İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamp baslayacak aldigimiz tek onemli adam Zokora.Takimin hepsi gitti.Senol Hoca ipleri eline almali.
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger jajayi gönderiyorsan enginide tutmaman lazimYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenginle jajayı bu konuda nasıl bir tutuyorsun anlamıyorum adam her kafasında estiginde gidiyordu..taraftarın gelecek mi gelmeyecek mi günlerce tartıstıgı bir futbolcu için teknik direktörde de heralde aynı sorular vardır...
macta ne yapacagi belli olmayan her an kirmizi kart görebilen bir oyuncu
asil sen nasil bir tutamadigini anlat bana....
Yorum
-
Derdimizi anlatamıyoruz .
Jaja'nın yerine elbette daha iyisi alınır .
Başkan 1 hafta yoğun çalışarak en az iki çok iyi transfer yapabilir .
Kaygımız , şu koşulda Colman da giderse takımın ne oynayacağının belirsiz olmasıdır . 45 gün sonra hayati maçlarımız var . Öyleki kulübün kaderini etkileyecek .
Sürekli oynayan oyuncular gidiyor . Bir de oynamayanlar var . Yani reelde kaç oyuncu gerektiğini bulmak için 2 katsayısı ile çarpmak gerek .
Şampiyonlar ligine girebilmek çok önemliydi .
Bu şerefsiz düzene bir tokat atmak için , gerçek şampiyonun kim olduğunu göstermek için .
Yorum
-
Su Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ben Belçika Milli Takımından şu an için herhangi bir oyuncuyla ilgilendiğimize inanmıyorum. Eğer öyle birşey olsaydı mutlaka basında adı olurdu. Gizli yürütüyoruz açıklamasına artık inanmıyorum ben. Çok şükür daha gizli yürütlen transfer görmedik, Jaja dışında..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Sag Bek - Serkan düsüse gecince oynayacak Adam yok orada...
Stoper - Egemenin Boslugu ve Giraya iyi bir Partner...
Sol Bek - Brozek den daha iyi onu kesebilecek bir Isim...
Yerli Orta Saha - Selcuk un yerine...
Sol Kanat - Engin ve Eren den daha yetenekli bir Sol Kanat...
Sag Kanat - Burak a Alternatif...
Golcü - Umut un yerine...
Golcü - Henrique Jaja nin yerine oynar Forvet Arkasi... Yani Süper bir Golcü Sart
8 Oyuncu sart...
Selcuk
Egemen
Yattara
Jaja
Ceyhun
Gabric (askiya alindi)
+
Cale vs. de gidecek gibi... Yukardaki 8 Mevkiye Transfer Sart...
Serkan
Giray
Glowacki
Mustafa Yumlu
Piotr Brozek
+ Sag Bek, Sol Bek ve Stoper
Colman
Zokora
Baris Özbek
Baris Atas
Burak
Eren Albayrak
Sercan Kaya
Engin
Alanzinho
+ Yerli ve Kaliteli Orta Saha, Sag Kanat ve Sol Kanat
Mehmet Cakir
Henrique
Pawel Brozek
+ 2 tane kaliteli Golcü
Bu Bence olmasi gereken Kadromuz...
(Cale, Tayfun, Ferhat ve Sezeri gönderdim ben)
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ben dönmeyeceğim dememiş miydi?
Colman da kaçıp gitmedi mi?
Neden bunlar hakkında Şenol Güneş'in SATILSINLAR diyebileceğine inanmıyoruz?
Bir disiplin derside veriliyor gibi geliyor bana... Mesajı ya da...
1 değil 2 değil 3 değill....
olmuyorsa köten çözüm
Şenol HOca Köten Çözdü.......
Kısaca Benim Fikrimde değilseniz; Benim yanımda da durmayın dedi.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Belçika Milli Takımından şu an için herhangi bir oyuncuyla ilgilendiğimize inanmıyorum. Eğer öyle birşey olsaydı mutlaka basında adı olurdu. Gizli yürütüyoruz açıklamasına artık inanmıyorum ben. Çok şükür daha gizli yürütlen transfer görmedik, Jaja dışında..poetricus
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.
Yorum
Yorum