Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan Aslantaşla birlikte uefa kupasını kaldırırız seneye

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sag bek icin Elyasa dusunulemez mi?
      Yerli savunmacılar içerisinde hakettiği değeri görmeyen futbolculardan biri .

Yorum

• Hasan Ali ve Orhan Şam hamlesi beklere yeterli olur diye düşünüyorum..forvete 2 adam,stopere 1(Egemen kalacaksa),ortasahaya 2(Selçuk kalacaksa)..yeterli olur diye düşünüyorum..Şu an 5 adam lazım takıma
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Iddia ediyorum ki Alper Potuk Selcuk'u hic aratmaz. Hatta 1-2 sezon sonra Selcuk'dan da iyi bir konuma gelir.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Cok saglam bi kaynaktan aldgm bilgiye gore( sizde benim yerimde olsanz kaynag acklamazdnz).1-selcuk ve egemende maddi hicbir sorun yok. Selcuk avrupaya gitmezse trabzonda kalacak gitme ihtimalli var.egemende ise bi belki Kalmaz var. Egemenlede selcuklada gaziantep maci oncesi masaya oturuldu ve anlasld. 2- trabzonspor (bunda cok sasrdm) mersin idman yurdundan 2oyuncu bi forvet bi tame kanat oyuncusu yattara gibiymis!? buyuk olcude anlast. Kaynaklar arasnda nevzat sakar da var. Sadece aldgm bazi duyum veya bilgi ne derseniz onlari soylemek istedim
            7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakan Aslantaşla birlikte uefa kupasını kaldırırız seneye
              UEFA kupası kaldıran Galatasaray'ın sağ beki Ümit Davala nereden geldi biliyor musunuz ?
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sag bek icin Elyasa dusunulemez mi?
                Ben beğeniyorum El Yasa'yı.. Hatta GG dışında aklıma her zaman ilk gelen sağ bek.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• matrix5782,

Bordomavi.net Yöneticilerinden bir şey talep edeceğiniz başlık bu başlık değil.
                  *
                  Ayrıca; nereden biliyorsunuz değerlendirme yapılmadığını?

Forumu amacında kullanalım lütfen!
                  Bu başlık daha doğrusu bu kategori transferlerle ilgili konular içindir. Bir öneriniz varsa Bu başlıktan bizlere iletebilirsiniz.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA kupası kaldıran Galatasaray'ın sağ beki Ümit Davala nereden geldi biliyor musunuz ?
                    O ne ki, Trabzonspor tarihinin tek 82 puanlı takımının seceresini çıkarıp baksak sorun kalmayacak .

Pahalı transfer=iyi transfer gibi acayip abuk bir anlayışa sahibiz .

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok saglam bi kaynaktan aldgm bilgiye gore( sizde benim yerimde olsanz kaynag acklamazdnz).1-selcuk ve egemende maddi hicbir sorun yok. Selcuk avrupaya gitmezse trabzonda kalacak gitme ihtimalli var.egemende ise bi belki Kalmaz var. Egemenlede selcuklada gaziantep maci oncesi masaya oturuldu ve anlasld. 2- trabzonspor (bunda cok sasrdm) mersin idman yurdundan 2oyuncu bi forvet bi tame kanat oyuncusu yattara gibiymis!? buyuk olcude anlast. Kaynaklar arasnda nevzat sakar da var. Sadece aldgm bazi duyum veya bilgi ne derseniz onlari soylemek istedim
                      Bu oyuncular Adem Büyük ve Nduka.. Daha önce yönetim resmi siteden yalanladı bu haberleri.
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cok saglam bi kaynaktan aldgm bilgiye gore( sizde benim yerimde olsanz kaynag acklamazdnz).1-selcuk ve egemende maddi hicbir sorun yok. Selcuk avrupaya gitmezse trabzonda kalacak gitme ihtimalli var.egemende ise bi belki Kalmaz var. Egemenlede selcuklada gaziantep maci oncesi masaya oturuldu ve anlasld. 2- trabzonspor (bunda cok sasrdm) mersin idman yurdundan 2oyuncu bi forvet bi tame kanat oyuncusu yattara gibiymis!? buyuk olcude anlast. Kaynaklar arasnda nevzat sakar da var. Sadece aldgm bazi duyum veya bilgi ne derseniz onlari soylemek istedim
                        2. bilgiyi vermeseydin inanabilirdik belki. 2 hafta geriden geliyorsun arkadaşım. TRT'de Mersin'de ki Adem ve Nduka ile ilgilendiğimiz söylenmişti ama resmi siteden yalanlanmıştı bunlar. Hemde Nduka daha geçen hafta Mersin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yorum

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selçuk gsde yapamaz diyenlere katılmıyorum kesinlikle gs ardayıda elinde tutmaya çalışıyor eğer ardada elllerinde kalırsa selçukla kardeş gibiler zaten seneye şampiyonluğun en büyük adayı gs dir. bizmi şampionlar ligi elemesi avrupa elemesi derken lige 7.hafta havlu atarız sonra bi kaos ortamı devre arasına doğru kongre yeni başkan yeni topçular derken ligi 5-6.bitirebilirsek fena değil.... ah yönetim ah yedin başımızı sezon başı selçukla egemenle nasıl anlaşmazsın anlaşmıorsanda sezon başı bu adamları rusyaya satsaydın rakibine en önemli oyuncularını kaptırırsan bide kaptanlarını bide bu oyuncu yerliyse biz milletin yüzüne nasıl bakacaz bu nasıl büyüklük yaaaa....
                          2 dakikada bitirdin trabzonu ne büyük futbolcuymuş selçuk koca trabzonu tek başına taşıyormuş ...dünyada da yerine adam bulunamayacak tek oyuncuda o herhalde...

Yorum

• Alin size sag bek

Ömer Kulga (Stoper/Sag Bek)
                            Dogum Tarihi: 8 Ocak 1989
                            Boyu: 1,89 m
                            Takimi: MVV Maastricht - Profesyonel Takim

"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• 96'daki kadro ve bu kadro pahalı transfer yapılmadan başarılı oldular ama 2'si de şampiyon olamadılar..Ünal,Abdullah nereden gelmişlerdi...Selçuk,Burak nereden geldiler..Yapı benziyor kader de benziyor
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• ah be yönetim elindeki cevherleri adamlara hediye ettin yazıklar olsun.eğer imzaladıysa selçuğa da yazıklar olsun
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X