Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ugur ucari isterim serkan ile sag tarafi iyi götürürler
    Son maçta Santos - Stoch - Niang'a karşı yerlerde yatan eleman değil mi bu?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kamp baslayacak aldigimiz tek onemli adam Zokora.Takimin hepsi gitti.Senol Hoca ipleri eline almali.
      Neden kimse Paulo Henrique'yi adamdan saymıyor? Bu transfer çok basite alınıyor ancak zor bir transferdi bence isteyen iyi takımlar vardı. Yıllık ücret fazla verdiğimiz için tercih etti bizi.

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eger jajayi gönderiyorsan enginide tutmaman lazim
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          enginle jajayı bu konuda nasıl bir tutuyorsun anlamıyorum adam her kafasında estiginde gidiyordu..taraftarın gelecek mi gelmeyecek mi günlerce tartıstıgı bir futbolcu için teknik direktörde de heralde aynı sorular vardır...
          teknik direktörüne tüm türkiyenin önünde küfür eden adam benim icin jajayala esit olmayi birak ondan dahada karaktersizdir
          macta ne yapacagi belli olmayan her an kirmizi kart görebilen bir oyuncu
          asil sen nasil bir tutamadigini anlat bana....

Yorum

• Derdimizi anlatamıyoruz .

Jaja'nın yerine elbette daha iyisi alınır .
            Başkan 1 hafta yoğun çalışarak en az iki çok iyi transfer yapabilir .

Kaygımız , şu koşulda Colman da giderse takımın ne oynayacağının belirsiz olmasıdır . 45 gün sonra hayati maçlarımız var . Öyleki kulübün kaderini etkileyecek .

Sürekli oynayan oyuncular gidiyor . Bir de oynamayanlar var . Yani reelde kaç oyuncu gerektiğini bulmak için 2 katsayısı ile çarpmak gerek .

Şampiyonlar ligine girebilmek çok önemliydi .
            Bu şerefsiz düzene bir tokat atmak için , gerçek şampiyonun kim olduğunu göstermek için .

Yorum

• Jaja ben dönmeyeceğim dememiş miydi?
              Colman da kaçıp gitmedi mi?

Neden bunlar hakkında Şenol Güneş'in SATILSINLAR diyebileceğine inanmıyoruz?

Bir disiplin derside veriliyor gibi geliyor bana... Mesajı ya da...

Yorum

• Su Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ben Belçika Milli Takımından şu an için herhangi bir oyuncuyla ilgilendiğimize inanmıyorum. Eğer öyle birşey olsaydı mutlaka basında adı olurdu. Gizli yürütüyoruz açıklamasına artık inanmıyorum ben. Çok şükür daha gizli yürütlen transfer görmedik, Jaja dışında..
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Sadri ve ekibi yener sakar tencere kapak misali satın bakalım sıra kimde?
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Sag Bek - Serkan düsüse gecince oynayacak Adam yok orada...
                      Stoper - Egemenin Boslugu ve Giraya iyi bir Partner...
                      Sol Bek - Brozek den daha iyi onu kesebilecek bir Isim...
                      Yerli Orta Saha - Selcuk un yerine...
                      Sol Kanat - Engin ve Eren den daha yetenekli bir Sol Kanat...
                      Sag Kanat - Burak a Alternatif...
                      Golcü - Umut un yerine...
                      Golcü - Henrique Jaja nin yerine oynar Forvet Arkasi... Yani Süper bir Golcü Sart

8 Oyuncu sart...

Selcuk
                      Egemen
                      Yattara
                      Jaja
                      Ceyhun
                      Gabric (askiya alindi)

+

Cale vs. de gidecek gibi... Yukardaki 8 Mevkiye Transfer Sart...

Onur
                      Tolga
                      Bora

Serkan
                      Giray
                      Glowacki
                      Mustafa Yumlu
                      Piotr Brozek
                      + Sag Bek, Sol Bek ve Stoper

Colman
                      Zokora
                      Baris Özbek
                      Baris Atas
                      Burak
                      Eren Albayrak
                      Sercan Kaya
                      Engin
                      Alanzinho
                      + Yerli ve Kaliteli Orta Saha, Sag Kanat ve Sol Kanat

Mehmet Cakir
                      Henrique
                      Pawel Brozek
                      + 2 tane kaliteli Golcü

Bu Bence olmasi gereken Kadromuz...

(Cale, Tayfun, Ferhat ve Sezeri gönderdim ben )
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.
                        Zaten videoya göre topcu iyiyse Umut 'da dünyanın en kaliteli forvetlerinden olur heralde

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja ben dönmeyeceğim dememiş miydi?
                          Colman da kaçıp gitmedi mi?

Neden bunlar hakkında Şenol Güneş'in SATILSINLAR diyebileceğine inanmıyoruz?

Bir disiplin derside veriliyor gibi geliyor bana... Mesajı ya da...
                          Katılıyorum Abi..........

1 değil 2 değil 3 değill....

olmuyorsa köten çözüm

Şenol HOca Köten Çözdü.......

Kısaca Benim Fikrimde değilseniz; Benim yanımda da durmayın dedi.
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Belçika Milli Takımından şu an için herhangi bir oyuncuyla ilgilendiğimize inanmıyorum. Eğer öyle birşey olsaydı mutlaka basında adı olurdu. Gizli yürütüyoruz açıklamasına artık inanmıyorum ben. Çok şükür daha gizli yürütlen transfer görmedik, Jaja dışında..
                            ilgileniyoruz sanırım...
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Su Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.
                              Bencede bırakalım şu Youtube işini.Şotanında dediği gibi ya Youtube açılmasaydı mahvolmuştu bazılarınız.

Yorum

Çalışıyor...
                              X