Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho'yu satmak sacmalik olur...
    olurmu ya alanida satsinlar colmanida girayi onuru da 82 puan toplayan kadrodan kimseyi gormek istemiyoruz buyuk leke surduler bize 82 puan nedirki
    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Abluka Alan'ı göndermeye çalışıyorsun yerine aynısının tıpkısı Vargas'ı istiyorsun ...

Bu ne yaman çelişkidir kardeşim
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Burada hepsini yazmadım Alternatif oyuncuları yazma gereği duymadım........

İnceleyin.......[/QUOTE]

Yorum

• İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dalganizi gecinde benim teklifim gayet ciddi... ben yeni bir takim kurup onu sampiyon yapabileceklerine zerre kadar inanmiyorum... yine oturup izliycez ope ope o ayri!!!
          Yok be abi ne dalgası ben de yazdım bir kenara dedim zaten . Ben inanıyorum önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağımıza ...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Turgut abi laf sokma derdine girmeyin lütfen,açın bakın o yıllarda Leekens ve Şenol Hocanın takımlarının kaç adamı ortak diye ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
            O zaman Armağan sen de 2009-2010 yılındaki Trabzonspor takımının kadrosu ile 2010-2011 yılı Trabzonspor takımı kadrosunda Jaja dışında bir değişiklik olmadığını görüyorsun. Bir önceki sezona göre 30 puan fazla almış takımın hocasının hakkını vermenizi isterim.
            Bu adam haketmiyor bunları. Vallahi de haketmiyor, billahi de. o da istemezdi Jaja2nın gitmesini ama Jaja gitmek için bağırdı.

Yorum

• Onur/Tolga-Giray-Burak-Zokora.
              Sadece bu oyuncuların yeri garanti.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• psikolojik olarak yıkılıyoruz farkında mısınız herkes trabzon dağıldı diyor heryerde
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja'nın yerine adam mı alınacak.

Git ara tara çok iyi dribling yapan,iyi şut atan,yaratıcı bir oyuncu al gel.

Bu Adrian dene adamda bu özelliklerin hangisi var.
                  Adam Polonyali iste, en buyuk ozelligi. Eldeki Polonyalilardaki ozellik onda da mevcut...

Yok mu Brozek bros. a teklif, 3 e 5 e bakmadan yollasinlar... Glowacki de esantiyon olsun.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam zaten resmi sitede yıl yıl kadrolar var bakıp ona göre konuşuyorum..Teşekkür ederim..
                    Armağan söylediğin doğru ama bahsedilen adamların hepsini Sadri Şener yönetimin aldığını da unutmamak lazım Ne kadarı Leekens'in yönlendirmesi ile oldu bilmiyorum ama o açıdan bakacaksak o zamanki Sadri Şener yönetiminin de hakkını vermek gerekecek. Pekçok takımın peşinden koştuğu Oktay Derelioğlu'nu bir yöneticilik başarısı göstererek TS'a kazandırmıştı mesela.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      psikolojik olarak yıkılıyoruz farkında mısınız herkes trabzon dağıldı diyor heryerde
                      Ben yıkılmam kolay kolay.Kimsenin ne dediği umrumda değil.Takımıma destek çıkar sonuna kadar arkasında olurum.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hak yemekten korkan fenerli ??? Bu sezon sonrasında feneri tutmayı bıraktı mı kendileri?..
                        Valla hocam o konuda bir şey diyemem ben adamın genel özelliklerinden bahsettim. Ne olduğunu bilmediğimiz Özgenerden Ulusoydan en azından daha iyidir, normal hayatta. İş başına geçerse ne yapar nasıl davranır bilemem.

Yorum

• hakikaten çok adam lazım yahu...
                          Çanakkale Dardanel de kimler var?
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendi adıma ben hatırlıyorum ve arkadaşımızın söylediği her kelimesi hatta her harfi doğru.

1996 kadrosu George Leekens'in,
                            2005 kadrosu Samet Aybaba ve Ziya Doğan'ın
                            2011 kadrosu da Ersun Yanal'ın eserdir.

Hoca bu oyunculara çok şey katmıştır denilirse hak veririrm, ama Şenol Hoca'nın transfertakım kurma karnesinin baştan sona zayıflarla dolu olduğunu unutmamak gerek.
                            Bu yazdıklarına büyük ölçüde bende katılıyorum...Ama anlayamadığım Şenol Güneşin bu trabzona 4. gelişi ilk 3 ünde başkalarının takımana hazıra konmuş ..peki öyle diğelim...Ama daha hiç kendi takımını kurma şansı vermediğimiz ilk defa bu 4. seferde izin vereceğimiz hocamıza bu kadar basitçe o takım kurmaktan asla anlamaz diyebiliyoruz ???

Çok ilginç bir taraftar grubumuz var hayırlar ola inşallah

Yorum

• 14. oldugumuz sezondan sonra bile takimda boyle revizyona gidilmemisti, ise bakin

Yorum

Yükleniyor...
                              X