Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan daha şovunu yapmadı... Ben bekliyorum benzer bir transfer...
    Ben kesin ve kesin bu takıma stoper transferi yapılacağını düşünüyorum...

Bakalım kim olacak???

Yorum

Başkan daha şovunu yapmadı... Ben bekliyorum benzer bir transfer...
      Sov yapacak hali yok.Hersey bu sezon elinde patladi.Uzun zaman ekrandan uzak kalir artik.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adrian bircok Pozisyonda oynayabiliyormus.Aslinda 5 Milyon Euroya degilde 2-3 Milyon Euroya alsak cok sevinirdi Taraftarimiz.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Bence durum trajikomik değil. Yönetim bilerek bu şekilde hareket etti.
          Bilemiyorum.Yönetimin ne yaptığını ancak Allah bilir.

Yorum

• Jaja kalıyor mu ya beyler nedir bu işin aslı???

Yorum

• jaja kalsin bu sene formasini aliyorum

Yorum

• adrian sanki ribery nin sol ayaklısı..
                .............
                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                ............

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sov yapacak hali yok.Hersey bu sezon elinde patladi.Uzun zaman ekrandan uzak kalir artik.
                  Ne patladı elinde ?

İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben kesin ve kesin bu takıma stoper transferi yapılacağını düşünüyorum...

Bakalım kim olacak???
                  Bence de stoper alınacak ama bu yabancı ve tecrübeli olacak diye düşünüyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• açık bir şekilde federasyon başkanını destekliyorlar ve aday da yabancı sınırlaması olmayacak diyor.

bu kadar transfer olması doğal o zaman
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Başkan Mehmet Ali Aydınlar konusunda + bi daha kulüpler birliği toplantısına katılmam diyip ardından toplantıya katılarak şov yapıyor zaten

Yorum

• Jaja Kalsin tüm kücük amcaogluarina 3 ay önce formasini aldiydim.14 tane formayi ben ne yapiyim.Direkt yeni isterler bunlar simdi.Zaten para yok.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tamam yönetimimiz harkulade değil ama attıkları her adım da foseptik çukuruna değil yani...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Jaja nın kalacağını hiç sanmıyorum ama bu iş inşallah bizim hayrımıza olur kalırsa iyi olur bence çünkü
                            5 milyon eurodan fazla edeceği aşikar bir adam Jaja
                            kendiside 5 milyona ve hemen gözden çıkarılabileceğini ve bir anda arabistanda kendini çürüteceğini anlar ve en azından bri sene adam gibi top oynar diye umut ediyorum
                            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Hakikaten ha;

RİBERY

ADRIAN

Yorum

Ne patladı elinde ?

Bence de stoper alınacak ama bu yabancı ve tecrübeli olacak diye düşünüyorum.
                                Sampiyonluk yarisinda bütün söyledikleri elinde patladi su 70% olayi zaten kraliydi,Selcuk olayi orda fazla suc bulmuyorum adam kafasina koymus.Birde yaris zamani 2 günde bir demec vermiyormuydu.Simdi ortalikta yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X