jaja nasıl gider ya. barış özbek'in gelişine bile bu kadar üzülmedim valla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Acele etmeyin gönderilenler gelecekler için yer açmıştır,demekki yakında birileri geliyor2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Şampiyonlar Ligi umudu olan varmı?Yeni bir takım kuruluyor sonuçta...
ilk elemede elenirsek uefadada gruplara kalmak için play off oynayacağız ve seri başı değiliz !!!! yani yine liverpool gibi takımlar gelecek.
negatif hava doldu burası offffffff....."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru... ŞENOL HOCA "KİNKLADZE" der "NEMSADZE" gelir, ŞENOL HOCA "KARPİN" (yanlış değil KARPİN) der YURİ gelir.. Şenol hoca eldekilerle oynar derece alır, "futbol oynatır" ama yetmez... 96 da "O"nun takımı olmaz 2002 "Milli Takımı" da...
Yorum
-
------------Onur------------
Serkan--Giray-Dante--G.Süzen
----Alper--Zokora--Colman----
--------Burak--Henrique-------
------------Cenk--------------"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ya herkes Şenol hoca istemiştir vardır bi bildiği diyorlar Peki daha 1 maç bile ilk 11 başlamayan 90 dk bile top oynamayan Mehmet Çakır Peki sadece sezonun son maçında 90 dk oynayan paveli, Sezer Baturu da zamanında Şenol hoca istemiştir dememişmiydik,DEMİŞTİK DEMİŞTİK yine aynı laflar o transferler fos çıktı hala aynı ...
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 gol atmis adam geldigi ilk sezon.
Daha ne yapsin.Tam bu sezon patlama yapacakti ki...
beklenti daha çok uzak mesafeden goller frikikten gollerdi
Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
-------------------------------------onur------------------------------------
serkan------------giray----------------------------------xxxxxx-------g.süzen
-----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------zokora-----------------------------------
------------------------colman-------------------xxxxxx---------------------
---------------burak--------------------------------------ozan--------------
----------------------------------cenk tosun---------------------------------
yedek:tolga mustafa stoper piotr sağ bek barış özbek sercan kaya eren albayrak pawel paoulu henrique sercan yıldırımEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
Yorum