Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ---------Onur--------

xxxx--Giray---xxxx---xxxx

----Zokora--Colman-----

Burak----Henrique--xxxx

---------XxxxX---------

Neyse olan olmuş.

Önümüze bakalım.

Doldurun hadi uşaklar

Yorum

• Bu Muntari nereden çıktı bilmiyorum ama Lorik Cana varken Afrika Kupası'na gidecek Muntari'yi tercih edeni DÖVERLER!

bunu osman altunterım yazmıs Ts ile ilgili mi bu haber
      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• umutt seneye yne bu tkmda ayrca ıcmden bi ses hnrıke trnsferının gerceklesmıck dior.. kanserden ölmeye az kaldı .... umut git artık lüütfen yalvarıyorum
        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Gabric'le dondurulmuş mu yoksa gönderilmiş mi?
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ben Jajanın önünden top geçerken sadece seyrettiği zamanları gözümün önüne getirerek kendimi avutuyorum
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Şenol Hocayı eleştiren utanmazlar Bu takıma son 15 senede 3 defa Horon gibi dik oynatıp 80-82 puan aldıran insanı eleştirmeye hakkınız yok.Gidin Lisans alın görelim sizleri GİDİN BASİRETSİZ MENFAATÇİ YÖNETİMLERİ ELEŞTİRİN!!!!!!!!!!!
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Piotr,Pawel,Colman,Zokora.....Gerisi gidebilir bence,yedekte oturcaklarına gitsinler,Sadece Alan yedek kalabilir
                Başka adam yokki zaten

Yorum

• Buna mi o kadar para vermek istiyor.Afedersin ama Senol Hoca yabancidan anlamiyor.

Leistungsdaten aktuelle Saison von Adrian Mierzejewski (Karriereende) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

175 macta 24 Gol 24 assist.Vasat alti bir Polonya Ligi Kupa ve Dostluk maci performansi.Su Tuncay Bekiroglu bunu almaya calisiyorsa direkt Polonyada kalsin ve Vatandasliga gecsin.Ben Akilli ve Uyanik biri sanirdim Tuncay beyi ama yanilmisim.Tongaya geliyor.Bu Polonyali anacak Ligin altkisminda oynayan takimlarin tranferi olurdu ve Milyon felan vermezdiler 500-800 bin arasi birsey verirdiler.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sizin icin jaja 2
                    Nosa Igiebor ➤ vereinslos seit 01.07.2019 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: - ➤ * 09.11.1990 in Abuja, Nigeria

bu da videosu

daha 20 yasinda 1 1/2 sene sonra kontrati bitiyor yani hemde ucuz benim icin 2mio euro eder
                    Tut kolundan getir ...

Dur başkanı arayayım ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu Filho olayında aksilik çıksaydı iyiydi yahu karısı çoluğu çocuğu yok mu bunun?
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja ve ceyhun satışını bir gram üzüldüysem arap oliiyim.

Jaja faydası mı fazla zarar mı fazla tartışılacak bir oyuncu devre arasında yaptıkları
                        yönetimi madara etmesini hocayı zor duruma düşürmesini çabuk unuttunuz heralde.

Ceyhun şutları dışında ahım şahım bir özelliği olmayan sürekli faul yapan, kart gören rakibe duran top veren
                        uzun pasları iyi kısa pasları kötü olan, yıllardır gelecek vaadden ama o patlamayı Ts de bile bir türlü yapayan
                        bir oyuncu.

Selçuk un açığını zokorayla kapattık bence.

Ben egemenin açığını düşünüyorum.

Egemen in sakatlığı lig bitmeden beni düşündürüyordu..Ne kadar iyileşti bilemeyiz ama Egemenin teknik anlamda stoperliğine bakarsak malesef benim açımdan notu biraz düşük..Çok kritik hatalar yaptığı maçlar aklımın ucunda duruyor Egemen in gidişinden tek üzüldüğüm nokta onun gibi bir azimli adam zor buluruz...İçinde fırtınalı bir Trabzon yatıyor....

Eğer Glo nun sakatlığı düzeldiyse benim için hala Glo favori Stoperimdir...Tam bir Avrupayi bir stoper yanında da mutlaka Giray!!

Ama Glo nun sakatlık meselesi canımı sıkıyor...O yüzden direk 11 için Stoper şart gibi Tabiki şampiyonlar ligi hedefliyorsak...yoksa Glo giray mustafa bizim lig için yeter

Yorum

• İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          12 golü kastetmedim abibeklenti daha çok uzak mesafeden goller frikikten gollerdi
                          Kac kez frikik kullandi ki gol atsin.
                          Selcuk gitti artik duran toplar Jaja`nin diye seviniyordum.
                          Meger Jaja da gitmis.

Yorum

• Eh benim Diego aşkım hepten alevlendi şimdi. Olur mu olur...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Yönetim artık ses getırecek oyuncu alması lazım jaja yerine..Jaja top kaptırdıgında pres yapmıyodu topu ayagına cok tutuyodu.Ama yakısıyodu top duvar pasları mukemmeldı..

Bu arada M.Ali Aydınları bızım baskan desteklerse sasırmam demıs biri..Zaten sadri baskan ıkna etmıs kendıısını ne oluyor anlamadım

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Jajanın önünden top geçerken sadece seyrettiği zamanları gözümün önüne getirerek kendimi avutuyorum
                                Ben de Bursaya attığı iki golü
                                (Hani faydalı oldu gibisinden)

Yorum

Yükleniyor...
                                X