Hakan Aslantaş ile igili haberler var doğru mu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor da bazı kilit oyuncular var bunlar ;
Selçuk Egemen Burak Onur Jaja
Bunların dışında kim giderse gitsin hiç önemli değil
Şahsen Yattara satılmadıgı zaman çok üzülmüştüm şimdi bedava gitti
Broos un en büyük zararı bize Yattarayı satmak istememesi idi
Benim en büyük temennim bazı tiplerin !!!!! transferde ortaya GENE ÇIKMAMALARI
Nedense biz kimi alsak bonservisi hemencecik 4.5 milyon Euro oluyor ve sonra
değişik şeyler çıkıyor
Bir de yönetim şu Karşıyaka vs vs gibi takımlardan oyuncu almasa olmaz yani
Eskişehirli Alper ile Gençlerden Mustafa bize çok fazlası ile yarar saglar
Yorum
-
NTV sporu açın..fenevv amigosu dilarayı izleyin.. içinizden saydırın.. :@ :@1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTV sporu açın..fenevv amigosu dilarayı izleyin.. içinizden saydırın.. :@ :@
Yorum
-
rabzonspor transfer çalışmalarını yoğunlaştırırken, gizli yürütülen görüşmeler sonunda Konyaspor’un Trabzon kökenli sağ kanat savunucusu Hakan Aslantaş ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Banka Asya 1. Ligine düşen Konyaspor’da aralıksız forma giyen ve daha önce Gençlerbirliği, Hacettepe ve Ankaragücü’de başarıyla oynayan Hakan’ın kendisine yapılan teklife, ‘Seve seve gelirim. Hayallerimin takımı Trabzonspor’da oynamak şereftir’ diye karşılık verdiği kaydedildi. Hakan ile anlaşmaya varan Bordo-Mavililerin listesinde birçok yerli vardı. Ama bunlardan bir tanesinin önemli olduğu gerçeğinin altı çizildi. Özellikle Bursaspor’un sol kanat oyuncusu Ozan İpek’in üzerinde duruluyor. Ozan’ın transferi için ligin sonu bekleniyor. Başarılı futbolcuyla görüşen yönetimin, “Seni almak için her türlü fedakarlığa hazırız. Sen yönetiminizi ikna etmeye çalış” dendi. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Ozan’ın da, “Trabzonspor’a gelmek istiyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım” dediği bildirildi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Trabzonspor’un listesine genç bir yıldız adayının daha girdiği ortaya çıktı. Portekiz futbolunun en önde gelen kulübü olan FC Porto’nun rezerv takımında oynayan 19 yaşındaki Giresunlu futbolcu Engin Bekdemir’e teklif yapıldı. Türkiye Genç Milli takımlarının tüm kategorilerinde başarıyla forma giyen ve Portekiz’de yıldızı parlama aşamasında olan Engin’in gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Engin bir röportajda, “Trabzonspor’dan daha önce teklif almıştım. Şimdi de Türkiye’den teklifler var ama isim açıklamam doğru olmaz” demesi dikkat çekti. Sözleşmesi biten Engin için Porto’ya sadece yetiştirme bedeli ödenecek.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosverin Afrika Kupasini, en fazla 4 Hafta bizimle olmayacaklar.Afrika Kupasi var almayalim demek cok yanlis bence.
4 hafta 3 futbolcudirek 11 de oyniyan futbolcular olcak
Bencede bosverelim .....
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 hafta 3 futbolcudirek 11 de oyniyan futbolcular olcak
Bencede bosverelim .....
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum