Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja nasıl gider ya. barış özbek'in gelişine bile bu kadar üzülmedim valla.

Yorum

• Ben bu sene Senol Gunes i izliycem arkadas... takimda guvendigim bi o kaldi...

Yorum

• Acele etmeyin gönderilenler gelecekler için yer açmıştır,demekki yakında birileri geliyor
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala Şampiyonlar Ligi umudu olan varmı?Yeni bir takım kuruluyor sonuçta...

ilk elemede elenirsek uefadada gruplara kalmak için play off oynayacağız ve seri başı değiliz !!!! yani yine liverpool gibi takımlar gelecek.

negatif hava doldu burası offffffff.....
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            doğru... ŞENOL HOCA "KİNKLADZE" der "NEMSADZE" gelir, ŞENOL HOCA "KARPİN" (yanlış değil KARPİN) der YURİ gelir.. Şenol hoca eldekilerle oynar derece alır, "futbol oynatır" ama yetmez... 96 da "O"nun takımı olmaz 2002 "Milli Takımı" da...
            armağan kardeşim benim anlatmak istediğim olay bu işte kardeşim güzel ifade etmiş biz kendi insanımıza onun istediğini değil kendi dayatmamızı kabul ettiriyoruz emin ol hoca mantıklı bir liste sunmuştur yönetime iş yönetimde bitiyor ben hatırlıyorum atay aktuğ zamanında hoca bıraktığı zaman başkan biz hocaya kulübün anahtarını verdik o kabul etmedi demişti kabul edemezdi çünki kasa tam takır kuru bakıtdı hoca ne yapsın bırakıp gitsinmi gitse bi dert kalsa bi dert hoca ünal hocayı martavaldan arjantine yollamadı oyuncu için yolladı ama bizde aşiret sistemi var ağa nederse o gercekten kusura bakma hoc düzgün bi insan ve bizim taraftarın istanbul medyası gibi bu hocanın kariznası yok bu bişeyden anlamaz der gibi imada bulunması bana dokunuyor.

Yorum

• ------------Onur------------
              Serkan--Giray-Dante--G.Süzen
              ----Alper--Zokora--Colman----
              --------Burak--Henrique-------
              ------------Cenk--------------
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Şu an takıma ben de gitsem ilk 11 de oynarım herhalde
                Takımda topçu kalmadı
                Hem ben gidersem Umutu da rahat rahat gönderirler.
                Ben nasıl olsa 10 Umut ederim (!)

Yorum

• yakında çok daha iyi tranferler geliyo az sabır.

Yorum

• sizin icin jaja 2
                    Nosa Igiebor ➤ vereinslos seit 01.07.2019 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: - ➤ * 09.11.1990 in Abuja, Nigeria

bu da videosu

daha 20 yasinda 1 1/2 sene sonra kontrati bitiyor yani hemde ucuz benim icin 2mio euro eder
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ya herkes Şenol hoca istemiştir vardır bi bildiği diyorlar Peki daha 1 maç bile ilk 11 başlamayan 90 dk bile top oynamayan Mehmet Çakır Peki sadece sezonun son maçında 90 dk oynayan paveli, Sezer Baturu da zamanında Şenol hoca istemiştir dememişmiydik,DEMİŞTİK DEMİŞTİK yine aynı laflar o transferler fos çıktı hala aynı ...

Yorum

• Serkan-Giray-Glo-Piotr
                        Barış-Zokora-Colman-Engin
                        Burak-----Umut

bu takım bile ilk 5'e girer aga
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ismi geçen oyuncular satılmadı, kendileri gitti yahu. anlayın artık bunu.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 gol atmis adam geldigi ilk sezon.
                            Daha ne yapsin.Tam bu sezon patlama yapacakti ki...
                            12 golü kastetmedim abibeklenti daha çok uzak mesafeden goller frikikten gollerdi
                            Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• -------------------------------------onur------------------------------------
                              serkan------------giray----------------------------------xxxxxx-------g.süzen
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              ------------------------------------zokora-----------------------------------
                              ------------------------colman-------------------xxxxxx---------------------
                              ---------------burak--------------------------------------ozan--------------
                              ----------------------------------cenk tosun---------------------------------
                              yedek:tolga mustafa stoper piotr sağ bek barış özbek sercan kaya eren albayrak pawel paoulu henrique sercan yıldırım
                              EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                              KAZIM KOYUNCU
                              MEHMET DALMAN

Yorum

• jaja nın sadece futbolcunu değil de sorunlu taraflarını da düşünürsek 5 milyon normal de
                                yerine veya değil takıma alınacak adriana gidip bu parayı dökmek... asıl enayilik bu olur.

Bu petroviç işi ne oldu ?
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Çalışıyor...
                                X