Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya maya tutmazsa abiler!!!!...Kim hesap verecek o zaman?..82 puan almış takımın omurgasının %70'i gitti..Selçuk,Egemen,Jaja...En azından 2'sini tutmalıydık...Colman'ı Selçuk'un yerine kaydırabilirdik..Şimdi Jaja'nın yerine gelecek adam da en az onun kadar katkı yapmalı..ki şu da var,Burak'ın bu sezon ki katkısı seneye nasıl olur bilemiyorum..
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkide bir Mehmet Ali Aydınların resmini koyup sövüp durmayın.Ona başkanlık öneren 4 başkandan biri Sadri Şenerdir bu akşam birlikte yemek yemişlerdir.Bende çok sövmek isterdi o herife ama tutuyorum kendimi.
      Fanatik fenerli dediğimize bizim başkan mı önermiş başkanlığı Kaynak nedir? Yapmamıştır da diyemiyorum ama nerden duydunuz güvenilir mi?
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        armağan kardeşim benim anlatmak istediğim olay bu işte kardeşim güzel ifade etmiş biz kendi insanımıza onun istediğini değil kendi dayatmamızı kabul ettiriyoruz emin ol hoca mantıklı bir liste sunmuştur yönetime iş yönetimde bitiyor ben hatırlıyorum atay aktuğ zamanında hoca bıraktığı zaman başkan biz hocaya kulübün anahtarını verdik o kabul etmedi demişti kabul edemezdi çünki kasa tam takır kuru bakıtdı hoca ne yapsın bırakıp gitsinmi gitse bi dert kalsa bi dert hoca ünal hocayı martavaldan arjantine yollamadı oyuncu için yolladı ama bizde aşiret sistemi var ağa nederse o gercekten kusura bakma hoc düzgün bi insan ve bizim taraftarın istanbul medyası gibi bu hocanın kariznası yok bu bişeyden anlamaz der gibi imada bulunması bana dokunuyor.
        Peki Hocam Şenol Güneş'in 4. gelişi ve önceden olanlar tekrar ediliyor hala peki Şenol Güneş buna nasıl göz yumabiliyor yada nasıl kabul edebiliyor?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ---------Onur--------

xxxx--Giray---xxxx---xxxx

----Zokora--Colman-----

Burak----Henrique--xxxx

---------XxxxX---------

Neyse olan olmuş.

Önümüze bakalım.

Doldurun hadi uşaklar
          haklisinda DOLMUYO ISTE!!! hep bosaliyo... xxx yerler her gun artiyor.. ben yoruldum dolduramiyorum...

Yorum

• Şenol Güneş Bütün Umudum Sensin...

Yorum

• Yönetim derhal istifa etsin. Kan değişikliği şart. Takım kaosa doğru sürükleniyor. Yıldızlarımız teker teker gidiyor bunlar Polonya'dan oyuncu alma peşinde.

Yorum

• Benim Kadrom

Onur-Serkan-Giray-Krkiyakos-Hubacan-Zokora-Colman-Burak-Taison-Ozan-Pawel

Yedekler:Tolga-Piotr-Barış-Sercan-Eren-Romariç-Cenk
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Muntari nereden çıktı bilmiyorum ama Lorik Cana varken Afrika Kupası'na gidecek Muntari'yi tercih edeni DÖVERLER!

bunu osman altunterım yazmıs Ts ile ilgili mi bu haber

Ne alak Cana bizdemi oynuyor ??
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buna mi o kadar para vermek istiyor.Afedersin ama Senol Hoca yabancidan anlamiyor.

Leistungsdaten aktuelle Saison von Adrian Mierzejewski (Karriereende) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

175 macta 24 Gol 24 assist.Vasat alti bir Polonya Ligi Kupa ve Dostluk maci performansi.Su Tuncay Bekiroglu bunu almaya calisiyorsa direkt Polonyada kalsin ve Vatandasliga gecsin.Ben Akilli ve Uyanik biri sanirdim Tuncay beyi ama yanilmisim.Tongaya geliyor.Bu Polonyali anacak Ligin altkisminda oynayan takimlarin tranferi olurdu ve Milyon felan vermezdiler 500-800 bin arasi birsey verirdiler.
                    Scholes'un kariyerinde kaç golü var acaba ?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim derhal istifa etsin. Kan değişikliği şart. Takım kaosa doğru sürükleniyor. Yıldızlarımız teker teker gidiyor bunlar Polonya'dan oyuncu alma peşinde.
                      Senol hocada istifa etsin bence (!)
                      1

Yorum

• takımda temizlik var devre arası sorun çıkaranları hep yoluyorlar,bence en iyisi biz demiyormuyduk kimse trabzonspordan üstün değil diye
                        Erkan Fettahoğlu

Yorum

• Sorunlu yabanci futbolcu artik istemiyorum...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu başşşkan yanlışlıkla jaja gibi bir oyuncuyu takıma aldı şimdide yanlışını düzeltip satiyo bizim u18 şampiyon olmuştu dimi bare onları oynatsak

Yorum

• Diego Cin Ligine gidiyormus yaziyordu alman teletextinde

Adrian yerine Grosicky alinsa daha verimli olur

Yorum

• Kampa yetisecekti hani transferler hani % 70 i bitmisti

Evet satilanlar gidenler ywni takimlarinin kapmlarina yetisecekler yakinda takimin % 70 i satilmis yada gitmis olur

Tek tesellim gecen seneki transfer sezonumuzda kabus gibiydi tek bacak filan aliyorduk Taraftar kopuruyordu transfer yok diye ama harika bir sezon yasadik Tabi bu senede sapkadan tavsan cikarmi bilmiyoruz
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Çalışıyor...
                                X