Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim ki o adam?

Sadri Şener'in kalbinin temiz olduğu yıllarmış heralde.
    İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    harbiden kim o adam???
    "Umarım ayağın kırılır"

Tuncay Soyak... Türk futbol tarihinin en iyi hücum presi yapan santrforlarından biri... Bence Hakan Şükür'den bile iyi... 1978-86 yılları arasında Trabzonspor'da oynadı. Gol ve goller attı. İnter'e attığı o muhteşem gol hala hafızalardadır. Şampiyonluklar gördü, milli oldu. İnanılmaz inatçı, hırslı bir futbolcu idi. Önceki gece TRT 3'te Orhan Ayhan'ın nostalji programında konuktu. Bir anısını anlattı. Tuncay, tutturmuş illa da Galatasaray'a gidecek. Dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz bir yandan, yönetimde görevli Sadri Şener öte yandan ikna etmeye çalışıyorlar. "Gitme de gitme..." diyorlar. Tuncay inatçı... Öyle az buz değil... Gökdeniz'in ısrarları onun yanında sönük kalır. Sonuçta Trabzonspor satmak zorunda kalıyor. Ama şimdiki başkan Sadri Şener, Tuncay'a dönerek "Gidersen, inşallah (veya umarım) ayağın kırılır!" diyor. Tuncay gülüyor. Şener'in söylemi ile ayağı kırılacak değil ya! Üstelik Şener de bunu yarı şaka söylemiştir! Ama, Tuncay'ın Galatasaray'a gittikten bir hafta sonra idmanda ayağı kırılıyor! Her gördüğünde Sadri Şener'e hatırlatıyormuş bu sözü Tuncay... Şener de "Yaa, yahu gerçekten öyle mi demişim?" diyormuş.
    Sözün kısası... Sadri Şener 1991-93 yılları arasında da başkanlık yaptı. Şimdi yeniden başkan. Bence bir başkan ne söyleyeceğini değil ne söylemeyeceğini iyi hesap etmelidir. Mesela "Gökdeniz yıldız değildi" sözü boynunda asılı kalacaktır. Aynı şekilde F.Bahçeli yöneticilerin söylediği sözü hiç araştırmadan, kulübün defterlerine bakmadan, ulu orta dile getirmesi, Fatih Tekke'ye Rusya'nın Zenit kulübünün 10 milyon euro verdiğini, bu paranın 2 milyon 600 bin eurosunun kasada olmadığını beyan etmesi büyük gaftı ve inanılmaz yanlıştı. Sonuçta hem eski başkan Nuri Albayrak tarafından ağır şekilde itham edildi, hem de Zenit kulübü sportif direktörü tarafından yalanlandı...
    Her halde çok sevildiğinden olacak! böylesine büyük yanlışları pek dile getirilmedi! Bir başkan böyle durumlara düşmemeli... Şimdilerde taraftara, camiaya çok büyük vaatlerde bulunup, kulübün hedefini ve çıtasını inanılmaz ölçüde yüksek tutmaya çalışıyor. Umarım bunların da altında kalmaz.
    Bakın Trabzonspor hala teknik direktör Ersun Yanal'la gelecek sezon için devam edip etmeyeceğinin kararını verememiş durumda... Gelecek böyle mi planlanıyor? Hep "Ersun Yanal'la gelecek sezon da devam etmeyi düşünüyoruz!" veya gayr-i ciddi bir şekilde "2030'a kadar sözleşmemiz devam ediyor!" demek Trabzonspor'u da, taraftarı da, camiayı da ciddiye almamaktan başka nedir? Yani şu anda Ersun Yanal'la "Tamam mı, devam mı?" kararı bile verilmemiş... Trabzonspor başkanının, yönetiminin, Ersun Yanal'ın, taraftarın, basının bunu bilmesi gerekmez mi? Bu iş sürüncemede kaldığı sürece başkan da, yönetim de, Yanal da ve Trabzonspor için adı geçen teknik direktör olarak her kim varsa yıpranmıyor mu? Net bir şekilde neden açıklama yapılmıyor? Veya karar verilemiyor?
    Tuncay'a gelince... Ben o dönem Anadolu Ajansında spor muhabiri idim. Gitmek istediğini bana da söylemiş "Ağabey yap bana bir haber de Galatasaray'a gideyim." diye aylarca başımın etini yemişti. Sonunda ipin koptuğu zaman, flaş bir haber yazmıştım. Ve o haberle Tuncay Soyak bir çok ulusal gazeteye manşet olmuştu. Allah biliyor ya, gitmesini hiç ama hiç istememiştim. Trabzonspor'a mal olmuş hiçbir oyuncunun ayrılmasını istemediğim gibi... Hala da aynı düşüncedeyim.

İhsan Öksüz
    http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=10054&y=IhsanOksuz
    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• itibar etmeyin su haberlere, gereksiz yere moralinizi bozuyorsunuz !!!

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Futboldan daha önemli olan bir şey varsa , o da insandır . İnsanı insan yapan değerleri yaşattıkça bu gün Burak yarın Ahmet sonra bir başkası elin dolar taşar .

Ben demiyorum ki Selçuk gidiyor , arkasından oturup bakalım . Burada bir çoğunuzdan fazla yazmışımdır bu meseleyi bir yılı aşkın zamandır .

Bakın iki örnek vereyim tam anlaşılsın . İlki Fatih Tekke giderken arkasından ağlayan , bileziklerimi bozayım kulübe vereyim , ne olur kalsın diyen teyzemdir . İkinciside gidersen -Allah belanı versin- diyen düşünce .

Farkını artık yorumlamıyorum , varın siz düşünün . En kötü anda bile gönül yapmaya çalışmalı , bırakın fanatizmi .

Yorum

• Tamam hep derim bizim dualarımız kabul olmuyor ama bedduamız oluyor diye....Bu durum farklı...Yüzde yüz haklı değiliz....Kel alaka gibi duracak ama şu başlıktaki hepimiz 60 kişi bile Trabzon da yaşasak Trabzonspor a daha faydalı olurmuyuz? Kesinlikle oluruz...Ama ben göze alamıyorum mesela...Daha az kazanmayı şunu bunu vsvs....Kaldı ki Selçuk Trabzonspor lu bile değil...Yani Selçuğa edeceğiniz beddualar tutmaz çünkü haklı değiliz ...Eskişehir düşünsün
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• şampiyonluğu kaybetmişiz canımız yanıyor birde en iyi oyuncumuzu sezon boyu ... geçtiğimiz gs yıllık 2.7-3m € civarı para basıp elimizden alacak öyle mi ?

Trabzonspor büyük takım mıydı ? bana göre selçuk ve egemen bu takımdan ayrılırsa şampiyonluk gitmiş zaten sinirliyim birde şu olay olursa sırf para yüzünden kaçırırsak en iyi en sevdiğimiz adamları, kimse büyüklük felan demesin böyle büyüklük olmaz. Trabzonspor eğer büyük takımsa, selçuk ve egemen e parayı basar gerekirse transfer yapmaz ve şu kadrosunu korur, işte o vakit 27 senedir şampiyon olamayan bu takıma ben gerçekten büyük takımmış derim, bu kadar net.

hee yok bu durumun tersi olursa o zaman susarım caner erkin lere cevap vermem, sıradan bir anadolu takımı olduğumuzu kabullenirim, ben bunu kabullenirim sizi bilemem uşaklar...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yeminle sıkıldım şu işten. Gitsin de kurtulalım diyorum artık.

Yahu açık ve net. Adamın aklı bizdeyse eğer verelim kaç para istiyorsa kalsın. He yok ben gideceğimi koyduysa aklına verdiğimiz her kuruşa yazık değil mi ?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Artık İstanbul takımları tüm yerli transferleri bize bırakırlar o zaman. Biz alalım önce bir 3 sene büyük takım havası alsınlar geliştirsinler kendilerini. Sonra nede olsa alırlar bizden.

Yorum

• Seedorf, Hamdoui .. Bunlar gündemimizdeki isimler değil. Bunlar Trabzonspor kamuoyunu lig ikincisi olduguna şimdiden alıştırma ve gelecek yıl satılacak kombine v.b şeylerin şimdiden alıcı bulmasına yönelik hareketlerdir.. Milleti bunlarla kandırmasınlar adamlar cayır cyır bas bas bagıra bagıra tehditler savura savura elimizdeki şampiyonlugu aldılar bizimkiler halen olayın ticari boyutlarında ne yazıkki.
                  "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pazartesi yani dün Selçuk'un menajeri ile görüşecekti sanırım Gs yönetimi. Görünüşe göre iş bitmiş. Selçuk dün izinliydi antremandan. İstanbul'a gidip Gs ile görüşmüş olmasın?
                    Bu kritik haftada, böylesi bir dönemeçte Selçuk istanbul'a gidip GS ile transfer görüşmesi yapıyorsa, sadece5gün daha bekleyemiyorsa, S.ktrsin gitsin..Kimse bu kulüpten büyük değil.! Gözünü para hırsı bürüyen futbolculardan bi b.k olmaz...

Yorum

• Ben Selçuk'un para yüzünden bizden ayrılacağını düşünmüyorum. Daha çok avrupa kariyeri için ayrılacaksa ayrılır diyorum. Kendisinin söylediklerinden ben bunu çıkarıyorum açıkcası. Medyaya hiç ama hiç itibar etmiyorum. Ne Egemen için nede Selçuk için. Resmi imzalar atılmadan inanmıyorum.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Selçuk da Egemen de aldıkları paranın hakkını sonuna kadar verdiler.

Sözleşmesi bitmeye yakın topa girmeye bile çekinen futbolcular biliyoruz bir de dönüp Selçuk'a bakın.Ben kendi adıma Avrupa'ya giderse alkışlayacam bizde kalırsa zaten sorun yok.İstanbul takımlarına giderse bir kırkınlığım olacak elbet ama yönetime olan kızgınlığımdan daha az bir kırgınlık olacak.Bugün Selçyk'a teklif edilenin 600-700 bin aşağısını teklif etsek,edebilsek zaten Selçuk gitmez,gitmeyecektir..Trabzonspor'da Selçuk özelliklerinde bir oyuncuyu alırsa ne kadar para harcayacağını düşünerek doğru kararı bir an önce vermeli.

Selçuk da Egemen de arkasında beddualar edilecek,kötü konuşulacak isimler değiller.Hep iyi anacam ikisini de umarım ikisi de kalır..

Yorum

• Herkes gitmek ister.lugano'yu da çok ciddi kulüpler istiyordu ancak verdiler parasını kaldı.Adı idareci olanlar olayı idare etmeyi beceremiyorlarsa bırakıp gitsinler.Selçuk k a l a c a k !

Avrupa'ya gider sorun değil.Yaşı genç, en az 10 yıl daha var önünde futbol oynayacak.3 yıllık imza atsın,1 sene daha oynayıp gider sonra.Para kazandırarak gider.Ha kendine ne kadar güveniyorsa,o kadar fiyat yazdırır sözleşmesine.

Örneğin Jaja...

Yorum

• Mersin bile Semih Şentürk için yıllık 2,5 milyon euro teklif etmiş. Bu takımda maç başı 100 lira alan oyuncu var. Biz nasıl Selçuk'a veremiyoruz arkadaş.

Mersin İdman Yurdu'muz Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk'e Nurullah Sağlam'ın isteğiyle 4 yıl için toplam 10 Milyon Euro'luk teklifte bulundu .
                            Kaynak : Ntvspor

Yorum

• O zaman Selçuk kendisini Fenerbahçe de istiyorken neden Trabzonspor'u tercih etti?

Neden Trabzonspor'a geldiğinde büyük takımda oynama hedefim vardı, Trabzon'a geldim, artık böyle bir hedefim yok dedi?

Neden Galatasaray'a kupa maçında 2-0 yenilirken devre arasında bütün takımı ateşlemeye çalıştı da Galatasaray'a karşı böyle bir hırs besledi?

Neden Halil abiye duygusal olarak en fazla Trabzonsporlu gibi olanlar kim diye sorduğumuzda direk Selçuk İnan cevabını aldık?

Selçuk 3 yıldır bu takımda oynuyor ve bu taraftarın kendisini ne kadar sevdiğini hala anlayamıyor mu mesela?

Daha nasıl gönül yapabiliriz?

Varsa taraftar olarak Selçuk'un kalması için elimizden gelen bir şey, sonuna kadar yapmaya da hazırım.

Ama Selçuk, bugüne kadarki sözlerini adeta yutup Galatasaray'la anlaştıysa yazıklar olsun demekten başka da bir şey yapamıyorum.

Yönetime de Selçuk'a da yazıklar olsun böyle bir durumda..
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• selçuğun gitmesi elbette para ile alakalıdır....arda çok etkilidir bu transferde..bu şartlar da 500 bin euro aşağıda bizde oynamasını beklemek inanılası bir şey değil..

Yorum

Çalışıyor...
                                X