Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu yaşta arap takımlarına transfer olmayı sorun etmeyen böyle bir kafa yapısındaki oyuncunun kalması daha kötü olurmuş. değişmez bu arkadaş. boşuna zaman kaybetmemek en iyisi.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İnşallah VARGAS'ı alırlar.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• ya arkadaş şampiyonluğu averajla kaçıran bir takımı resmen dağıttılar sanki kümede zor kalmışız jaja disiplinsiz olabilir ama nazına katlanıp faydalanmayı bilceksin onun ayarında bi futbolcuyu o fiyata nasıl alırlar artık bilemem sürekli birileri gidiyor seneye zerre kadar ümidim kalmadı bu takımdan heleki sezonu çok erken açacaklar...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şenol hocam umarım vardır kafanda birşeyler, umarım bilinçsiz hamlelerle bizide kendinide yakmazsın...

_________________onur________________

___serkan____giray_____????_______piotr

_____________colman____zokora

________burak______adrian______filho

__________________pawel

izleyip göreceğiz

11 yetersiz daha kötüsü kenardan girecek eli ayağı düzgün 1 tane adam da yok...
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja'yı 5'e sattığımızı bir tek mt söyledi. Bana rakam az geldi emin misiniz?
            Sonra ki satıştan yüzde 20 pay var.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja'yı 5'e sattığımızı bir tek mt söyledi. Bana rakam az geldi emin misiniz?
              YES de 5 dedi abi .
              Twitter Adresim

Yorum

• Jaja'nin problemli yapisina gore 5 milyon euro kotu para degil, zaten Kharkiv de enayi degildi bize 4 kusure verirken. Asil kotu olan gidip o parayi Adrian denen Polonyaliya yatiracak olmalari...

Yorum

• Jaja nin gitmesine uzuldum tabiki ama istemedikden sonra elde tutmaninda bi faydasi yokdu, ama asil sorun Jaja gibi kaliteli ve sov yogunu mükemmele yakin bi elemani sadece sov yapilan bi lige satarken yaptigin kar 800 bin € sa bu isi biraksin yönetim...

Suan öyle bi gözukuyorki Serkanda durmaz bi ara oda gitmeyi düsüniyor laflari vardi her aklina esen sorunsuz bu klüpden ayrilabiliyorsa ne mutlu futbolculara...

Jaja nin suanki deger en az 8 milyon bunun altinda bu oyuncu satilirsa yöneticiler bunu tamamlar orasi beni hic kasmaz ve Adrian a 3 milyondan fazlasi verilirse onuda yöneticiler karsilar...

Enayiliginde bi sinir var ben yine bu sezon formami ve TS CLUB ürünlerimi alicam ama eger bilincli sekilde benim hakkim yeniliyorsa yiyenlerin bogazinda durur ins. ...
                  Daha fazla bisey yazip ceza yemek istemiyorum, resmi aciklamayi bekliyom cidden 5 milyon gibi rakama satildiysa hakkimizi yiyenlerin Allah belasini versin ne dim baska...

Yorum

• yav kardeşim iyi güzel konuşuyosunuz da

arada bir sorun veren ferrariyemi binmek istersiniz yoksa ne olduğu belli olmayan çin arabasınamı

jaja büyük kayıp kabul edin adriandan 3 tane gelse kapatamaz onun yerini !!!!!!!!
                    22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Jaja'nın sorunlu bir futbolcu olduğu gerçeğini unutuyorsunuz fiyat hakkında yorum yaparken ...

Ukrayna takımları toktur para konusunda . Ona rağmen futbolcularını kolay kolay satmazlar . Fiyatını bulmadan satmazlar .

Jaja geldiğinde bunda bir çapanoğlu var demediniz mi ?

Virüsten kurtulduk önümüze bakalım
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• pas trafiği daha iyi olan bir takım olacağız..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• 5 milyon çok iyi rakamdır Kimse bizim gibi keriz değil dünya çok küçüldü adamın her yaptığı hareket ulusal medyada çarşaf çarşaf haber oluyordu...bir de üstüne kurtulma isteğin eklenince bam mutlu son...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakmayın ama Jaja'yı alan bu yönetim insan bir araştırır bu adam neyin nesi sorunlu mu Trabzona uyarmı izlersen 2 mac menejerde girdi mi araya ohh kebab transfer Jaja.Ee sonrası Jaja belkide dünyadaki birkac üstün yetenegi olan futbolcu ama disiplinsiz.Burda suclu Jaja'mı yoksa Jaja'yı alanlarda mı.Ve şuanki durum takımda oynayan 2 as futbolcun gitmiş zaten bide üstüne Barış gibi piyango bi adam gelmiş sorunlu da olsa takımın en önemli yetenegini takımı ileri cıkaran tek adamı satıyorsunuz...Yönetici olmak menejere danışıp oyuncu almak degil kamerlar önünde sırıtmak degildir.Klübü yönetebilmektir Kaos ortamından cıkabilmektir Futbolcuyu yönetebilmektir.Ee bunları yapamıyorsun nasıl yöneti oluyorsun hemde Trabzonspor gibi bir takımda!
                            Takımı ileri çıkaran mı ? Aynı oyuncudan mı bahsediyoruz

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho'ya da güle güle diyebiliriz.
                              Bence hic bir yere gidecegi yok.. Alanzinho Henrique ve Zokora ile takilir bundan sonra..
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Jaja gidiyor olmasi güzel ya...Ben sevindim...

Osman Altunterime göre twitterde...5 milion euro arti yüzde 20 bonservisi bizde kalacak...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X