyorum diyor...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Baskan yurtdisina cikmis.. Belki oda bir oyuncuyla gelir .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan Mehmet Ali Aydınlar konusunda + bi daha kulüpler birliği toplantısına katılmam diyip ardından toplantıya katılarak şov yapıyor zaten
                          Başkan katılmam dedikten sonra hangi toplantıya katıldı. Daha geçen gün katılmadım, katılmayı da düşünmüyorum dedi. Yalan mı söylüyor ?
                          Ayağa KALK!

Yorum

• jaja kalsın kalmasın önemli değil..bu sene derbilerde 6 da 5 yapıp şampiyon olamayan bir takımız,gelecek sene içinde şampiyonluk için çok büyük beklentiler içersinde değilim,sadece ve sadece keyifli futbol oynayan,sahada her yerde rakibine basan ısıran keyif veren,deplasmana giden taraftara sonuç ne olursa olsun iyi ki gelmişiz helal olsun çocuklara çok iyi mücadele ettiler dedirtecek bir trabzonspor izlemek istiyorum...böyle bir takım olma yolunda barış özbek transferi bile beni memnun edebiliyor..inşallah yönetim de üzerine düşeni yapıp kaliteli 3 takviye daha yapar ve ligde bu sefer hakiki bir karadeniz fırtınası estiririz..

Yorum

• jaja kalsın sırtınada 10 numarayı geçirelim..

Yorum

• Asbaşkan Nevzat Şakar kendilerinin Arap takımıyla anlaştıklarını belirterek "Jaja'nın da anlaşacağına inanıyorduk. Jaja eğer bu takımla anlaşamazsa gitmek istemezse zorla gönderemeyiz.Ben yinede Jaja'nın Al Ahli takımıyla anlaşacağına inanıyorum.Anlaşamazsa tabiki Jaja bizim oyuncumuzdur." dedi.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X