Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan ligin iyi sağ beklerindendi ama bu yıl hiç adını duymadım...Geçen yıl transfer döneminde alınmasının faydalı olacağını savundum hep..Eğer geçen yılki düzeyde ise bile Serkan'dan daha faydalı olur..

Yorum

• Gs yeni bir yapılanmaya gidecek. Başlarında da FT olacak. Eğer devre arasın gs'den teklif gelseydi kesinlikle gitmezdi diyebilirdim ama şu an imkanlar o kadar kötü gözükmüyor. Eğer maddi konularda anlaşırsalar Selçuk gs'ye kesinlikle gider. Ama biz maddi konularda anlaşırsak bizde kalır. Ben daha maddi konularda sıkıntı yaşadığımız futbolcuyla anlaştığımızı görmediğim için gs'ye gitmesini tahmin etmek çok da zor sayılmaz.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• yönetim eğer gerçekten selçuğun kalmasını istiyorsa selçuk kalır. ben selçuğu abdullah ercana benzetiyorum. karakter olarak .çok olgun. abdullahta heryere transfer edilir en sonunda kalırdı. selçuktan şüphem yok ama yönetimden şüpheliyim. eğer gerçekten selçuk dün galatasayla görüşmüşse yönetimin bilgisi vardır. eğer selçuk avrupada olmayan,seneye neyin olacağı bilinmeyen ardanın barosun olmayacağı galatasaraya giderse ya aptaldır yada yönetim mecbur etmiştir. ben öyle değerlendiririm.
        twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakan Aslantaş a ne dersiniz.
          Iyi.Ben begeniyorum.Genc daha.Kayseriden ayrildiginda önermistim burda.Is yapar Trabzonda.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• beyler strese hiç gerek yok giden gider asıl mesele onların yerini doldurmak...ne bileyim şu ara hırvat liginde orta alanda selçuk kadar (belki daha iyi) yetenekli oyuncular var. ne bileyim, iyi bir santrafor da buluruz herhalde...sıkıntıya girecek bir şey yok, iyi araştırma yapılırsa iyi oyuncu bulunur!!
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Hani diyoruz ya bize her yer Trabzon diye ...

Eskiden öyle değildi işte .

Trabzon herkese Anadoluydu . Trabzon , Konya , Kastamonuydu ,Manisa, Niğde idi ... Yazın ellerini öpmeye gittikleri anneannelerinin evi gibiydi , memleket gibi toprak gibi çekerdi .

Trabzonspor böyle saçıldı Türkiyeye . Böyle iz bıraktı ekmeğini paylaştığı insanlara .

Şimdi tüm memleket Trabzonspor'a düşman . Sporcu desen göbek bağı Trabzonda olanların bile gönlü dışarıda , değilki Hatay'lısı İzmirlisi olmasın .

Bu mesele beni çok derinden üzmekte ama konuşsak ne fayda .

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman'ın ağzından ;
                Saol Muhammed,duygulandım okurken..
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Matrix5782 (uğur abi), bence sadece gönüllülük esasına dayanan sırf bize bişeyler anlatabilmek için yaptığı şeye veyahut işe veyahut aktiviteye adı herneyse sadece saygı duyulmasını istiyor ve her insan takdir edilmek ister, kibirle alakası yok, ben onun sayesinde bir çok tanımadığım çok kaliteli futbolcu duydum, izledim öğrendim o yoldan başkalarına da ulaştım..sadece saygı duyulmasını ve hak edene hakkının verilmesini istiyor bence.
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Neden sözleşmesi uzatılıp Sevilla ile takasta kullanılmıyor?

Hem Selçuk muradına erer, hem rakibin zarara girer, hem de kaliteli oyuncuların kadromuza katılmasına vesile olur.

İst. takımlarına gitmesi tek bir şartla kabul edilebilir, o da Avrupadaki piyasasının 2 katı bedelle satılması.Gs çok istiyorsa versin 10 milyon euro alsın.

Yorum

• Kanoute değil de,Negredo daha çok hoşuma gider...Kanoute yaşlı
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• eğer selçuk gs gidip biz m.sarp ı veya barışı alırsak asıl problem bu olur..vizyon ve hedef belli olmuş olur..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hani diyoruz ya bize her yer Trabzon diye ...

Eskiden öyle değildi işte .

Trabzon herkese Anadoluydu . Trabzon , Konya , Kastamonuydu ,Manisa, Niğde idi ... Yazın ellerini öpmeye gittikleri anneannelerinin evi gibiydi , memleket gibi toprak gibi çekerdi .

Trabzonspor böyle saçıldı Türkiyeye . Böyle iz bıraktı ekmeğini paylaştığı insanlara .

Şimdi tüm memleket Trabzonspor'a düşman . Sporcu desen göbek bağı Trabzonda olanların bile gönlü dışarıda , değilki Hatay'lısı İzmirlisi olmasın .

Bu mesele beni çok derinden üzmekte ama konuşsak ne fayda .
                          Yanlış düşünüyorsun abi bence. Bazı Trabzon'lular Trabzon Trabzon diye insanları kıl ettiği doğru ama her türlü Fener'den daha çok seviliyoruzdur yani.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal Karaman'ın ağzından ;

...........

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçtiğimiz dönemlerde yalanlamıştı bunu ünal hoca.
                            anlaştığı klübe bu işin basına yansımamasını, kendisinin klübüyle-taraftarıyla konuşup ayrılacağını söylemiş. ancak anlaştığı klüp transferi basına duyurunca kendisi de vazgeçmişti transferden.

Yorum

• colman-zokora-alper derim ben..

bu arada hakan aslantas hücumcu sag bek is yapar..
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sag bek icin Elyasa dusunulemez mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X