İlk olarak Rayman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalganizi gecinde benim teklifim gayet ciddi... ben yeni bir takim kurup onu sampiyon yapabileceklerine zerre kadar inanmiyorum... yine oturup izliycez ope ope o ayri!!!
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgut abi laf sokma derdine girmeyin lütfen,açın bakın o yıllarda Leekens ve Şenol Hocanın takımlarının kaç adamı ortak diye ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
Bu adam haketmiyor bunları. Vallahi de haketmiyor, billahi de. o da istemezdi Jaja2nın gitmesini ama Jaja gitmek için bağırdı.
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın yerine adam mı alınacak.
Git ara tara çok iyi dribling yapan,iyi şut atan,yaratıcı bir oyuncu al gel.
Bu Adrian dene adamda bu özelliklerin hangisi var.
Yok mu Brozek bros. a teklif, 3 e 5 e bakmadan yollasinlar... Glowacki de esantiyon olsun.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam zaten resmi sitede yıl yıl kadrolar var bakıp ona göre konuşuyorum..Teşekkür ederim..Ne kadarı Leekens'in yönlendirmesi ile oldu bilmiyorum ama o açıdan bakacaksak o zamanki Sadri Şener yönetiminin de hakkını vermek gerekecek. Pekçok takımın peşinden koştuğu Oktay Derelioğlu'nu bir yöneticilik başarısı göstererek TS'a kazandırmıştı mesela.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepsikolojik olarak yıkılıyoruz farkında mısınız herkes trabzon dağıldı diyor heryerde
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHak yemekten korkan fenerli ??? Bu sezon sonrasında feneri tutmayı bıraktı mı kendileri?..
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi adıma ben hatırlıyorum ve arkadaşımızın söylediği her kelimesi hatta her harfi doğru.
1996 kadrosu George Leekens'in,
2005 kadrosu Samet Aybaba ve Ziya Doğan'ın
2011 kadrosu da Ersun Yanal'ın eserdir.
Hoca bu oyunculara çok şey katmıştır denilirse hak veririrm, ama Şenol Hoca'nın transfertakım kurma karnesinin baştan sona zayıflarla dolu olduğunu unutmamak gerek.
Çok ilginç bir taraftar grubumuz var hayırlar ola inşallah
Yorum
Yorum