Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimmiş o şampiyonlar ligindeki ağır futbolcu, hem ağır hemde 3 metreye pas veremeyecek birisini görmedim ben hiç izlemiştim oysaki şampiyonlar ligi finalini on numara top oynandı sahada bir tane bile eksik futbolcu yoktu. Ne alaka hem konuyla?
    Messi,Rooney,Dani Alves..daha sayalım mı?

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stoper?
      Sağbek?
      En son
      Sağ bek işte ...

Sol bekimiz yok mu?
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• burağımız var...enginimiz var...girayımız var...onurumuz var...tolgamız var..serkanımız var...kim giderse gitsin...karşımıza cıkan takım bu savaşcılardan kacacak yer arıyacak...!!!!

Yorum

• Ceyhun normalde benim çok tuttuğum bir oyuncu idi. Ama gerekli patlamayı bir türlü gösteremedi. Barıştan çok bir farkı yok açıkçası şu an. Ceyhun trabzonspor için bir kayıp değildir.

Yorum

• Arkadaşlar var mı bi gelişme?
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konya maçıydı, güzel bir maç oluyordu pozisyonlar bulduk ama atamadık bir kaçını, en sonunda burak bıraktı umut yazdı...

Sonra takım (kritik haftalarda olduğumuzdan) kontrollü oynamaya başladı ve ceyhun denen şahıs sahaya girdi vee aman allahım top orta sahayı geçmiyordu, dandik konya bizi sahamıza hapsetti resmen 10 kişi durumuna düştük...

Bunun gibi daha bir sürü maç var sürekli performsansı kötü olan hatta sürekli düşüşe geçmiş bir adam...Hiç üzülmedim, hatta sevindim...Çünkü yerine mutlaka birisi gelecek ve yeni bir umut demek...
              yeni bir umut yok istemem bi tanesi bize yeter de artar =)
              SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paulo Henrique icin hazirladigim video. Umarim begenirsiniz

Teşekkürler Rayman, telif hakkına takılmaz inşallah facebooka yüklerken
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Barış zamanında gesenin şampiyon olan kadrosunda 30'u aşkın maça çıktı..Ceyhun 3 yıldır bizde ne yapmış..

Yorum

• Barış; gs'ye 20 yaşında gelmiş ve gelir gelmez hemde o ağır abilerin oynadığı takımda formayı şak diye sırtına geçirmiş üst düzey bir performans göstermiş ve sezon sonu parmağına şampiyonluk yüzüğü takmıştır...
                    Peki ya mukayese edilenin serüveni nedir?
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paulo Henrique icin hazirladigim video. Umarim begenirsiniz

adamım ligin tozunu atacak
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkürler Rayman, telif hakkına takılmaz inşallah facebooka yüklerken
                        Yok takilmaz merak etme.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Barış Özbek G.S. de ilk senesinde 07/08 57 macda 6 gol 13 asist

Yorum

• Burak ile sözleşme yenilenmesi lazım hemen....

Yorum

• ------Onur----------

-Serkan-Gökhan Zan--Giray--Cale-
                              -----Barış Özbek-Zokora-------
                              -Burak-----Filho-----Adrian
                              ---------Turgay--------------

Nasıl

Yorum

• Musa Çağıran'ın akıbeti ne olacak acaba ?

Dilerim gs kadrosunda düşünmüyordur .

Yorum

Yükleniyor...
                                X