Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://twitter.com/#!/nevzatdindar kimdir bu adam

Yorum

• beyler jaja gitmiyor mu?
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biranda takipçi sayısında fırlama oldu

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @ Hazar_

Abi yarın sınav var , söylede rahat rahat yatayım .
          Nedense ne zaman bir transfer haberi çıksa, biri bir duyum yazsa ertesi günü sınav oluyor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak Yilmazin gercekten kendi kullandigi bir twitter varmi acaba????

Buyur abi ..

Yorum

• Kaldırmış o Tweet İ Yok Orda

Yorum

• Defansif ortasaha libero yanı şey değil mi ?

Tüh o kadar kitabı tekrar oku şimdi ...

Yahu futbolcu ne anlar defansif ortasaha dan sarkık ön liberodan ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş patlamaya hazır bombasınız sizde Tam kopyaladım sanıyordum oysa.

Nevzat Dindar birazdan ismi söyleyecek sanırım

bu adresten takip edebilirsiniz.
                  Hazar bi git ya
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimdir Bu Nevzat DİNDAR?
                    Cumhuriyet ve Milliyet gazetelerinde spor yazarlığı yapıyormuş heralde..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• http://twitter.com/#!/nevzatdindar

Tamam Nevzat artik yazmazsan isin kötü. En gec bir haftaya kapatirsin twitterini. Hadi gecmis olsun
                      En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 18.06.2011, 01:03.
                      .

Yorum

• İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya çocuk mayo ile denize girerken röportaj verdi, fazla da üstünde durmamak lazım, o cümle beni de çok rahatsız etti ama sürç-ü lisan etmiş olabilir. Bir de cidden röportajı yapan muhabir çok yönlendirdi.

Muhabir: Trabzonspor Selçuk'u arar mı ?
                        Burak: Arar.

Hemen Röportajın başlığı "Trabzonspor Selçuğu çok arar" pp
                        gerçekten muhabir çok yönlendirdi..diyo ki "herkes birer birer avrupaya gidiyor, sen de ister misin gitmek"

arkadaş kim gidiyor merak ettim? daha hiç giden birini duymadık. messi ile karşılaştırılan arda bey bile kalıyor. ne saçma soru.

selçuk kankası sonuçta burakın ne diyecekti ki bir de.

yalnız o kriterleri falan neymiş anlamadım ben. paşamız ne istiyormuş? neyini eksik etmişiz?

çok içime sinmedi dedikleri ama tatilde sonuçta... biz ona sonuna kadar değer veririz, o da bize değer verip kapasitesini ve hırsını esirgemezse..
                        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Burak olayını abartmışız bence...Bana sorsanız Trabzon Selçuk la Egemen i arar mı diye ben de arar derim...Ayrıca uzun yıllar kalmak isterim demiş uşak...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nedense ne zaman bir transfer haberi çıksa, biri bir duyum yazsa ertesi günü sınav oluyor
                            Etma abi , transfer dönemleri sınav haftalarına denk geliyor , LYS var yarın .

Yorum

• Hadi Sadri Stayla! Patla bombayı dostum
                              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                              #Ziya Doğan

Yorum

• o hesapta öyle bir açıklama yok .dalga geçmeyin bizle...

Yorum

Yükleniyor...
                                X