Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA kupası kaldıran Galatasaray'ın sağ beki Ümit Davala nereden geldi biliyor musunuz ?

Yönetimin her transfer dönemindeki taktiğidir. İsim yapmış oyuncular, takıma direk katkı yapacak oyuncular alacağız diyip alakasız isimler almak..

Hakan Aslantaş zerre kadar heyecanlandırmıyor bir taraftar olarak.

"sıradan" geliyor..

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O ne ki, Trabzonspor tarihinin tek 82 puanlı takımının seceresini çıkarıp baksak sorun kalmayacak .

Pahalı transfer=iyi transfer gibi acayip abuk bir anlayışa sahibiz .

Pahalı olmasına gerek yok.Her transfer pahalı transfer midir?

Umutu gönderip ondan gelen paraya iyi bir forvet almak mesela

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2. bilgiyi vermeseydin inanabilirdik belki. 2 hafta geriden geliyorsun arkadaşım. TRT'de Mersin'de ki Adem ve Nduka ile ilgilendiğimiz söylenmişti ama resmi siteden yalanlanmıştı bunlar. Hemde Nduka daha geçen hafta Mersin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
      Ben bana soyleneni soyledim. Yalanlandigi falan haberim yok benim sozlesme imzalamalari transfer etmemizi engelleyecek bi durum degil bide. umutlanda biz 3senelik sozlesme imzaladk sonra touluse transfer etmek istedi bonservis vererek
      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Başta fenerbahçe ve antep olmak üzere bir çok kulübün almak için uğraş verdiği sol kanat futbolcusu . Tabi eğer Barcelona B takımına kazandırılmaz ise . Zamanında az yazılmadı burada . Yeni Abdullah Ercan olması kuvvetle muhtemel.

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 13:36.

Yorum

• Atilla Turan'ın varlığından bile haberleri olduğundan şüpheliyim ben.

Bu transfer sezonunda en büyük beklentim Ozan İpek veya benzer özellikte bir sol dış oyuncusu. Teknik özellikleri dışında fiziksel yeterliliği de benzer seviyede bir oyuncuyu kadroya katmamız gerekli.
          En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 13:42.
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başta fenerbahçe ve antep olmak üzere bir çok kulübün almak için uğraş verdiği sol kanat futbolcusu . Tabi eğer Barcelona B takımına kazandırılmaz ise . Zamanında az yazılmadı burada . Yeni Abdullah Ercan olması kuvvetle muhtemel.

Atilla Turan'ı bizimkiler ne zaman keşfeder acaba.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Su an itibariyle Zokora haberi marca gazetesinde de cikti.anlasma bu hafta bitebilirmis.Zokora ile para konusu halledilmis su anda aldigindan daha fazlasini alacakmis 1,2 milyon net alicakmis bizden...yeni bilgiler degil aslinda.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                matrix5782,

Bordomavi.net Yöneticilerinden bir şey talep edeceğiniz başlık bu başlık değil.
                *
                Ayrıca; nereden biliyorsunuz değerlendirme yapılmadığını?

Forumu amacında kullanalım lütfen!
                Bu başlık daha doğrusu bu kategori transferlerle ilgili konular içindir. Bir öneriniz varsa Bu başlıktan bizlere iletebilirsiniz.
                Ben müneccim değillim nereden bileyim değerlendirmeye alıp almadığınızı

bir mesaj atabilirdiniz.

Bu arada son yazdığım yazı neden silindi hehangi bir hakaret yada küfür içermiyordu bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• uğur abi bu zokora haricinde romaricle de ilgileniyor muyuz
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 dakikada bitirdin trabzonu ne büyük futbolcuymuş selçuk koca trabzonu tek başına taşıyormuş ...dünyada da yerine adam bulunamayacak tek oyuncuda o herhalde...
                    benmi bitirdim trabzonu trabzonu bitirenler ortada selçuğun yerine kimi getirirsen getir dolmayacak o boşluk dünyanın parasını saçıp bi halta yaramaz bi adam alacaklar o paraı selçuğa maaş artışı olarak verseler zaten sorun kalmayacaktı
                    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su an itibariyle Zokora haberi marca gazetesinde de cikti.anlasma bu hafta bitebilirmis.Zokora ile para konusu halledilmis su anda aldigindan daha fazlasini alacakmis 1,2 milyon net alicakmis bizden...yeni bilgiler degil aslinda.
                      Abi Sevilla'nın belli bir rakamda direteceğini zannetmiyorum . Bırakacaktır oyuncuyu . İstersek bir kaç günde resmi olarak imzalar atılır . Bu Zokora işinde Vahid hocanın parmağı var mı acaba , merak etmiyor değilim .

Yorum

• El Trabzonspor llega para hacer una oferta por Zokora - El Trabzonspor de Turquía se ha interesado vivamente por Didier Zokora. Las conversaciones se han mantenido a través de intermediarios y ya se ha fijado una cumbre en firme. La misma tendrá lugar esta misma semana.

Marca gazetesindeki haber bu galiba.. Altta yorum yapan Sevilla taraftarları da var.

Zokora-Romaric ikilisini alırsak Ocak ayında sıkıntı yaşarız.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben müneccim değillim nereden bileyim değerlendirmeye alıp almadığınızı

bir mesaj atabilirdiniz.

Bu arada son yazdığım yazı neden silindi hehangi bir hakaret yada küfür içermiyordu bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.
                          Başlıkla alakası olmadığı için silindi.
                          Ayrıca ben bu başlığın ve kategorinin amacını belirtmişken halen konuyu farklı bir yörüngede değerlendirme girişiminiz var.

Linkini verdiğim başlığa varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. Aksi takdirde bu v.b başlıkları o tip öneri ve alıngan sitemler için kullanmazsanız daha doğru olur.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu kadar umutsuz olmaya ne gerek var anlamıyorum ...sanki bu colmanı alanzinhoyu jajayı gabriçi selçuku burakı alan yönetim bu yönetim değil...yapmayın bu kadar umutsuzluğa düşmeyin...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Sevilla'nın belli bir rakamda direteceğini zannetmiyorum . Bırakacaktır oyuncuyu . İstersek bir kaç günde resmi olarak imzalar atılır . Bu Zokora işinde Vahid hocanın parmağı var mı acaba , merak etmiyor değilim .
                              Eger gercekten istersek dedigin gibi ve samimiysek bu hafta ici Sevilla transferi duyurur.ve Vahid hoca isi dedigin gibi cok mantikli kesinlikle bir etkisi olabilir.

Yorum

• Zokora alınırken Afrika Kupası düşünülüyordur umarım.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Çalışıyor...
                                X