İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlıkla alakası olmadığı için silindi.
Ayrıca ben bu başlığın ve kategorinin amacını belirtmişken halen konuyu farklı bir yörüngede değerlendirme girişiminiz var.
Linkini verdiğim başlığa varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. Aksi takdirde bu v.b başlıkları o tip öneri ve alıngan sitemler için kullanmazsanız daha doğru olur.
sebep bu yani!!!!
şöyle geriye doğru bir git bakalım ne kadar saçma ne kadar luzümsüz yazılar var.
ne kadar göze batmış yazdığım ve içinde transfer haberi ile ilgili bir konu var.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İspanya’da flaş gelişme
17 Mayıs 2011 / 13:22
Trabzonspor İşi Bitiriyor
Trabzonspor, İspanya’ya yaptığı çıkarmada, Sevilla’lı Zokora için anlaşma aşamasına geldiği belirtildi. Bordo-Mavililer’de Asbaşkan Nevzat Şakar ile birlikte tercüman ve kulüp doktorunu da getirdiği transfer çıkarmasında Zokora için önemli mesafe alınırken, aynı takımda oynayan Romaric ile de girişimler yoğunlaştırdı. Şakar’ın, Hollanda’ya geçerek burada da Hamdaoui’nin işini bitirmek için görüşmeler yapıp, yarın Trabzon’a döneceği belirtildi. Hamdaoui’nin sakatlık konusunda şüpheler yaşanması nedeniyle doktorun Avrupa çıkarmasına götürüldüğü belirtildi.
twitter @hopeMit
Yorum
-
İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3senedir bu yönetim transfer yapıyor ve bi halta yaramaz bir adam aldıklarını hatırlamıyorum...belki selçuğun yerine daha iyi bir oyuncu alacaklar yani bu kadar eleştirmenin sebebini anlayamıyorum..geçmiş dönemde yapmış oldukları transferleri referans alırsan iyi transfer yapıyor bu yönetim..En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 13:57.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
selçukğu kaybetmenin en kötü yanı türk kontejyanını götürmesi
selçuğun yerine türk oyuncu bulamayız
mecbur yabancı alacağız ( selçuktan iyi olma ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum)
egemen de türk kontejyanı
inanın jaja gitsin o kadar önemli olmaz
alan, yattara vsvs
ama iyi türk oyuncu bulmak çok zor
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.marca.com/2011/05/17/futb...305624916.html
Marca gazetesindeki haber bu galiba.. Altta yorum yapan Sevilla taraftarları da var.
Zokora-Romaric ikilisini alırsak Ocak ayında sıkıntı yaşarız.
Güzel yakalamışsın"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper selcuk kadar iyi oyuncu. Aman kacirmayalim
Evet kaçırmayalım Alper'de Selçuk seviyesine gelene kadar bir 3 yıl hazır olmasını bekleyelim, hazır olunca'da İstanbullular alsın şampiyonluğa oynasın bizde yeni Alper arayalım!
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTjikuzu,Murat Tosun,Sezer Badur,Zafer Yelen,Barış Ataş nedir?,çok mu yararlılar...devre arası transferleri Brozek ve Alanzinho yeteri kadar yararlı olamadılar..
zafer yelen geldiğinde hansa rostockta ilk 11 oynuyordu ümit milli takımda kaptandı oynamamasının sebeplerini araştırmak lazım
barış ataşında kötü bir oyuncu olduğunu kimse anlatamaz bana...
tjikuzu ve sezer badurda haklısın..yani yönetim 3 yıl boyunca aldığı oyuncu konusunda %90 başarı sağlamış oluyor galiba...
yönetime güvensizliğimizin tek nedeni saha dışı oyunları iyi oynayamaması transfer değil bence...
Yorum
-
Kiralık gidenler dönecek mi acaba?..Gabriç ve Tosun...Tosun'un hatırladığım yaptığı iyi işlerden biri Olimpiyat stadındaki o muhteşem plasesiydi...Uğur abi,Gabriç ve Tosun hakkında bi bilgi var mı acaba dönüp dönmeyecekleri hakkında...sanırım Yelen,badur,barış gidecekHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa İlhan tamam önerimi geri çektim.Nasıl olsa kabul olmayacak....
sebep bu yani!!!!
şöyle geriye doğru bir git bakalım ne kadar saçma ne kadar luzümsüz yazılar var.
ne kadar göze batmış yazdığım ve içinde transfer haberi ile ilgili bir konu var.
Göze batan yazdığınız değil, üslubunuz.
Ben üslubumu oldukça ılımlı kullanmaya gayret ediyorum. Bu sayfalarda "BMN'yi bıraktım, artık yazmıyorum" gibi konu dışı mesajlarda vardı. Ama biz ne yaptık? O mesajları da sildik konuyla alakası yok diye.
Gözümüzden kaçanlar illa ki vardır, olabilir. O zaman "" butonunu kullanarak mesajları raporlayıp bizlere yardımcı olabilirsiniz.
*
Konuyu daha fazla uzatma taraftarı değilim. Ben size izlemeniz gereken yol konusunda yardımcı olmaya çalıştım.
Esenlikler.En son ilhan tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 14:11.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Selçuk bence yönetim ısrarcı olursa bizde kalır..
Kaç kez söyledi hedefim avrupa diye olursa zaten avrupaya gider..
Aslında bu olaylarda asıl suçlu menejerler 3 kuruş fazla kazanmak uğruna futbolcuyu oradan oraya sürüklüyorlar..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
Yorum