Orta sahada 2 oyuncuya şampiyonluk ve kupa sürecinde bağlı kalmak riskli bir olay Allah göstermesin sakatlık, ceza ve formsuzluk eklenebilir ve olacaktır.Teknik direktörümüzün bunların yerine yapacağı hamle bu 2 oyuncudan düşük değil bir o kadar bu oyuncular ayarında hatta daha iyi olmalıdır.bunu Teknik direktörümüz ve yönetim kurulumuz masaya yatırmalı iyi analiz etmelidir.Önümüzdeki günler sıkıntılı süreçlere gebe olabilir bunun önleminin şimdi alınması gerekir.Ve bu düzeyde buraya 1 hatta 2 oyuncu transferi yapılmalıdır.Örnek olarak Thomas Kahlenberg i satın alma opsiyonu ile kirayabilir yada satın alabiliriz bunun için şartlar uygun ve olumludur.MUtlak surette değerlendirilmelidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 15:05.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
-
Manisa macında Engin'in orta sahadaki mücadelesi ve alınan sonuc orta saha transferini durdurdu. Sezer, Barış, Colman, Serkan, Selçuk ve Engin çeşitli varyasyonlarla orta ikilide yer alabiliyor. Bu nedenle özellikle yabancı bir isimin buraya alınması şişkinlik yaratabilir. Kanaatime göre bu nedenle transfer durdu.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Ortasahada pas trafiği bozulursa ne defans ne ofans yapabiliyoruz Ankaragücü maçı bunu iyice su üstüne çıkardı o yüzden pasları çok iyi olan ve diğer herşeyiyle iyi bir ortasaha virtüözüne ihtiyacımız varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa macında Engin'in orta sahadaki mücadelesi ve alınan sonuc orta saha transferini durdurdu. Sezer, Barış, Colman, Serkan, Selçuk ve Engin çeşitli varyasyonlarla orta ikilide yer alabiliyor. Bu nedenle özellikle yabancı bir isimin buraya alınması şişkinlik yaratabilir. Kanaatime göre bu nedenle transfer durdu.
serkan ı sağbekde kullanıyoruz
engin asıl mevkisi orası değil
verdiğimiz şampiyonluk mücadelesinde buraya selçuk ve colmana eşdeğer hatta daha iyi bir takviye yaparak şenol güneşin hamlesini ve elini güçlendirmeliyiz.
şişkinliğe gelince iki kulvarda da çok ciddi bir yarış içinde olan bir takımda
alternatif değil aynı düzeyde oyuncu lazım yukarıdaki oyuncular aynı düzeyde değil ilk 11 de oynayan orta saha oyuncuları ile bunun sıkıntısını çekiyoruz çekeceğiz.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
2 li orta saha çok kasıyor takımı. Sağda Burak solda Engin oynarken bu 2 oyuncuda mücadeleci olduğu için bir nebze tolere edilebiliyor. Ancak Jaja, Yattara gibi oyuncular sahadayken çok zor malesef. Ceyhun bildiğimiz gibi 2'li orta saha oynarken iyi performans sergileyemese de 3 lü orta sahalarda her zaman çok başarılı olmuştur. Ligin ilk 2 haftasını hatırlayın. Süper Kupa maçını ve İngiltere'de ki maçı hatırlayın. Ceyhun bu maçlarda ön libero olarak çok iyi bir oyun ortaya koymuştu.
Yorum
-
Burak Yilmaz nerede mücadele ediyor ben bunu hep okuyorum ama nedense Televizyonda maci izlerken öyle birsey göremiyorum. Topsuz oyunda cok kötü. Geri dönüsleri sifir. Yani yattaradan, jajadan pek artisi yok bu konuda.
Selcuk-Colman oynarken yanlarinda engin(piotr brozek aynisini yapabilir mi bilemem) gibi dengeli bir oyuncuya ihtiyac duyuyoruz bu kesin....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Malesef bizim camiada panik çok çabuk başgösteren bir hastalık
Bu kadar panik niye anlamak mümkün değil
Transferde hata yapıldı mı ?
Evet bence de yapıldı ...Selçuk Colman ikilisine kesinlikle bir alternatif şart idi
Zaten artık Umutu konuşmaya gerek yok ..5 senedir değişen bir şey yok
Polonyalı forveti görmeden çok agresif konuşmamak lazım
Orta sahaya Danimarkalı oyuncuyu almak istemedi Şenol Hoca
Sanırım Sezere güvendi artık bu saatden sonra transfer panigi daha da
artırır...İşin psikolojisi böyle ..Bu andan itibaren transfer sıkıntı yaratır
Yorum
-
Matrix bende senin gibi düşünüyorum aslında ama kendimi yönetim yerine koyarak düşündüm bir an. Yine de tayfunun iyileşmesi alternatif arttırır. Sag bek pozisyonu ve orta saha için. Mevcut oyuncularımızın da biraz performans artması ve sorumluluk almaları gerekli. Colman ve selçuk aynı anda formsuz.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef bizim camiada panik çok çabuk başgösteren bir hastalık
Bu kadar panik niye anlamak mümkün değil
Transferde hata yapıldı mı ?
Evet bence de yapıldı ...Selçuk Colman ikilisine kesinlikle bir alternatif şart idi
Zaten artık Umutu konuşmaya gerek yok ..5 senedir değişen bir şey yok
Polonyalı forveti görmeden çok agresif konuşmamak lazım
Orta sahaya Danimarkalı oyuncuyu almak istemedi Şenol Hoca
Sanırım Sezere güvendi artık bu saatden sonra transfer panigi daha da
artırır...İşin psikolojisi böyle ..Bu andan itibaren transfer sıkıntı yaratırEn son Travelair tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 15:51.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun Transfer Komitesi ne işe yarar?
şimdi bir emenike miz birde kahlenberg imiz olsaydı bu takım olduğu seviyenin bir üst kademesine geçebilirdi ama biz gene aynı seviyeden devam edip şampiyonluğu riske attık inşallah aynı hikayeler tekrar karşımıza çıkmaz kayseri deki transfer komitesini trabzona getirmek lazım o bütçeyle o adamları getirebiliyorlarsa bize kimleri getirirler orasını siz düşününEn son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 16:17.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
arkadaslar transfer komitesi kac futbolcu almistir kaci takima oturmustur ben jaja transferi disinda beni memnun eden transferi yoktur diyebilirim bizde selcuk disinda milli takimda direk oynama sansi olan topcumuzda yoktur birileri davet edilir ama yedek beklerler gerci selcukta yedek ama yinede bir parilti var
yattara gibi sota gibi syzmkowiak gibi oynuyamamis olsada marcelinho gibi bir transferi yapamamislardir tonlada para harcamislardir isler iyiye gidince pek bu konular konusulmaz ama sonra geysede oldugu gibi biraz basaridan uzaklasinca herkes saldirir biz uyanik olup isler iyiyken bunlari cozelim
kardesim senol hocaya kaliteli bir forvet bulsalardi ahanda bu adami alalimmi deselerdi hoca yokmu diyecek hocada sonucta buragi bile oynatiyor kaliteli bir adami ucurursensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Şenol hocayı okadar çok severimki ama yıllar ondan bazı huyları hiç alıp götürmemiş hazır futbolcu almak varken neden kaç maçtır oynamayan brozek kardeşleri aldırdı en çok zoruma gidende çok ihtiyacımız olmasına rağmen sol tarafa bonus bir adam aldırması inanamıyorum gerçekten şaka gibi.Ama yinede ona çok güveniyorum o bu namkör futbol dünyasında bu sezon mutlaka hakettiği şampiyonluk tacını takacaktır ama çok büyük hata yaptı transferde işin enteresan tarafı geçmiş yıllarda aynı hatalardan canı yanmasına rağmen.Al hocam al evinde oturacak olsa bile al danimarka milli takımının futbolcusunu al neolur bizi düşünmüyosan kendini düşün neolur.
Yorum
Yorum